noiser_ Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 video sam to u albumu ali ne znam dal jos traje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2010 Author Report Share Posted July 27, 2010 Bio sam do Trpka po doručak, i i dalje mi je fascinatno kako funkcioniše ta pekara sa onim redovima gde se ne zna ko šta naručuje i od koga, plus sa onim ljudima koji nisu redovni u Trpku pa ne znaju na koji način sve to radi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 opasno mi tripuje fejs u google chromu. jos sam bolestan ne mogu nista da jedem :c sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Pecao sam na Tamišu prekjuče Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Ladno Nemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Biće skoro propast sveta Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2010 Author Report Share Posted July 27, 2010 ali lepo što si svratio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobedar Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 iznajmio sam sat vremena u nekom spa centru u hidromasaznom termalnom bazenu i vodim neku slasnu sponzorusu. mora biti dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 iznajmio sam sat vremena u nekom spa centru u hidromasaznom termalnom bazenu i vodim neku slasnu sponzorusu. mora biti dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 iznajmio sam sponzorusu. dobro! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 ali lepo što si svratio :) Bolje te našao. Ovdi skoro sve isto osim novog dizajna Poz. svim gaćanima, nagazićemo se već. Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobedar Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 koji jebeni vrh zakon odvesti ili svoju ili tudju ribu tamo. gore svece oko bazena, narucujes cugu, posle se tusiras zajedno. auh Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 A sta ako neko nema ni tudju ni svoju ribu? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 koji jebeni vrh zakon odvesti ili svoju ili tudju ribu tamo. gore svece oko bazena, narucujes cugu, posle se tusiras zajedno. auh daki, jel ide i tvoja shveca tamo? samo pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobedar Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 pitao sam je, kaze da nije cula za taj spa. mozda zna neki bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) hehe pa nije valjda da vodis kurve u neki krs spa kada vec ima bolji? stvarno si siromasan ili te laze sestra e, moram na kratko da prekinem chit chat, moram da podesim wifi ruter nekom pilot-cadetu iz afrike(crnac je ololol), doselio se u zgradu...dace mi 10 jura za net, koji inace vec imam besplatno preko firme, pa da bar lakse placam kiriju...upoznacu te sa njim kada skupish kesh za benzin, nemoj da brines ;) Edited July 27, 2010 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobedar Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 aheahe leasure, danas si vic majstor i pun dobrih fazona. kontam da ljudi oko tebe se drze za stomak. ;) ne idem ja kod crnca na gajbu da "namestam" "ruter" ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 cekas Kojota da ih dovede xD Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) naterao sam dakija da baci olololo crnci foru...priceless(sto bi rekli neki) nemojte nikada da ga banujete, molim vas...sta god da uradi :) lol tovari te kreki, a on cak i nema nalog na ruru :D btw kontam da ljudi oko tebe se drze za stomak. ;) ja kontam da ljudi iza tebe se drze za tvoje guzove ;) Edited July 27, 2010 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobedar Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 aheahe leasure, danas si vic majstor i pun dobrih fazona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 A sta ako neko nema ni tudju ni svoju ribu? Onda ga boli kurac jer ima vremena za WoW Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 vudu, covek od hiljadu istina bio sam kod zubara posle jedno 4 godina probusio sam mozak i moracu da idem jos jedno 3-4 puta jer imam pokvareno 8 zuba zakljucak : nemojte da ne idete na preglede redovno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Takoreći idite na preglede redovno Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Kad sam bio mali cale je mene i brata vodio stalno kod neke zubarke u bg-u kod marakane tamo, kao do jaja je ovoono Tad je bio u tom tripu da moramo da imamo super zube, posle je digao ruke od toga Uglavnom isao sam na te redovne kontrole i tako to Fora je bila sto je ta zubarka stalno nalazila nove karijese, a cale i meni i bratu posle toga jebao sve po spisku svaki put, a mi redovno prali zube, ono do iznemoglosti bukvalno Posle jedno 3 plombe minimum, cale prestao da nas vodi tamo... I nikad mi se nije zub pokvario od tog momenta do sada, a bio sam na raznim kontrolama... Pa vi vidite kakvih sve zubara ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Nemam nijedan pokvaren zub, isto tako nemam nijednu plombu, poz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts