Cartman_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Prokleta kisha :@ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 jebem se vise od sat vremena sa ovim metal gearom, ne mogu da ga pokrenem na win7 [:(!] sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 na kurcu te nosam You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 vratio se iz BG-a, dao dva ispita, jedan sa devetkom, jedan sa desetkom (fak jea) ali opet moram da dodjem 28. posto mi je treci ispit pomeren (le fu). posle toga 'ladim muda do oktobra Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 vec treci dan kako padne ova popodnevna kisha (uvek oko cetiri, pola pet) meni crkne struja. Divota It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 jebem se vise od sat vremena sa ovim metal gearom, ne mogu da ga pokrenem na win7 [:(!] Ne radi on ni na WinXP, na bilo čemu novijem od GeForce 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Na mome si cest! Hea hae You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Нешто чудно се догађа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 (edited) Na mome si cest! Hea hae Cele noći u teretani ti si bio Jedva kuću da si jutros pogodio Sav kipiš od trapeza i bicepsa Ni žena te jutros nije poznala! Edited June 20, 2010 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 (edited) Cele noći u teretani ti si bio Jedva kuću da si jutros pogodio Sav kipiš od trapeza i bicepsa Ni žena te jutros nije poznala! Лепота човекова је изнутра, не из вана. Човек је вазда био уображен и није хтео да схвати да после 30-40 више неће бити леп и згодан, и да се цени само по оном што у глави и срцу има. Edited June 20, 2010 by iguman11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Ne radi on ni na WinXP, na bilo čemu novijem od GeForce 6. Radio mi je u oktrobru na WinXP na istom kompu. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Vudu pesnice! Oce ja znam za to, ali danas u vrijeme vraga svi gledaju samo covjekovu spoljasnjost, ja sam sa svojim vrecastim guzovima, zatupastim nogama visecim grudima i pilecim prsima vjecno bio prijedmet podsmjeha. Moja tastina me je savladala pa sada idem i svojemu se liku divim, no u srcu znam da valjanosti od toga nema ni vajde (gledite vudua, taj se nije mrsio od teretane), ali jak je vrag dansa medj' zivljem, Tesko je ici protiv You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 tjoetje, on samo ima komplexe zato sto je debeo ^a hahha ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Oce ja znam za to, ali danas u vrijeme vraga svi gledaju samo covjekovu spoljasnjost, ja sam sa svojim vrecastim guzovima, zatupastim nogama visecim grudima i pilecim prsima vjecno bio prijedmet podsmjeha. Moja tastina me je savladala pa sada idem i svojemu se liku divim, no u srcu znam da valjanosti od toga nema ni vajde (gledite vudua, taj se nije mrsio od teretane), ali jak je vrag dansa medj' zivljem, Tesko je ici protiv Сине мој, ти који се теби смеју, смеју се својим слабостима. Јер тај да има шта паметније у животу радити или о чем паметнијем мислити он се не би теби подсмевао. Не треба тебе да дира смех зла човека, већ суза доброг. И са 40 ће они бити ружни и дебели, а требаће са неким провести још 40, а неће више имати чиме очарати. А ти си вазда сине био симпатичан и знао насмејати људе, нема већег дара Божијег до твог. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 A šta ćemo kad se nekom možda sviđa naš inner side, a opet ode sa drugim koji je bolji od nas po spoljašnjosti, oče brate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Оче, ријеч твоја ми даје наде да није сво свјештенство налик слугама врага који сада преузеше нашу цркву. А младом ивану бих савјетовао да ће наћи ону праву када оствари помирење са својим унутарњим ја. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 bio sam sinoc na onom Usce festu. Bajaga bio dobar, Georgijev isto. I celo bi to vece bilo super da nisam bio sa 7 ortaka, jer stvarno se ne ide sa takvim drustvom na takvu muziku. :D danas ceo dan radio, sad malo gleduckam fudbal, ostajem veceraske kod kuce, da malo odmorim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 bajage je bio kul, jedino shto je najavio da ce da svira dve i po chuke tako da fu u sushtini, georgijeva ne bi da komentarishen, nisam ostao toliko. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 А младом ивану бих савјетовао да ће наћи ону праву када оствари помирење са својим унутарњим ја. Ma na mom si čest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Ne rise da si bio Leško. Bajaga dobar uvod za maestra Dovlu, odličan koncert bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 ma da... Onako su me dobro podmazali za neko promegagigabolno samoubistvo. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 zasto me ni malo ne cudi to sto lesko slusa bajagu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 dobi nas italija na taj brejk :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 zasto me ni malo ne cudi to sto lesko slusa bajagu :D bajaga je car The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 maslina je oliva mene sunce poliva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts