Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kad "imate rambo kad su cvetale tikve roki brus li nindza" caleta, gledajte da budete negde daleko kad bude otisao u penziju i kad ga budu nervirali ljudi okolo:)

sjebo mu zubar zube nesto i bole ga vec dve nedelje, a zubar (a jes djubre teesko) je naplatio i sad ga boli dupe. i sad je nervozan i u fazonu je da ide sa stanglom da mu lomi zube pa da vidi oce li sebi tako lose da popravi [:D]

moram ja da budem glas razuma, a i ja bi ga prebio realno:)

danas je transferovao svoj bijes na nekog lika u idei koji je zakrcio prolaz i teo da se pobije. lik video da nema kud i stao u fajt poziciju i cale video da je lik zauzeo neki lol stav i otiso gajbi i smorio se sto je agrovao average joea. prica razocaran "ne bi ni bilo fajta, kako je stao debilno odma sam video, nogom u koleno i onda uletim i jedan udarac i cao, ne bi se ispraznio nista". [:D]

rofl, a ispizdeo je sto je reko liku da se skloni, a ovaj odgovorio nesto tipa 'sta zuris sad pod stare dane' i ovaj odlepio:)

ne shvata cale da moze neko da ga upuca, on je iz drugog vremena, tada su se peglali svaki dan na fer...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Objasni caletu da iskulra, jel si video kako su se lozili oni pajvani u silikonskoj dolini pa ljudi izvadili pishtolje i upucali ih. I najveci baja naleti na veceg baju kad tad i onda popije po picki! =)

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

On 7/29/2010 at 11:10 AM, rev said:

-darko imam super vest

reci mama

-imash zakazano za dokumente danas

uuu super

-treba da si u stanici u 20:30

FUFUUFUFUUFUFUFU

mogao si bolju laž da smisliš ovoga puta.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

sting:

brate, to je kao da objasnjavas starom slovenu sta je helikopter:) tj skontace on racijom, ali ce da fejluje na polju acceptovanja:)

druga stvar, on ako dobije po picki i prezivi, on ce da ide da jebe mater tom nekom:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ubacuju se ljudi:)

na svu srecu, cale nece da se fajta ako nije naleteo na admirable opponenta:) a uglavnom ne naleti, jer ljudi postanu lol maltene posle cetrdesete, a i ovi koji nisu lol uglavnom nisu fajtzorz.

pa i treba da ih izbace, totalno je kretenski da stoji autobus...kolko ja vidim niko nije bio u fazonu da smara zbog same kontrole, vec zato sto se gubi vreme...

On 7/29/2010 at 11:32 AM, Ivan_ said:

morali bi oni meni da plate, dž nije dovoljno tbfh.

eh znam ja to ali ovo ima jos jedan bonus... malo mestasce daleko od budvi i seljobera, kuca prazna, velika terasa sa jos vecim rostiljom, smokve okolo , plaza 30 m mala prazna ... drugari i dzek leden... da nije tako ne bih ni isao :D

mada realno sad mi se ne ide ni na splavarenje, pravo bih tamo da balavim u ladovini jedna 2-3 dana da dodjem sebi

fallout_table.gif

On 7/29/2010 at 5:08 PM, milivoje said:

daj otkaz

Samo Peja to sme da kaze :D

Ode brat za Dubai...potpisao ugovor na godinu dana... :)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...