Corey Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 A da nije iPod classic ili SanDisk, postoji li takva ponuda kod nas ? Da ima u inostranstvu možda neko donosi, pa recite ako znate modele. Sjebao mi se jedan kanal na Classicu, za koji moram naručiti deo pa da ga menjam, što je isto pain in the ass jer će me tu odrati sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Visoki kapacitet su šta, stotine gigabajta i to? Koliko ja znam, to niko ne radi, možda nešto od Creativea ako ima. Odnosno sigurno imaš Sony i imaš Zune, Zune možeš naći preko, kod nas ne, od Sonyja možda našeš nešto i kod nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2010 Author Report Share Posted June 10, 2010 Recimo 80 giga i više. Ajmo trooperu, vudu, linkove ka nekim uporednim testovima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Sry, I do core components onley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 i ja ću da preskočim ovaj put, nikad nisam stavio više od 5-10GB muzike na MP3 player :) ono što mi pada na pamet je da možeš naći neki jeftin mp3 player sa SD card readerom, i onda uzmeš par onih 16/32GB kartica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Ma nemaš uporedni test čoveče, koji fajt očekuješ u tako "visokom" marketu. Bukvalno imaš iPod, Zune i X Walkman sonijev, i to je otpr to. A od svega toga kod nas, možeš da nađeš skupi iPod :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 A zasto ne pogledas sansa clip+ (ili nesto slicno). Ima od 2 do valjda 16 giga ali podrzava kartice. Koliko sam cuo, player sa mozda najboljim zvukom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 ima transcend solidne plejere sa mem. slotom, tipa 70 eur 4 gb plus fm, 22h rada, 2,2" displej 70 grama tezina inache ni meni ne treba vise od 10 gb muzike... ni to ne poslusas nikad da ti dosadi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Ja sam sad skoro met'o 14GB muzike, što je tipa 8 dana svirke, i kul je kad imaš sve neke svoje pesme tu, mada možda Kori hoće i prenosni hard o istom trošku ... a i pitanje je koliko mb zauzimaju sve te audio knjige o masonima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts