Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e poz ljudi! :)

sinoc sam se razbio kao dupe, i bilo mi je bas fino vece.

Danas bio na kineskoj klopi sa drugaricom, posle se prosetao sa drugim drustvom po gradu, kupio japanke u Springfildu, i evo dosao kuci. Moram da napravim raspodelu kesa, da vidim koliko cu da nosim na more, a da uzmem i isplaniram ostatak para, da kupim neke stvarcice... :))

2ch4bup.jpg

Rofl i za profil i za wireless. :)

Inace, skontao sam misha u sobi. A zhivim na trecem spratu.

I keva kad je chula da je mish u kuci, dobila napad panike i cale, burazer i ja ga lovili 2 i po sata, i nismo uspeli da ga ulovimo. I dalje je tu negde, isplivace kad tad. Cela soba opremljena zamkama i lepkom.

Sta je, u stvari, najgore sto moze mish da uradi choveku, i jel to bash chesta fobija od misheva ?

bio do biroa, pa do stare tetke da joj pomognem oko pakovanja, pa da joj kupim neke lekove za kuce...tri puta sam se preznojio i totalno se istopio na danasnjoj sparini. Da nisam video danas preko puta NBS-a

4813687286_ee55a25c24_z.jpg

i uveche popio sa...komplikovano je....i kolegom sa faksa dva piva na Stepenica, mislim da bi mi ovo bio najtezi dan u duze vremena

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Izaš'o sam večeras sa ortacima da standarno obrnem koje pivo u kraju i skontao sam da je previše besa i gorčine u meni, i da moram pod hitno da rešim taj problem :(

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ahaha....

moj wireless je "ne diraj-pucam u kolena" :D

Inace, stigo na posao, imam neke obavezice, ali valjda se necu mnogo namuciti :)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...