Jump to content

iPhone 4

fatboy

Recommended Posts

ovaj opis ne govori da se radi o pravom multitaskingu - "without slowing down the performance of the foreground app"... a sta ako hocu da pokrenem dve aplikacije istovremeno, da rade istovremeno?

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mda... nemam pojma, ali cenim da to, generalno govoreci, nece moci, ili mozda samo za neke parove aplikacija. ovaj multitasking o kome oni pricaju mi se cini kao onaj sto je npr. u symbianu

mislim, ne verujem da je A4 dovoljno jak proc da podnese to bez nekog primetnog usporavanja perfomansi, a to je uvek bio broj 1 na listi prioriteta za apple

Edited by ℑںℵℊℓℯ

:-)

Meni licno to i nece bas smetati, nikada telefon nisam koristio kao PC niti ocekivao to da bude...

Zelim samo da je jebeno brz, sa user friendly interfejsom, da su sve funkcije telefona i web browsera

dobro osmisljene i brze, da eventualno ima sitne handy servise, gsp navigacija je svakako plus,

e-mail klijent i sl sranja su obavezni i da kamera pravi dobre fotke i video klipove...

boli me kurac da imam photoshop na ajfonu, dovoljno mi je da mogu da odradim neki poslic na brzaka u nekom ofisu i tako to...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Stvarno ekran deluje sjajno, posebno u odnosu na onaj Evo na slici. A meni se taj Evo baš dopao, čak razmišljam i kako bi mogao da se uveže sa domaćim WiMaxom od Verata, i onda imaš modem zaista gde god da kreneš, plaćaš samo WiMax pretplatu i to je to. Ali ekran ovako ne deluje baš obećavajuće.

• 2 weeks later...

Al' ovaj sto kampuje je car :D

Inace, izasle su cene sada, u official apple store-ovima

u engleskoj 600 jura non contract, sim free naravno, tako da ne mora da se jailbreak-uje i tako to

u francuskoj 630 isto tako

Nemacka nece davati tako, samo na rachun, i na divljaka

Kod nas ce biti oko 800 i vishe garant u prvom talasu...

Mnogo brale, mnogo :D

Izasao i novi mac mini, 800 evra ololo

Eo slichica:

iphone-4-prices-uk.jpg

iphone-4-prices-fr.jpg

I jos nesto interesantno sto sam nasao:

Officially Unlocked iPhone 4 Countries List:

* Australia

* Belgium

* Czech Republic

* Greece

* Hong Kong

* Italy

* Luxemburg

* Macau

* Malaysia

* New Zealand

* Russia

* Saudi Arabia

* Singapore

* Slovakia

* South Africa

* Taiwan

* Thailand

* Turkey

* United Arab Emirates

U francuskoj isto moze naravno samo mora da se trazi da se otkljuca prilikom kupovine ili tako nesto, ali generalno moze.