shoocky Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 ja ih bez pirea ili makarona ne jedem. Al kako onda izgledaju normalne cufte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 Ih bre, ispade da samo takve ćufte i postoje :) Meni su ćufte ono, ćufte, a kao prilog ide preliv od paradajza, onako, da imaš da umočiš hlebom ako hoćeš, ali svakako ne da to bude čorba. Odnosno, taj umak treba da bude, otkud znam, kao za špagete recimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 e ja sam danas jeo piletinu sa pomorandzom i kikirikijem....jedino lepo sto mi se danas desilo, pored 7,8 sati konstantnog crtanja u kedu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 lol i ja sam samo jeo te u 'corbi'. stavise, takve sam dobijao i kad hasam negde napolju. al ja takve volim, isto uzmem pire, pa sipam to sranje, meni to do jaja... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 best dej evr. iznenadila me drugarica, slikao sam sa njenim Canon 7D-om ceo dan \o/ Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Telekom adsl opet jede govna? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Moguce moguce, bilo je lagovanja danas. Treba im spaliti zgradu. ot: pao je viski, preventivno protiv depre/smora, ajd u kurac. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Nisam hteo da izadjem u grad, kao da odmorim malo kuci, i nesto me nadrkali nerezonski potezi mojih roditelja, pa sam otiso do radnje, kupio 5 limenkE piva, i evo vec posle druge lakse je srcu :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Jeeeej ugovnao sam se ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 hijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao i ja Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 ok dobio sam upalu misica jer sam stajao u prevozu sve vreme posle 4 dana sedenja :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Ja uzeo lk danas....pasos u ponedeljak, ali za to ne moram da cekam, posto je po hitnoj proceduri... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 "molim vas hitno je, ubice me zena ako zabrljam" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 iii eo me...obecavam, svaki dan, redovno, postovacu na rur-u :D :D btw, hocu da se na sledecoj "klan rur" majici nadjemo makar dz, mira i ja :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 makar! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Ako se odlučite za još žena, docrtajte i Peju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Realno, Kole je bio i ostao najveca zena na ruru...Igor ide posle njega... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Ako se odlučite za još žena, docrtajte i Peju Ivana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Realno, Kole je bio i ostao najveca zena na ruru...Igor ide posle njega... ahaha, to je taj avatar:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 iii eo me...obecavam, svaki dan, redovno, postovacu na rur-u :D :D btw, hocu da se na sledecoj "klan rur" majici nadjemo makar dz, mira i ja :D E DESI DUNJA E! zene na rur majcama... :/ Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2010 Author Report Share Posted July 31, 2010 Jeo sam keks i čokoladno mleko :) mada ipak mislim da mi se više dopada keks sa običnim mlekom. Vrh post jelda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 (edited) Jedna ona nova majica je prepuna zena. Samo sto su sve iste. :/ Edited July 31, 2010 by Sinistral Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Kad sam procitao laletov post, otishao sam i kupio keks i chokoladno mleko :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 ja sam malopre jeo krempite i pio limunadu, beat that! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 ja jeo neke smrdljive viršle iz matijevića, kriza je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts