loshmi Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Jel se ja to varam, ili DAO 2 treba da izadje za koji dan??? Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 hitler car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 E ja probah demo konacno, svidja mi se :) Posto nisam igrao prvi deo do kraja (samo malo taj prvi chapter), da li ima svrhe igrati uopste drugi deo ili mora da se predje prvi da bi se povatala pricha i sve to ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 Nije ovo old skul rpg, pohvataces sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 G brate ajmo black ops jebesh ti ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 pa ajmo, nisam pikao 10ak dana il tako nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Pojavio se clonedvd, 5.5 gb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Ima release date check 8. mart, ne može još da se igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Cudno, kako je EA krenuo da reklamira stvari ... zasto nema reklame "Poklonite svojoj voljenoj krv, zmajeve i jos krvi!!!" Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Na soniju radi full verzija, sad sam uspeo da je pokrenem uz malo tvikovanja... Mada sam se istripovao da je ladno demo, posto je pocetak apsolutno isti kao na demo-u... Onda sam skontao da je full kad sam video da mogu da biram ajteme :D Uglavnom, tacno se vidi da je radjeno konzolashki, sad znam i zbog cega.. Ono za tuchu samo x x x x x stiskash i tako to, sve je dosta brzo i sve prshti i seva, ko sto vudica reche ko da igrash Devil May Cry :/ Samo im fale oni ogromni machevi, mada i tu su blizu :) Ali videcemo kako se dalje razvija igra, mozda bude i dobra posle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Ah, ta naivna nevinost ... Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Ne kontam, sta sam sad glupo rekao ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Cini mi se da ima full igre na warezu ali nema kreka jos =/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 (edited) Pojavio se: ..al ga oma skinuli :( Edited March 6, 2011 by loshmi Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Skidrow će verovatno da izbaci Steam rip, nema securoma i date check-a, samo unpack & play, herp derp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Evo ga sad ga je opet postavio...rokaj snimaj.... Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 najverovatnije je fake zbog toga ga i skinu Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 mmmmda, a ja naivan :( Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 (edited) Dragon.Age.2.v1.00.crack-THETA Na warez-bb forumu prijavljuju da radi. Edit- probao sam crack i radi. Edited March 8, 2011 by Herr Flick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Potvrđujem, radi. Bar za sad. http://www.megaupload.com/?d=U82CEK14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Kak'a nepravda a ovaj place da je kupio, pa da nemoz da igra ;) http://mmomfg.com/2011/03/08/dragon-age-ii-date-0308/ Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Cereal pm pls, ty :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Dajte neki objektivan rivju vi veterani žanra :) Torent ide sporo do jaja, imam dovoljno fore da ga obustavim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Ja da ne znam šta je Dragon Age i da sudim o igri na osnovu launch trejlera, mislio bih da je ovo neki mod za Street Fighter, samo šibanje, šibanje i šibanje :( Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Dajte neki objektivan rivju vi veterani žanra :) Torent ide sporo do jaja, imam dovoljno fore da ga obustavim :D Dijalozi su osrednji, gejmplej uprošćen, AI je prilično dobar, grafika je ok. Nisam još izašao iz prvog grada, tako da je ovo utisak o igri posle nekih 4 sata igranja. Izgleda kao da ima još dosta da se guli. Fali taj neki sastojak koji bi me naterao da ponovo pokrenem igru i nastavim gde sam stao, jednostavno nemam neku preveliku želju da je završim. Codexi su kul, kao i uvek. Dosta se pominju likovi iz prvog dela, a na samom početku postoji opcija da učitaš sejv iz DA:O, gde će odluke koje si načinio tamo biti prenete u dvojku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts