Al Bundy Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Review: Ocena 9.7 Za sada samo za konzole :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 (edited) :(( jel ima bar neke rechi o potencijalnom dolasku na pc? Edited May 18, 2010 by salejemaster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Znaci igra je DO JAJA, ovaj rockstar stvarno ume da napravi kvalitetnu igru :D U sustini je (ko i ocekivano) GTA u wild west-u, imate identichan fazon sa misijama, samo umesto auta jasesh konja, pa cak i kasnije autic imas da uzmesh (ja mislim, nisam jos stigao do tog dela) Isto ima snimanje nivoa kada legnes da spavas, pucanje je na isti fazon itd itd.. Prichu jos ne kapiram bash najbolje, dosao si da uvatish nekog tvog bivsheg ortaka koji je postao bandit, i na samom pocetku on te upuca pa ti planirash da se oporavish i da ga ubijesh... Uglavnom pocetak je za sad do jaja, videcemo posle sta ce biti i kako ce izgledati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Steta sto nije igra za PC :( Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Steta što ja ne gotivim taj divlji zapad fazon, nekako mi je bezveze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Steta sto nije igra za PC :( Izlazi za PC, kao sto je i GTA IV izasao. Vidi se cak i na promociji logo PC Game, a i sami su najavili da ce biti za sve 3 platforme, ali prvo konzole da se uzmu pare, pa tek onda PC klijentela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Lale, probaj igru, nista te ne kosta, stavise mislim da ce jako da ti se svidi ako si mozda voleo gta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakosta Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Moram da priznam da mi izgleda jako lepo i zanimljivo, mada nisam ni odigrao gta4 bilo mi mnogo da skidam 14 giga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Lale, probaj igru, nista te ne kosta, stavise mislim da ce jako da ti se svidi ako si mozda voleo gta! Možda sam voleo GTA :) Probaću :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Ovo vredi igrati samo na kompu, grafika usrana za ps3. (ignorisem postojanje xboxa) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Što, šta fali Xboxu, to ti je sirotinjski san, igraš nove igre za 200 evra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Kad ce ovo za PC? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 zar nije glavna poenta igranja u coop-u ? ili sam lose nacuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 (edited) Mozda si pomesao sa Lost Planet 2.... edit: typo Edited May 21, 2010 by eX1|e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Što, šta fali Xboxu, to ti je sirotinjski san, igraš nove igre za 200 evra. na dzojpedu. ha - ha - ha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 So wat? Vidim sve pršti od pucačina i strategija pa je tastatura-miš kombo obavezan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 So wat? Vidim sve pršti od pucačina i strategija pa je tastatura-miš kombo obavezan. Pa brate na mom hard disku sve pršti od igara za koje je miš tastatura kombo obavezan. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 True, nikakvi FPS-ovi na xboxu, na to ne znam kako se navikavaju ljudi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Lako, ima auto-aim i igre su postale mnogo retardirane :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Bio kod druga, ima on ovo na PS3. Meni grafika izgleda isto ko i GTA4(prvi, bez ekspanzija), glavni lik se krece i trci potpuno isto, imas gps na konju itd. Neko ce reci sredili su malo grafiku, jesu kurac! Samo zato sto su umesto solitera stavili ogromno nebo sa 100 miliona zvezda...ok ok polako. Nisam dovoljno dugo gledao da kazem nesto vise o glavnoj prici, ali sporedni kvestovi su tipa idi od tacke a do tacke b kroz genericku pustaru koja uvek ima iste planine u pozadini ko one prve trkacke igre na arkadama, kad plavusa sedi pored tebe u kolima. Krocenje konja je u sustini mala reflex igra gde koriste sisaxis. Pucanje je smesno s autoaimom. Nisu se potrudili i nece me kupiti carevim novim odelom, iako kazu ljudi da je multi dosta zarazan. p.s. Grafika i mehanika konja je smesna u poredjenju sa assassin's creed, pa cak i shadow of the collossus. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 pa cekaj sta si ocekivao na konzolama, dosegle su svoj maksimum, sada je dovoljno samo da recikliraju i izbacuju iste igre i svi zadovoljni, ne daj boze da se pokusa nesto drugacije bice samo popljuvano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 A do novih konzola nemoj da se nadas nekoj omg grafici, ipak je konzola hardware-ski zakljucana platforma, zar ne? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Jeste al ako imaju fiksnu platformu onda mogu da se potrude da je iscede do maksimuma, reicmo Assassin's Creed 2 za Xbox izgleda ko san Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Slazem se u potpunosti ali to nas opet vraca na ogranicenja jer AC2 ima koliko manje mape nego RDR, znaci odredjene granice postoje kad su u pitanju velicine nivoa i slicno. Evo recimo Monster Hunter Tri sto je prvobitno planiran bio za PS3 je pomeren za Wii i zbog toga pati jer recimo stalno ucitava kad prelazis iz zone u zonu. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 nisam igrao RDR, ali ako kažete da je grafika na nivou GTA4, onda moram da naglasim da su mape u AC, iako manje, jedno šesnaest puta detaljnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts