Jump to content

Stalni internet?

Lucky

Recommended Posts

nbgd je u pitanju, u suštini je neka optika ok rešenje, a telekom nudi nešto što ide direkt kroz telefonsku liniju do 4/4 za tipa 250 eur mesečno. To možda nije loša solucija.

samo 250?

imao sam Telekom xDSL 2/2mbit pre par godina i to je radilo super

jedino ako ti je bas frka za upload pa ti treba 4mbit

Daj covece ne slusaj mohija i frejm rilej, mislim ajde mohi ne mraci ljude...sta je sledece l3vpn da preporucis.

Laki sutra ako ne isecem sa ovima (zakazao sam da se vidimo) uzimaj SBB i teraj ih u kurac. Tj ja ocu sigurno.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ma kakav frejm rilej, laki je zrtva curke koja je odlucila da bude biznis oportjuniti diveloper, nista drugo. Ili ce se to srediti ili cao.

Inace ja sam tek nedavno saznao da je deus-vacilon veza bila frejm rilej jos davne 2002-2003

jebote!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

kako ti radi to, koje su brzine?

Sve zavisi od toga u kakvom su stanju zice i infrastruktura. U stanu su dobro odradjene instalacije, tako da radi oko 80-100 Mbit/s, dok je na poslu radilo oko 30 Mbit/s. Koristim ove - http://zyxel.ru/content/catalogue/soho/lan/powerline/829. Dobar fazon je i to shto moze da se okachi nekoliko adaptera na jedan izlaz sa rutera - tj. jedan kachish na ruter, a 2-3 mozesh da uparish sa njim ako im stavish isti key.

А в чем сила, брат?

Cisto da se ubacim, Frame Relay je nesto sto Telekom i postojecim korisnicima menja za SHDSL i vise ga apsolutno ne nude novim. Razlog za to je infrastrukturno tehnicke prirode, kod njih, u centralama. PRosto FR oprema je matora, nudi do 2 ili 4MB, zahteva investicije u prosirenja vece nego SHDSL koji se koliko znam stavlja na opremu koja je vec tamo za ADSL itd. I jeftinije je.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Jao cekam Mohijev grohot smijeha i tehnicko osporavanje nikicinih tvrdnji, muerteov jezgrovit komentar sa sve biografijom nekog od direktora telekoma, bivsim gresima, i screenshotom q2 kako je oprao nekog :)

U medjuvremenu da dodam da FR korisnike sada ne bacaju na shdsl vec na l3vpn u principu

To za prekide kod SBB-a je vezano za TV kanale a ne za net. Meni nestane 3-4 kanala ali net radi standardno. I to verujem je zato sto svi strani kanali u ponudi oni vuku satelitom pa salju dalje kablovima. Ili gresim :)

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.