pilauda Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 al sam zaglavio :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 srecan praznik svima koji ga slave http://www.sysadminday.com/index2010.html drugari, jos par sati pa odmor :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 Krenem ja tako jutros na posao, jeeej, vozim se, jupi, jeeej, i kao, što je bre ovolika gužva? I skapiram da sam po automatizmu otišao na gazelu :( Koji ono homer momenat :) I onda tamo okreći se oko bigza onim uličicama, pa Savskom na stari most koji je bio krcat, pa gavrila principa na brankov. I onda tamo preko podvožnjaka kao da dođem do Vladimira Popovića, i glupi pandur pušta iz pravca starog mosta tri "njihova" i tri "naša" semafora, pa onda nas jedan semafor i tako stalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Ja sam, eto, reshio danas preko Cvetka pa kroz bulevar na Brankov most poshto sam kontao da je svuda guzva :)... Jako brzo sam stigao na NBG :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Instalirao sam rosseta stone sa japanskim language packom, i krecem da ucim japanski \o/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 ja sam danas posle sto godina prošao kroz knez u radno vreme, išao sam do balkanske, i neverovatno je koliko se prosjaka sa onim fazonima da kupiš nešto od njih ili onih sa pamfletima za učenje jezika/ormane/super letovanje nakupilo, jedno 15 ljudi me je startovalo sa raznim glupostima.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 meni to odavno ide na kurac, ne možeš proći od moskve do platoa bez da te njih petoro povuče za rukav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Mene ne diraju Ne znam da li je to dobro ili loše Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 ja sam danas posle sto godina prošao kroz knez u radno vreme, išao sam do balkanske, i neverovatno je koliko se prosjaka sa onim fazonima da kupiš nešto od njih ili onih sa pamfletima za učenje jezika/ormane/super letovanje nakupilo, jedno 15 ljudi me je startovalo sa raznim glupostima.. Pricam mi o tome ne mogu da odem na pauzu za klopu da ne skoci horda prosjaka na mene :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 ljudi jel vam radi msn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Yes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 yap, zeza No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Ne znam... Od 9 jutros nije zashtekao ni jednom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 I meni radi MSN ok, da prijavim. A ovi što startuju, mene smara što više nisu tu na centru, već sad šetaju svugde, pa me nekad salete na putu do lokalne prodavnice. Kad znam da su samo u centru, i spremim se za to pa mi je nekako lakše. Ovako me sa'vataju na prepad :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Meni smeta sto su to pokazatelji koliko smo siromasni You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Pricam mi o tome ne mogu da odem na pauzu za klopu da ne skoci horda prosjaka na mene :/ ko u sauth parku, do you have some spare:) elem, tesko je bilo danas, petak popodne, a u ambulanti milion pacijenata, bilo mi je doslo da ih sve oteram u kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 rano si počeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Meni je jutros od kuće do bolnice na Zvezdari trebalo oko 20 minuta, što je svojevrstan rekord kada je ta ruta u pitanju. Obično mi treba 35+ minuta... Baš sam se iznenadio kako preko Brankovog mosta nema gužve ... U povratku je već bila druga priča, mada ni to nije bilo strašno .. (konkretno vreme 08-09:30h) ITON, ortakinji rođendan večeraske, pa idemo u neki klub da se ispresavijamo ko goveda. Jej \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 mene danas isto startovala neka da kupim stipaljke za ves kevi, i kod nas toga ima jeo danas bas jako dobar pasulj, a pre toga bas dugo nisam jeo nesto kuvano i normalno, ne valja to idem sada malo do grada da izblejim, ortak vrti u nekom kaficu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 Ja sam jeo neke najčudnije moguće ćufte od mesa, koje je baba pravila. Ćufte su kao ćufte ok, međutim, sos nije gust i nema ga malo, već je nešto kao recimo čorba od paradajza ali sa gustinom :) I onda onako ćufta koja se ne vidi u tanjiru od te "čorbe". Mislim, bilo je ukusno, ali se sa tim nisam susreo do sada :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 mnogo je tebe razmazila ta baba, da ja tebi kažem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 To kod mene u selu računaju u regularne ćufte, i tako me pitali jednom, oćeš ćufte za ručak, ja reko de neću jeeeej! i oni iznesoše taj užas nesrećni, a pritom nije bio ni zapržen, izgledalo je kao gomila sklupčanih zergova koji leže u dubokom kripu Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 meni keva samo te u "corbi" i pravi :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Meni kad to uvale, trazim pire krompir i onda to sipam preko. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts