Sa1Nt Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 E da znas da bi mogao, cu se chujem sa njim pa da vidim da svrnem :D ajde vidimo se sutra:) proba je od 4 do 6 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 a nemachka - engleska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 boli me kurac i za ispit i za ribe i za drustvo i za etiku i za karakter i za sve zivo me savrseno stoji bojko. cim zavrsim obaveze u ponedeljak, ima da odem u neki pickojevac u sred nicega, da se izderem ko nezdrav i da se druzim s medvedima. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Ili uplatiš WoW i odradiš Black Temple ili Icecrown Citadel \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 vudu rl hate drugar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Hijaoooo sjajno veche,odo spavam srecan! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 boli me kurac i za ispit i za ribe i za drustvo i za etiku i za karakter i za sve zivo me savrseno stoji bojko. cim zavrsim obaveze u ponedeljak, ima da odem u neki pickojevac u sred nicega, da se izderem ko nezdrav i da se druzim s medvedima. ili jednostavno skoci sa balkona, izuven. odo spiti posle lepe setnje po kisi ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 ^_^ Laku noc svima! http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 pisali za alkohol.0.66.Popio sam jebena dva velika jelena i nista mi nije falilo i nisam cak ni lagao policajca kad me je pitao da li sam nesto pio.Kontam da je to 10k i ne znam koliko bodova?Help? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 don't drink and drive, take a joint and fly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Od sad se drogiraj i vozi bajs i boli te kurac, hae! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 ^_^ Laku noc svima! hvala, i ti isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 dobro jutro, vićo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 koji smor sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 nema vitje : O dobrojutroske, odo na premrtvi posao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 koji smor sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Jutro posle alkohola... damn ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 dokle sa ovim vremenom sto mu majki jebem Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 pisali za alkohol.0.66.Popio sam jebena dva velika jelena i nista mi nije falilo i nisam cak ni lagao policajca kad me je pitao da li sam nesto pio.Kontam da je to 10k i ne znam koliko bodova?Help? To ti je 3 meseca bez dozvole sigurno, ne znam za kesh, al' tako neshto je. Treba da uchim za ispit, nervira me vreme tako da ga necu ni uchiti izgleda. Ne mogu vishe, sve u kurac! ;c . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Ja sam bio sad u setnji, do jaja vreme ^_^ inace, JEBEM IM MAJKU PANDURSKU GRUJO DRZI SE iiiiiii koji smor sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 o jebene li kise ! OCU BRE NAPOJLE SHDashdsgvjlfe rfjhgq3fwr3rvb Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Treba da uchim za ispit, nervira me vreme tako da ga necu ni uchiti izgleda. Ne mogu vishe, sve u kurac! ;c +1 Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 ustajanje u 12 po odvratnom vremenu pobeda zivota Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 high five killy \o Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 o/ jel si i ti kasno ustao druze po ne izlazenju iz kuce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts