iguman11 Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 bio na Kalisu sa drustvom, slusali malo Negativ. Svaka cast ovoj Ivani kako peva, fenomenalna je. Posle svratili do Havane na salsa vece. Ono je B-O-L-E-S-T kakve su tamo ribe. Ajde sto su lepe, zgodne, nasmejane, opustene (to sve mozes da nadjes i na mnogim drugim mestima), ali kako dobro igraju, i kako vrckaju guzicama (ali naravno onako sa ukusom i stilom), pa to je zlo. U svakom slucaju, zakljucak je da je bilo fino vece, i da moram da naucim da igram salsu. Dragance, pomagaj! :D dosao sa mokre zurke u kst sa par omiljenih osoba. najbolji provod u mom zivotu, ja sam bez teksta. da mi je neko pricao da ce ovako biti ne bih mu verovao. sad odo srecan da spavam ! Ливинг ла вида лока! Само немојте занемарити обавезе зарад слатког живота, улажите ту енергију и у знање и занат, јер то је улагање са највећом каматом. Зна г. Драле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Ливинг ла вида лока! Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 krece projekat renoviranja stana ... prozori podovi el. instalacije... isuse opet opeeeet majstori btw kako su jebeno skupi prozori od drveta wow bezim s posla oko dvojke i pravac bazen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 plivanje > teretana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 koktel u bazenu > plivanje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 sarma u bazenu > koktel Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 mmmm sarma, najbolja simbioza flore i faune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 ... nemoj da se ljutis ali zasto drveni prozori? Jel to neka etno gajba ili si prso kao oblanda? Em sto su skupi em sto drvo nikako nije materijal za trenutne vremenske prilike kod nas, puca nas 6 meseci kisa, 3 meseca mraz a 3 meseca pakao na zemlji. Ima da ti ispucaju, izvitopere se i posle ce da ih bacis. Naravno, posto ponovo budes renovirao fasadu i unutrasnjost od skidanja istih. :) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 OK, znaci zena ga naterala, shvatio :) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 koji uzhas ovo vreme, spustim temperaturu u sobi na 24 stepena i legnem da spavam, posle sat vremena je vec pakao. onaj jadan jastuk, vishe ne znam na koju stranu da ga okrenem da nije znojav, tako da se celu noc vrtim ko nenormalan. i da to ne bude sve, kad i uspem da pridremam sanjam neke retardirane snove :/ de ima da se uzme onaj jastuk od ljuspica heljde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 ... nemoj da se ljutis ali zasto drveni prozori? Jel to neka etno gajba ili si prso kao oblanda? Em sto su skupi em sto drvo nikako nije materijal za trenutne vremenske prilike kod nas, puca nas 6 meseci kisa, 3 meseca mraz a 3 meseca pakao na zemlji. Ima da ti ispucaju, izvitopere se i posle ce da ih bacis. Naravno, posto ponovo budes renovirao fasadu i unutrasnjost od skidanja istih. :) Alu-drvo mnogo bolja opcija tbh. Ustao malo pre, napokon sam spavao vishe od 5h i sad odo' ceo dan da visim napolju. Btw, danas 10meseci sa dragom! \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 gg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Mrtve vrucine me bacaju u depresiju. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 izgleda da je u politici sreda free tadic day, al zato evo ga opet danas... No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 margi car :D reve, imaš to kod zlatiborca (da, tamo gde prodaju šunku i kajmak) upravo sam isao do CeZea (koji nije ceze vec sto godina nego OZ, al nije bitno) iz gandijeve, naravno bulevarom, a zatim sam se bez pauze i vratio istim putem. naravno, krenuo sam u pola osam, bulevar car. poenta price je da nisam nadrndan od toga - dalaj lamo, jos si mali! išao si kolima sa klimom, ne vidim šta je tu toliko zen tbfh :) -- inače, mislio sam danas da odem ili na adu ili na bazen, ali sam odustao od toga kad sam se uputio do pekare oko 11. preznojio sam se dok sam prešao ulicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Danas predajem zahtev za novi pasos i licnu kartu...valjda ce da urade za mesec dana XD QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Kad smo kod pasosa i licne, trebao bih i ja da vadim. Kakva su vam iskustva s' tim, predpostavljam da u nekim opstinama ide mnogo lakse nego ovde na NBG-u, ono da ne moram da ustajem u 5 da uzmem broj za red? Jel predlazete neku drugu opstinu? Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Kad smo kod pasosa i licne, trebao bih i ja da vadim. Kakva su vam iskustva s' tim predivna. kad udjes i zavrsis za 10min :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Ja sam svoju lichnu i pasosh vadio u Sopotu :D bez guzhve josh pre 6,7 meseci :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 JA podmicujem sluzbe sa krofnama i strudlama, sve mi zavrse veoma brzo posle toga :) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 bio na bazenu, malo isplivao, malo se osuncao... Sad da jedem, odmorim, a veceras mozda na Povetarac, videcemo. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Takodje bio na bazenu, standardno guzva, umreh dok sam dosao do kuce :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 (edited) da odem u sibir lesko bi se stvorio u blizini :D jbm ti bazen kad ne mozes u vodu da udjes od naroda Edited July 15, 2010 by Shoocky Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 i ja sam bio na zenba ! i to na kosutnjaku kakvih sam par klinki sa krova video,mrnjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauu Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts