Sa1Nt Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 jebote, pojede ga rak :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 25, 2010 Author Report Share Posted June 25, 2010 Ako on ne moze da se izleci od tog sranja NIKO ne moze Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 il možda neko odozgo gleda i kažnjava one zbog kojih nekoliko stotina hiljada radi za šaku pirinča dnevno po 10 sati u mraku? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 hahahahh, mogli su da docrtaju erekciju pride :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 il možda neko odozgo gleda i kažnjava one zbog kojih nekoliko stotina hiljada radi za šaku pirinča dnevno po 10 sati u mraku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Pera moralista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Vitjo, ne preteruj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 a lista problema se nastavlja http://www.engadget.com/2010/06/23/poll-is-your-iphone-4-retina-display-seeing-yellow-spots/ Ovo su ostaci lepljenja, tragovi nestaju posle 2 dana... Btw, nebuloza: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Sta sad na kraju ispada da je to do iOS 4 i da su zute fleke od lepljenja ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Ma to sam naveo kao primer debiliteta, kako moze software da ima veze sa tim kako drzish telefon... -.- A zute fleke nestaju, da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Haha, strip je odličan :) A što se Džobsa tiče, nije on samo od jedne bolesti, to je čitava lista. Najskorije je imao problema "sa hormonima" a i polovinom prošle godine je dobio transplantaciju jetre. Tako sam čit'o negde, možda i na Wikipediji čak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 http://www.tuaw.com/2010/06/24/the-fix-for-your-iphone-4-display-blotching-problem-wait/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+weblogsinc%2Ftuaw+%28The+Unofficial+Apple+Weblog+%28TUAW%29%29 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Pera moralista nije Pera moralista, već je Apple poznat kao firma koja kad juri proizvođača za svoje uređaje, uvek gledaju da cena bude apsolutno najniža Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Onda Pera car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 a cek, sta je lose u tome sto gledaju da daju sto manje para? nije kao da im se uredjaji raspadaju, da je shit kvalitet i to...nego em su dobri, em su ih malo platili :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Evo kako treba drzati iphone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 a cek, sta je lose u tome sto gledaju da daju sto manje para? nije kao da im se uredjaji raspadaju, da je shit kvalitet i to...nego em su dobri, em su ih malo platili :) pa ništa, to je tržišno ponašanje, i skorašnje afere sa foxconn-om samo ističu mane kapitalizma. al opet, imaš uspešne proizvođače koji ne koriste baš najgore robovske plantaže u kini, a opet imaju valjane proizvode. logitech mi pada na pamet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 pa ništa, to je tržišno ponašanje, i skorašnje afere sa foxconn-om samo ističu mane kapitalizma. al opet, imaš uspešne proizvođače koji ne koriste baš najgore robovske plantaže u kini, a opet imaju valjane proizvode. logitech mi pada na pamet. Ivke je objasnio umesto mene. Još jedan primer je HTC npr, zato je Google izabrao njih, a ne Foxconn ili Asus Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Evo malo da se zabavite: Will it blend - iPhone 4 - Snajperski pogodak u iPhone 4 - slow mo - http://www.hardocp.com/news/2010/06/25/iphone4_slow_motion_sniper_shot/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 http://www.engadget.com/2010/06/26/iphone-4-antenna-problems-were-predicted-on-june-10-by-danish-pr/ o anteni jos malo Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Svidja mi se dosta iphone4, ok je to da jure za manjom cenom ali ovo je neka od greshaka koja se ne oprashta tako lako i nepostoji neko opravdanje za nju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 (edited) delete. Edited June 27, 2010 by `Dr. Nick Riviera` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 http://www.iphoneheat.com/2010/06/ios-4-01-firmware-coming-this-monday-to-fix-the-iphone-4-reception-issue/ Ce da vidimo da l' je istina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 bash me zanima kako ce da apdejtom firmvera reshe problem koji u svojoj osnovi ima fizicki problem - premoscavanje dve antene sa dlanom ruke. Ovo sto su napisali: "According to AppleInsider, “It appears that iOS 4, more so than previous iPhone software, presents a less accurate signal meter, showing less signal at times than an iPhone 3GS while still being able to achieve the same or better call quality.”" deluje krajnje jadno, jer ce samo izmisliti novi sistem oznacavanja snage signala koji ce sada da ti kaze da imash bolji prijem nego inache Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 iOS 4.0.1 changelog: * g_DrawSignalStatus(nSignal) changed to g_DrawSignalStatus(nSignal+5) Download Now (123 MB) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts