Dreadlord Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Neki od vas mozhda znaju, a mnogi verovatno ne...ali Dread je snimio film :D /Za upis na FDU, te svoj prvi u zhivotu/ Cenim da ce vas isti krajnje uveseliti pochevshi od mog debelog dlakovog salceta kako lezhi na podu XD I dati vam enormnu kolichinu za hejt na ovako dosadnu i sumornu Nedelju popodne! P.S. Dodatni hejt materijal je da sam pao pismen deo testa koji je eliminacioni, jer sam krajnje nekulturan, nisam znao tri nasha najpoznatija slikara koja trenutno zhive u francuskoj :/ Tako nisu mi ni pogledali film :( P.S.S. Ko ga interesuje imao sam 17 od 30 poena, i potrebnih 21 za dalji prolazak. Sa chim sam vishe nego zadovoljan shodno ulozhenom uchenju. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Lol kolka trbusina. Film je za prvi film (a oni treba da budu onako totalno otkaceni i vrcavi) malo sabloniziran Ali opet, lol kolki trbuh :))))) Realno, smor je prica o sampanjcu koksu, utoki i droci. Daj snimi film o wowu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 Lol kolka trbusina. Film je za prvi film (a oni treba da budu onako totalno otkaceni i vrcavi) malo sabloniziran Ali opet, lol kolki trbuh :))))) Realno, smor je prica o sampanjcu koksu, utoki i droci. Daj snimi film o wowu Sledeci koji sam planirao da snimam bi bio baziran na rotoskopiji (stripish/cartoonish movie) tako bi u sushtini i moglo da se ukombinuje. Al masterpeice ako ikad budem video ikakvog budzeta ima HoN heroje u sebi xDDDD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 toliko si ga jako upucao da je trepnuo!!1 (5:32) i sto nisi pozvao one klince iz mirijeva da ti glume? :D Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 ajde priznaj da ti je pre 7 dana palo na pamet "aha, hocu da budem reziser" i uzeo si da snimis film?! :D imam sta da kazem, imam bas dooosta toga, ali stvarno mi je bezveze da ti ja sad ovde serendam. Ono sto je tebi za reziju zaista potrebno od svega ovoga je kadriranje. Moras mnogo da poradis na tome, jer ovde to ne valja nista. Scenario je takodje poprilicno mrsav, ili (sto bi jos bilo gore) nije mrsav scenario, nego ti kao reziser nisi uspeo da ga pretocis u sliku. ne znam, stvarno ne bih previse ovde da ti pametujem, a misljenja mozemo uvek negde usmeno da razmenimo. Mozda sam malo surov, a mozda ce ti biti i lakse, ali da si prosao prvi krug, ne bi prosao drugi. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Scena tuce je lol :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 (edited) ajde priznaj da ti je pre 7 dana palo na pamet "aha, hocu da budem reziser" i uzeo si da snimis film?! :D imam sta da kazem, imam bas dooosta toga, ali stvarno mi je bezveze da ti ja sad ovde serendam. Ono sto je tebi za reziju zaista potrebno od svega ovoga je kadriranje. Moras mnogo da poradis na tome, jer ovde to ne valja nista. Scenario je takodje poprilicno mrsav, ili (sto bi jos bilo gore) nije mrsav scenario, nego ti kao reziser nisi uspeo da ga pretocis u sliku. ne znam, stvarno ne bih previse ovde da ti pametujem, a misljenja mozemo uvek negde usmeno da razmenimo. Mozda sam malo surov, a mozda ce ti biti i lakse, ali da si prosao prvi krug, ne bi prosao drugi. :D Paaa palo mi na pamet kad sam video shta upisuje FDU, ali da - iz kompletno vedra neba chak bez pojmanja shta su planovi snimanja mi palo na pamet da snimim film u 2 dana (tj 16h) snimanja i 4 dana (tj 48h) montiranja :D Da neam pojma - neam pojma...al zato bi i da upishem FDU da bi nauchio shto god :) Shto se tiche kritika udri shto vishe bile ovde, bilo na PM, bilo na nekom pivu...zato sam i okachio ovo kako bi skupio shto vishe kritika i sledeci uradio bolje! Jedino se ne slazhem da ne bi proshao drugi krug, shodno kakvi su drugi filmovi koji tamo konkurishu :) (uz par izuzetaka) Edited June 27, 2010 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 JEL STE KORISTILI PRAVO BELO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 a kako ja sad da vratim ovih 8 minuta mog zivota? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 ...dobro je sto ti egzistencija ne zavisi od rezhije... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Јесу ли оно праве новчанице од 500 еура? Дајте те паре у добротворне сврхе, не размећите се. a kako ja sad da vratim ovih 8 minuta mog zivota? Одиграј партију Ворлд оф Воркрафта али играј 8 мин краће него иначе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 aj sve ovo shto je nabrojano to se da progutati i oprostiti, ali za prichu jednostavno nemash opravdanje, mozda da si da si okachio na www.kajla.rs/forumi tamo gde si mrkno obichno stoji patrola murije;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 (edited) aj sve ovo shto je nabrojano to se da progutati i oprostiti, ali za prichu jednostavno nemash opravdanje, mozda da si da si okachio na www.kajla.rs/forum i tamo gde si mrkno obichno stoji patrola murije;) Sa porukom da su sex, droga, kriminal (bahatost) i devedeset pogreshne i nemoralne? :D Stajala je i sad, tamo iza na onoj 'obilaznici' xD Edited June 27, 2010 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Ja sam oduvek zeleo da upisem reziju... Planiram da izadjem na prijemni u naredne 2,3 godine xD Tesko da bi sa ovakvim filmom proso prijemni pa makar on bio i na singi/mega/bilokojiprivatni. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Могу да те посватујем да гледаш више Француских и Португалских филмова. Стварно одлична кинематографија из које се може пуно научити. Ово не ваља ништа, ем ниси пренео поруку. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 ta pricha je toliko game over da neam rechi, nama kojima je to jasno je vishe preko kurca a ovima kojima nije jasno, nikada nece biti jasno tako da kako god da okrenesh nema smisla prichati je vishe;) ako si vec hteo enshto u batica fazonu, bolje da si napravio neki street racing film;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Bolje da ste snimili kako jebete ovu plavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 Ja sam oduvek zeleo da upisem reziju... Planiram da izadjem na prijemni u naredne 2,3 godine xD Tesko da bi sa ovakvim filmom proso prijemni pa makar on bio i na singi/mega/bilokojiprivatni. YTjubuj da vidish shta upisuje FDU ;) Могу да те посватујем да гледаш више Француских и Португалских филмова. Стварно одлична кинематографија из које се може пуно научити. Ово не ваља ништа, ем ниси пренео поруку. Ti pada neki kokretan film na pamet? ta pricha je toliko game over da neam rechi, nama kojima je to jasno je vishe preko kurca a ovima kojima nije jasno, nikada nece biti jasno tako da kako god da okrenesh nema smisla prichati je vishe;) ako si vec hteo enshto u batica fazonu, bolje da si napravio neki street racing film;) Da je prezhvakana jeste, al avaj kad nishta ne radim na vreme :D Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Bolje da ste snimili kako jebete ovu plavu Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 U suštini, iako ne znam kakvi su prijemni na FDU, ako si ovo uradio na brzaka za dva-tri dana iz neke poluzajbancije, ok je. Za nešto ozbiljnije nije, jer treba srediti sve ovo što drugi pominju. Ali u suštini nije ni ovo tako lako uraditi, pa treba pohvaliti trud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Za kratko vreme je ok, samo dobar ti ovaj Dakicin bmw :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 U suštini, iako ne znam kakvi su prijemni na FDU, ako si ovo uradio na brzaka za dva-tri dana iz neke poluzajbancije, ok je. Za nešto ozbiljnije nije, jer treba srediti sve ovo što drugi pominju. Ali u suštini nije ni ovo tako lako uraditi, pa treba pohvaliti trud. Ima tu josh i ona krv shto igra, i kolor korekcija raznih stvari, i to shto nemam ikakvo osvetljenje, i preskakanje rampe (za koju nisam ni chuo dok mi to nisu rekli), to shto se krstim prvo levom pa desnom shto je produk da snimak durge rotacije je bio tresh pa sam morao da invertujem prvu...i josh kurac ipo stvari... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Ma ne treba sad nabrajati šta si sve loše radio, lista bi bila poduža :) Poenta je da si hteo nešto da uradiš, i to je po meni za početak ok. Sledćei put će biti bolje, pa onaj tamo još bolje itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Totalno je ok, samo si ubio sa suvise dugackim kadrovima. Da film traje 5 minuta bio bi bolji, jer imas kadrove od po 10-20 sekundi cija duzina nema opravdanje. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 (edited) pa gde nadje muziku iz naruta :D Edited June 28, 2010 by mali_buda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts