Jump to content

pričajte


Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

I meni radi MSN ok, da prijavim.

A ovi što startuju, mene smara što više nisu tu na centru, već sad šetaju svugde, pa me nekad salete na putu do lokalne prodavnice. Kad znam da su samo u centru, i spremim se za to pa mi je nekako lakše. Ovako me sa'vataju na prepad :)

Link to comment
Share on other sites

Meni je jutros od kuće do bolnice na Zvezdari trebalo oko 20 minuta, što je svojevrstan rekord kada je ta ruta u pitanju. Obično mi treba 35+ minuta...

Baš sam se iznenadio kako preko Brankovog mosta nema gužve ... U povratku je već bila druga priča, mada ni to nije bilo strašno .. (konkretno vreme 08-09:30h)

ITON, ortakinji rođendan večeraske, pa idemo u neki klub da se ispresavijamo ko goveda.

Jej \o/

Link to comment
Share on other sites

mene danas isto startovala neka da kupim stipaljke za ves kevi, i kod nas toga ima

jeo danas bas jako dobar pasulj, a pre toga bas dugo nisam jeo nesto kuvano i normalno, ne valja to

idem sada malo do grada da izblejim, ortak vrti u nekom kaficu

Link to comment
Share on other sites

Ja sam jeo neke najčudnije moguće ćufte od mesa, koje je baba pravila. Ćufte su kao ćufte ok, međutim, sos nije gust i nema ga malo, već je nešto kao recimo čorba od paradajza ali sa gustinom :) I onda onako ćufta koja se ne vidi u tanjiru od te "čorbe". Mislim, bilo je ukusno, ali se sa tim nisam susreo do sada :)

Link to comment
Share on other sites

To kod mene u selu računaju u regularne ćufte, i tako me pitali jednom, oćeš ćufte za ručak, ja reko de neću jeeeej! i oni iznesoše taj užas nesrećni, a pritom nije bio ni zapržen, izgledalo je kao gomila sklupčanih zergova koji leže u dubokom kripu

Link to comment
Share on other sites

Ih bre, ispade da samo takve ćufte i postoje :)

Meni su ćufte ono, ćufte, a kao prilog ide preliv od paradajza, onako, da imaš da umočiš hlebom ako hoćeš, ali svakako ne da to bude čorba. Odnosno, taj umak treba da bude, otkud znam, kao za špagete recimo.

Link to comment
Share on other sites

lol i ja sam samo jeo te u 'corbi'. stavise, takve sam dobijao i kad hasam negde napolju. al ja takve volim, isto uzmem pire, pa sipam to sranje, meni to do jaja...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Nisam hteo da izadjem u grad, kao da odmorim malo kuci, i nesto me nadrkali nerezonski potezi mojih roditelja, pa sam otiso do radnje, kupio 5 limenkE piva, i evo vec posle druge lakse je srcu :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...