shoocky Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 jbte tu belo meso na grilu maltene jeftinije nego ovde da ga kupis u maksiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Ortak je glavni u ovoj ekipi. :) Svaka im cast. http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2010&mm=07&nav_id=443577 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 niko ne komentarise ovo sto je goti reko, jeste coravi... goti, pa sta bi, kako zasto, kolko? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 i ja sam primetio agresivnost na ulici, malte ne svaki dan, neka tuca neka nabadanja pucnjava, sa drugarom prolazili kroz neko selo u macvi i obisli auto koji je ono isao tipa 30 km/h i gledamo kroz retrovizor lik otvori prozor preturio utoku i poceo da puca u vazduh... svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 neko mi iznabadao sestru sinoc na adi .... Shto mare? shta je bilo to ? :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 wtf to za sestru, jel neki girl fight bio ili...? Mislim ako je dotle doslo ono kao... ot: Upisao sam etf. Poz! There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 sad zavrshi;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 sry za bump, jel zna neko gde ima da se pazari cugopol? u kojoj knjizari konkretno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 cugopol mozes i sam da napravis Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 jest' samo sto je dosta slika sklonjeno sa neta, bar ove velike rezolucije :) a i nisam siguran 'de bih mogao u tom formatu da kopiram :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Буди пријатељ, помози човеку. Да хоће да направи, сумњам да би питао где има да се купи. Ја нисам у тим водама, на срећу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 realno, mislim da bi mogao na buvljaku da nadjes Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 hvala drugari, da ne sirimo off, ako neko slucajno zna nek sibne pm, ako mu nije cim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 (edited) mi smo skinuli sa neta i odradili u nekoj nebitnoj fotokopirnici (suck it father :))...mislim da svaka normalna fotokopirnica moze to da odradi, nije '95 godina :) Edited July 6, 2010 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Можда боље нека фотокопирница или тако нешто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 (edited) Iguman car!:D Hvala vlado, will do:D Edited July 6, 2010 by trn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 "e aj mi uradi to i to, ti znaš te stvari".. dodje mi da mu uzmem laptop iz ruke, rastavim ga i polako teram da guta deo po deo. ako ne znaš da koristiš računar i mrzi te da nešto naučiš, here's one for ya ; nemoj da ga koristiš. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 brojim dane do mora i bas sam nesto bio do jaja raspolozen dok nisam saznao da cu morati u subotu da cupam nokat na noznom palcu :O "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Što bih ja voleo tako da brojim dane do mora a da sam uložio nula minuta i dinara u planiranje istog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 sry za bump bump je kad oživiš jako mator topik. ti si verovatno mislio na offtopic, što je post koji nije u vezi sa topikom na kojem je ostavljen. ni to ovde nije slučaj jer je ovo topik koji je u vezi sa svim živim. bump je generalno postupak vredan hvale (osim ako je offtopic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Što bih ja voleo tako da brojim dane do mora a da sam uložio nula minuta i dinara u planiranje istog celokupno planiranje i organizaciju smo odradili ja i drugari, a sto se tice para, izvini sto imam 17 godina :) "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Једем посно, Bake Rolls са Tabasco сосом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 upisao sam petu gimnaziju! \o/ nadam se samo da ce mi dati da predjem na drustveni, posto je navodno laksi. http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 drustveni je uvek bio laksi u moje vreme - iz prirodnih predmeta su ucili manje, a iz drustvenih isto ko i mi na prirodnom:) pritom u kasnijim godinama gubis neke zajebane, a ostaju ti neki smesni tipa likovno. e sad, tako je bilo kad sam ja bio klinac, ko zna kako je sada. za petu znam da se ljudi odvaljuju od peglanja, bilo prirodni ili drustveni smer. sto se tice normalnosti ljudi, peta je dobar izbor (mladja sveca je isla u petu). u gradu je, tako da hteo ne hteo, moras da budes u gradu svaki dan, a i ucenici su uglavnom gej gradska deca kreativna i lolasta, sto je kul. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts