Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

i ja sam primetio agresivnost na ulici, malte ne svaki dan, neka tuca neka nabadanja pucnjava, sa drugarom prolazili kroz neko selo u macvi i obisli auto koji je ono isao tipa 30 km/h i gledamo kroz retrovizor lik otvori prozor preturio utoku i poceo da puca u vazduh... svasta

fallout_table.gif

mi smo skinuli sa neta i odradili u nekoj nebitnoj fotokopirnici (suck it father :))...mislim da svaka normalna fotokopirnica moze to da odradi, nije '95 godina :)

Edited by vlada_

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

"e aj mi uradi to i to, ti znaš te stvari".. dodje mi da mu uzmem laptop iz ruke, rastavim ga i polako teram da guta deo po deo.

ako ne znaš da koristiš računar i mrzi te da nešto naučiš, here's one for ya ; nemoj da ga koristiš.

Born of a broken man, never a broken man.

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

sry za bump

bump je kad oživiš jako mator topik.

ti si verovatno mislio na offtopic, što je post koji nije u vezi sa topikom na kojem je ostavljen. ni to ovde nije slučaj jer je ovo topik koji je u vezi sa svim živim.

bump je generalno postupak vredan hvale (osim ako je offtopic)

Što bih ja voleo tako da brojim dane do mora a da sam uložio nula minuta i dinara u planiranje istog

celokupno planiranje i organizaciju smo odradili ja i drugari, a sto se tice para, izvini sto imam 17 godina :)

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

drustveni je uvek bio laksi u moje vreme - iz prirodnih predmeta su ucili manje, a iz drustvenih isto ko i mi na prirodnom:) pritom u kasnijim godinama gubis neke zajebane, a ostaju ti neki smesni tipa likovno.

e sad, tako je bilo kad sam ja bio klinac, ko zna kako je sada. za petu znam da se ljudi odvaljuju od peglanja, bilo prirodni ili drustveni smer.

sto se tice normalnosti ljudi, peta je dobar izbor (mladja sveca je isla u petu). u gradu je, tako da hteo ne hteo, moras da budes u gradu svaki dan, a i ucenici su uglavnom gej gradska deca kreativna i lolasta, sto je kul.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...