WuDu Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 gimnastika i to jutarnja pa kafa uz muziku i tako People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Zasto o zasto moram danas uciti ? :( Da bi jeo krmendalu sa sosom od jabuka! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Au brate... koji problemi sad pocinju, zaljubio sam se u ribu i nemam pojma kako da je smuvam.... hahah, koji dobar filing. ZIV SAM! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Nisi brate, imas recidiv jer si sveze slobodan pa mislis da mora da imas ribu. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Pa verovatno je to, mada mi se ova riba svidjala uvek uvek... sad ja slobodan, ona slobodna... ali nesto mi to sumnjivo..... zato se sad gruvam u teretani ko svinja \o/ ..... ne. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Jeste, kao u "Sabirnom centru"... :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Dajte mi admina opet da pobanujem ove što jebu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 pushite mi prangiju realno (: hahahavudu, drug. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 (edited) jebem ti frizerku. Imao sam kosicu koju sam pustao 4-5 meseci i rekao da mi skrati malo pozadi, a ona je uspela da mi napravi guile frizuru iz strit fajtera Edited June 9, 2010 by OU JEA! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 And thats bad whai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 To je zato što drugare kuliraš na fejsu! Samo kačiš linkove, bolje da si napravio twitter acc ^.^ in other news, danas me neki čiča u busu pitao jesam li Đus sa farme lmao Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 pa sta da ti napisem a da ne ispadnem smor :( sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 To je zato što drugare kuliraš na fejsu! Samo kačiš linkove, bolje da si napravio twitter acc ^.^ in other news, danas me neki čiča u busu pitao jesam li Đus sa farme lmao hahhahahaahaha :) sto ne rece da jesi !:) pa se jos slikas sa njim kao hahahahkomsija busi nesto u zgradi aaaaaaaaaaaaaaaa Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Kako vreme leti već 19h! Bio do grada i još išao GSP-om prepun autobus i još vrućina, skuvao sam se Anywayz napokon prskaju komarce \o/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 30. juna mi prijemni, do kurca, jos samo 20 dana :S Never the less, odoh jos malo da drinkujem negde \o/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Sta polazes? Retoriku i borbu kratkim macem HAE HAE Ne ozbiljno sta upisujes? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Retoriku i borbu kratkim macem Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Odlican sam! http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Bio kod drugarice, ima ogromnu terasu, pa se suncali i pili pivo. Posle jeli pohovane palacinke, i na kraju gledali film. Hm, vrlo kul popodne. Sad mi dolazi drustvo da igramo pokericu... i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 ^ i sad ti meni reci da nemas dojajan zivot skinuo sam sve 4 sezone dextera (20GB jebote), it's gonna be a long night Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 bio na TAS-y bilo dobro ...jedino sto 90% ljudi je totovirano i nabildovano don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Pa verovatno je to, mada mi se ova riba svidjala uvek uvek... sad ja slobodan, ona slobodna... ali nesto mi to sumnjivo..... zato se sad gruvam u teretani ko svinja \o/ ..... ne. Te sto nam se "oduvek svidjaju", ako nisu onog momenta gde pocinje "oduvek" bile nase, onda realno nikad ni nece :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 laku noć, počeo je nešto da mi curi nos Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 spavao od 8 do sad. ubicu se sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 hmmm bolesnjiv bio i danas pa nisam o5 otisao u skolu :D vadio krv 2 put danas :D ogromne vrucine :( ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts