LESkOpoz Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 radio rodj, sad cu da hasam, pa mozda odem do Ade, drug sa faksa nastupa sa svojim bendom u missmoneypenny-ju, neka prica stari i domaci rok, pa eto da overim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 e vi sto rlujete tako svaki dan imam pitanje za vas jel svi imate svoja kola sa klimom ili vas ne mrzi da se chvarite u gspu prosto mi je neshvatljivo da vam je normalno da idete busom svugde svaki dan cisto iz zajebancije ili mozda idete taxijem, ili sta kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 i meni je veliki smor da idem busem. To jest, sam bus i ajd-ajde, ali penjanje uzbrdo na ovom jebenom Senjaku, to mi ide malo teze. jebite se stoke mrsave. :( http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 (edited) Juce parkiram auto u dvoristu i to na mestu na kom nikada nema ni malo hladovine. Naravno nemam klimu, i kad sam usao dobro mi nije bilo. Ali ni peske nije mnogo bolje, napolju 40 stepeni. Koja koma od vremena. Edited July 17, 2010 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 volimo gsp kao killy. Prvo dobrano razmislim pa se onda dobrano pripremim pre nego sto treba negde da idem gspom. Vozim bajs na adi 2 sata i onda udjem u bus i oznojim se za 2 stanice 3 puta vise nego za sve vreme vozenja bajsa :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 da si debeo to ne bi bio slucaj. http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 12 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Sretoh Krekija na adi,lezhao iza mene,nije hteo da se javi dok mu ja nisam diskretno namignuo:P Jebote kako je odvratno prljavo,moras da pobegnes na polovinu da bi pobegao od muljine i travuljine. Sto je najgore, ja i kad pobegnem na sred jezera, zamrsim se :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 poz vlak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Meni bi bilo super da mogu tako rano da ustajem, samo se treba navići da legneš oko 11 i poz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Hijaaaaaaaaaooo koji fatality je pao sinoc.... elem, drugari, ja se ubio jako, i u jednom trenutku sam provalio da mi nema telefona , verovatno od skakanja ispo iz dzepa itd nekako... da li je nekako ikako moguce da brojeve telefona iz tog telefona/sa te kartice povratim... a prepaid sam. preminuo Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 bilo do jaja sinoc, i ja se napio kao pesma sada na poslu do 3, ali je vredelo i naravno, ssikmij Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 nisu nego mi ne valjamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 da li je nekako ikako moguce da brojeve telefona iz tog telefona/sa te kartice povratim... a prepaid sam. ne, eventualno mozhesh da povratish svoj broj ako imash onu plastichnu karticu sa koje si odlomio sim ili ako si je registrovao kod operatera na svoje ime. brojeve iz imenika ne mozhesh da povratish :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 jesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Povratio sam karticu... ali nista od brojeva... Q Q. sve su iste Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 bio na selu par dana. hleb 9 dinara, jogurt 11. srbijo medj shljivama... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 ne, eventualno mozhesh da povratish svoj broj ako imash onu plastichnu karticu sa koje si odlomio sim ili ako si je registrovao kod operatera na svoje ime. brojeve iz imenika ne mozhesh da povratish :( glupi darko, ne treba ti ta plastika... Treba ti licna karta i 4 cesto koriscena broja sa te kartice. This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Meni bi bilo super da mogu tako rano da ustajem, samo se treba navići da legneš oko 11 i poz. +1 kako je napolju, ne izlazi mi se, a trebalo bi kao da odem do ade...oce neko na basket mozda:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 e vi sto rlujete tako svaki dan imam pitanje za vas jel svi imate svoja kola sa klimom ili vas ne mrzi da se chvarite u gspu prosto mi je neshvatljivo da vam je normalno da idete busom svugde svaki dan cisto iz zajebancije ili mozda idete taxijem, ili sta kurac ja sam juce ostavio auto na kilometar od gajbe, isao sam kolima toliko jer me je mrzilo da nosim rakiju kroz grad peske, a nisam mogao da vozim nazad sada moram da odem po auto nemam klimu i do jaja me smara to smara me i sto na mestu gde se parkiram, u dvoristu iza zgrade, ima neka divlja sljiva, pa mi je auto bio sav posran ovih dana od plodova i morao sam da perem cesto...a isto je sranje sto neka flegmaticna macka stalno spava na mom auto, pa kada negde idem skoro pa da moram da joj kazem 'e matora, probudi se, moram da idem' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 ja sam juce ostavio auto na kilometar od gajbe, isao sam kolima toliko jer me je mrzilo da nosim rakiju kroz grad peske, a nisam mogao da vozim nazad sada moram da odem po auto O HAI! moram da preteknem igora:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 zgotivi se s mačkom, pa će ti biti gotivno umesto da te smara :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 da, probaj za pochetak da joj namazhesh chmar jestivim suncokretovim uljem dijamant! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 zgotivi se s mačkom, pa će ti biti gotivno umesto da te smara :) jeste, pa da posle moram da je ranim s'leba @ rev ulje cuvam za pobedara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 kako ovaj ližr kači kvalitetnu repčugu na fejs :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts