Guest Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 kako ti radi to, koje su brzine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 nbgd je u pitanju, u suštini je neka optika ok rešenje, a telekom nudi nešto što ide direkt kroz telefonsku liniju do 4/4 za tipa 250 eur mesečno. To možda nije loša solucija. samo 250? imao sam Telekom xDSL 2/2mbit pre par godina i to je radilo super jedino ako ti je bas frka za upload pa ti treba 4mbit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Ja sam veoma siguran da sam rekao KVALITETNIJI wireless, ako nekoga zanima moze se vratiti da procita. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Nemam pojma, mislim da je ipak u pitanju SHDSL, koliko sam uspeo da po'vatam. tek sad videh ovu poruku lepo da su poceli da nude SHDSL jer ranije sa HDSL morao si da imas posebnu paricu (bez glasu ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2010 Author Report Share Posted June 29, 2010 Pa daj predlog za net mohi, šta si se stis'o ... otkud ja znam ko nudi kvalitetniji a ko lošiji net. Kad znaš, podeli info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Daj covece ne slusaj mohija i frejm rilej, mislim ajde mohi ne mraci ljude...sta je sledece l3vpn da preporucis. Laki sutra ako ne isecem sa ovima (zakazao sam da se vidimo) uzimaj SBB i teraj ih u kurac. Tj ja ocu sigurno. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Daj covece ne slusaj mohija i frejm rilej sho mozda Laki ima kintu http://www.telekom.nadlanu.com/POSLOVNI/PrenosPodataka.aspx?ac=solo&br=13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Ma kakav frejm rilej, laki je zrtva curke koja je odlucila da bude biznis oportjuniti diveloper, nista drugo. Ili ce se to srediti ili cao. Inace ja sam tek nedavno saznao da je deus-vacilon veza bila frejm rilej jos davne 2002-2003 jebote! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 kako ti radi to, koje su brzine? Sve zavisi od toga u kakvom su stanju zice i infrastruktura. U stanu su dobro odradjene instalacije, tako da radi oko 80-100 Mbit/s, dok je na poslu radilo oko 30 Mbit/s. Koristim ove - http://zyxel.ru/content/catalogue/soho/lan/powerline/829. Dobar fazon je i to shto moze da se okachi nekoliko adaptera na jedan izlaz sa rutera - tj. jedan kachish na ruter, a 2-3 mozesh da uparish sa njim ako im stavish isti key. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Sve zavisi od toga u kakvom su stanju zice i infrastruktura. U stanu su dobro odradjene instalacije, tako da radi oko 80-100 Mbit/s, dok je na poslu radilo oko 30 Mbit/s. Dobro odradjene instalacije: utičnice po sobama na istoj fazi [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Izvinjavam se drugu mohiju, stvarno nudi telekom sinhrone veze po "okej" cenama. Ko bi reko jebote! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Cisto da se ubacim, Frame Relay je nesto sto Telekom i postojecim korisnicima menja za SHDSL i vise ga apsolutno ne nude novim. Razlog za to je infrastrukturno tehnicke prirode, kod njih, u centralama. PRosto FR oprema je matora, nudi do 2 ili 4MB, zahteva investicije u prosirenja vece nego SHDSL koji se koliko znam stavlja na opremu koja je vec tamo za ADSL itd. I jeftinije je. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2010 Author Report Share Posted July 1, 2010 I ima fer cene, kao što su se neki uverili :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Jao cekam Mohijev grohot smijeha i tehnicko osporavanje nikicinih tvrdnji, muerteov jezgrovit komentar sa sve biografijom nekog od direktora telekoma, bivsim gresima, i screenshotom q2 kako je oprao nekog :) U medjuvremenu da dodam da FR korisnike sada ne bacaju na shdsl vec na l3vpn u principu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2010 Author Report Share Posted July 1, 2010 hahaha za muertea ... hahaha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 vidim na ovom ruru je debilizam prelazna bolest odoh da se ne zarazim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2010 Author Report Share Posted July 2, 2010 haha, pa šta ti je muki, šali se igor, oduvek je bio takav. Ali je ovako inače veoma ozbiljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 hahaahah Igore budalo :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 ja sam hteo da pređem na sbb (javili su mi da mogu da pređem sa ikoma na sbb) sa adsl-a ali plašim se prekida. Svaka velika kiša ili sneg prekine kablovsku... :( Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 to su predrasude, kod mene sbb nije imao downtime 4 godine, pritom su mi kablovi razvucheni preko krova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2010 Author Report Share Posted July 2, 2010 I kod mene su kablovi preko krova, gubi se kablovska ali ne toliko često, međutim nemam tehničkih mogućnosti za net :)) nije da mi je potreban, imam adsl, ali opet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 To za prekide kod SBB-a je vezano za TV kanale a ne za net. Meni nestane 3-4 kanala ali net radi standardno. I to verujem je zato sto svi strani kanali u ponudi oni vuku satelitom pa salju dalje kablovima. Ili gresim :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2010 Author Report Share Posted July 2, 2010 Ma pričamo o totalnom prekidu, naravno da kada ne radi RAIUNO a svi drugi rade, to neće uticati na internet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts