peja_ Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 mudar si momak, nema sta Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Lol, pa po toj "moral-nemoral" logici, nemoralno je i da u košarci igrači odugovlače sa napadom kada im to odgovara, a tek što su pičke kad namerno fauliraju protivničkog igrača i idu na razrešenje utakmice slobodnim bacanjima, pa ja mislim da to stvarno nema smisla. Extra je slika, btw. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 pantelic bi promasio ovu loptu rukom :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 :))) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 ahaha, kolko se prsli u 5 ujutro raspravljate o ovome:) btw, gogo panzers! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Lol, pa po toj "moral-nemoral" logici, nemoralno je i da u košarci igrači odugovlače sa napadom kada im to odgovara, a tek što su pičke kad namerno fauliraju protivničkog igrača i idu na razrešenje utakmice slobodnim bacanjima, pa ja mislim da to stvarno nema smisla. Extra je slika, btw. u kosarci imas 24 sekunde :) znaci dodeljene su ti u startu :) imas pravo na svih 24 :) da li ces da sutnes posle 5 sekundi ili 24 :) to je tvoja stvar i tu nema nemorala :) da si rekao simuliranje faulova to je ok :) ne treba biti toliko ostrašćen stavite se u poziciju da je srbija igrala, i da je pantelić igrao rukom npr, pa da smo prošli. pa ovde bi mu napravili spomenik i stavili na sred terazija i to je nemoralno :) i pickenzi naravno :) sad da li ce neko biti objektivan ili ne je druga stvar :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Pa da, ali gde je tu čojstvo i junaštvo, što ne idu odma na koš, nego taktiziraju. Ovo je isto to, taktiziranje. Ne sme da se primi gol, pa ne sme, i potpuno je legitimno to što je uradio, niko se nije posle toga bunio, ni jedni ni drugi. Šta, pa nisu gomila đentlmena koja se skupila da opika fudbal, izrukuje se posle i ode na čaj negde, veliki su ulozi i svaki normalan igrač bi uradio isto. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 (edited) To je ta generacija "cilj opravdava sredstvo". Naravno da bi za Pantelica rekao da je cigan isto kao i za Suareza. Isto sam rekao i za Zigica kada je simulirao penal protiv Francuske. ono sto nije "moralno" je regulisano pravilima i to je to Iz ove recenice se pokazuje elementarno neznanje o tome shta je Moral a shta su Pravila igre (ili pravila bilo cega), koja je razlika i kakav je odnos izmedju ta dva pojma. Edited July 3, 2010 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Pa nije nikog ubio/osakatio ili igrao rukom pa se pravio lud da nije, preterujete i izjednačujete stvari koje ne mogu da se porede. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Ljudi, pricamo o Urugvajskim ciganima, onima koji su nam oteli titulu prvaka sveta, na prvom mundijalu ikada. Kada je neki urugvajac promasio gol, pandur iza gola mu je vratio loptu i tako su nam dali 1. gol. Naravno, tada nije bilo kamera. Sto se ovoga tice, iako je krajnje nemoralno i ganferski, mislim da bih i ja uradio isto. Iskreno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 meni je suarez ispao car nad carevima. u urugvaju ga slave kao boga, dok ga u sustini ceo svet mrzi. car. sve je to u duhu sporta, dulio, opusti se ochigledno se nasha shvatanja fudbala razlikuju, ali meni je suarezov potez vrhunac genijalnosti. pravila su jasna, namerno igranje rukom u kaznenom = crveni karton i penal, nema tu nishta sportsko ili nesportsko, najracionalniji potez koji igrach u toj situaciji mozhe da napravi. kao shto kazhe mendzi, kad bi krenuli tom logikom onda bi i sprechavanje igracha faulom da postigne gol bilo jajarsko, pravljenje "pametnog" faula da se omete protivnichka kontra i josh milion drugih situacija, a ako vam to smeta onda prestanite da gledate fudbal. pritom moram da naglasim da je u toj situaciji bio ofsajd, te da je on trebao biti dosudjen a ne da suarez za dzabe dobije crveni. tragedija bi tek bila da je urugvaj iz te situacije primio gol. ono shto je meni jajarski je npr kad henry doda choveku rukom loptu da ovaj postigne gol i pravi se da nije, kad sudija pita luisa fabijana jel igrao rukom a on kazhe nisam, kao i kad neko grubo startuje sa namerom da povredi protivnika. ovo danas nije bilo jajarski, to je bila chista genijalnost, majstorija ravna evrogolu i jedna od stvari koja chini fudbal najboljom igra na svetu. p.s. dajem levo jaje da ce se gruja slozhiti samnom mendzi,stija i rev moji drugari! Zhao mi je Gijana jer je on najveci mali car u Gani i nikog vishe!Pricate o nekom vitestvu kurhcine palchine,a ne postoji sport u kojem se nagradjuje ofanziva!!!U fudbalu,hokeju,basketu,rukometu,svuda pobedjuje tim koji se brani najbolje kao pichketina,a ne onaj koji igra najleprsaviju igru!JEBES TAJ DUR SISTEM KOJI GANA IGRA,NIJE TREBALO NI IZ GRUPE DA IZADJU,JEBO VAS FUDBAL!I o kom ti udaranju pricas Dulio na mechu Holandija-Brazil?Koliko ja znam,Van bomel nije ceo tim,a jedino je van bomel dzukela u tom timu,zaista ne vidim po chemu su Holandjani odvratni,mislim delujes mi sad ko Robinjo i Dani Alvesh,ovaj saseche Robena ko majmuna i kao njih dvojica mu sad jebu mamu zato sto je pao,pa care,nemoj da napravis faul i nece pasti,Holandjani su retki carevi na ovom prvenstvu.A kao Urugvaj ciganija, a Gana molim vas nije,Muntari pravi faul nad covekom kod aut linije i kao SLUCAJNO ga udara desnom nogom po glavi,ma dajte jebote,cigani su i jedni i drugi. Ja bih u stilu najveceg golmana ikad isto ucinio,ali ajde ne radi se ovde o tome,radi se o tome da njega ne treba porediti sa vec pomenutim Anrijem ili Luis Fabijanom ili otkud znam.I zasto ga ne treba sankcionisati jache,dobice dve tekme i to je najpostenije.Covek je ucinio sve da da naciji shansu,i ta shansa je iskorishtena.Suarez je jedan mali car carski! Jebiga,bio sam mrtav pijan juche da se preplicem sa vama i sad kasnim zesce,ali jebiga :> Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 pa mi govorimo da je suarez picka, isto kao sto je pljackas banke mentol. sad to sto je kaznjen, jebi ga... Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 (edited) Kad vidis navodnike, ne zaleci se sa svojim tumacenjima . Hvala! Edited July 3, 2010 by r_10 Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Ljudi, pricamo o Urugvajskim ciganima, onima koji su nam oteli titulu prvaka sveta, na prvom mundijalu ikada. Kada je neki urugvajac promasio gol, pandur iza gola mu je vratio loptu i tako su nam dali 1. gol. Naravno, tada nije bilo kamera. cuo sam za tu pricu, dal je moguce da je stvarno bilo tako...btw, mi smo tad poveli 1-0 valjda, al su nam posle dali 5 komada:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 ^ this Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 pička si ako si nekako zakamuflirao svoj jad, i nisi kažnjen prvo, on je otvoreno to uradio, nije ko pičketina materaci psovo arapsku sestru zidanu da bi ovaj popio karton. drugo, takođe bitno, kažnjen je i on i tim za njegov prekršaj, tako da je gana kompenzovana za to njegovo igranje rukom ja sam vrlo osetljiv inače po tom pitanju, ovo mi nije pičkinski, ne znam kako da vam objasnim pa i maradona je otvoreno to uradio :) da sudija nije video da li bi iko od njih priznao penal :D ne bi jer je necovek !:D UA !:) i kad bi se postovala pravila fudbala svaku tekmu bi bilo po 3 crvena :D mislim sta pljunes igraca i dobijes crveni ? pa nema veceg ponizenja od pljuvanja to je odma 6 meseci ne igranja i cao :) a ne dobijes crveni :) u je :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 SIEG HEIL IDEMO! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 15 argentinaca u ofsajdu i iguain se ljuti ne sudije hehehehe ciganska posla :) a svabe objasnjavaju sta je fudbal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coa023 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Svabe objasnjavaju sta je fudbal? Pa imali su oni sansu (kad je Miler dao gol) i sto je Klose promasio... ostalo u znaku Argentine (da ne pricam o posedu lopte, koji je bar 60% u korist Argentine)... Sve je na njima. Mislim da Maradona nece znati sta da kaze ili da postavi igru kao pravi strucnjak... nadam se da ce proci gauchosi. Quote Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 ja ne znam sta si ti gledao :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Nisam navijao Urugvajce, ali po meni Suarez nije negativac, to je bio logican potez i ja bih tako uradio u toj sitaciji :) jbg da je Gijan dao gol mi sad ne bismo imali ovu diskusiju :S Suarez je isao na to da je bolje da dobije crveni na kraju tekme i da dosude penal, nego da prime gol; nepravda bi bila da to njegovo igranje rukom nije dosudjeno . Velika je razlika izmedju Suarezovog i Anrijevog/Fabijanovog poteza, jer su ovo drugo sudijski propusti (mislim danas niko ne prica o potezu Skolsa protiv Zenita,kad je rukom dao gol,medjutim sudija nije priznao gol i iskljucio je igraca ; da sudija nije video svi bismo mi pricali i danas o tome) Inace razumem Dulia, Stinga i Peju, ovo mu dodje kao diranje lopte u silaznoj putanji u kosarci ili vadjenje lopte iz kosa, tada se priznaje kos, a ne sudi slobodno bacanje (mada razlika je sto bi se ovo u basketu moglo zloupotrebljavati svaki put, ako se ne bi kaznjavalo) :) malo vise kasnim s postom :P Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Svabe objasnjavaju sta je fudbal? Pa imali su oni sansu (kad je Miler dao gol) i sto je Klose promasio... ostalo u znaku Argentine (da ne pricam o posedu lopte, koji je bar 60% u korist Argentine)... Sve je na njima. Mislim da Maradona nece znati sta da kaze ili da postavi igru kao pravi strucnjak... nadam se da ce proci gauchosi. Koju si ti utakmicu gledao, ja sve sto sam video je nemoc Argentine da uradi bilo sta, imali su par suteva, i to pri kraju poluvremena, kada su bili bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Naravno da su "nemocni" kad Nemci igraju bunker. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Svabe objasnjavaju sta je fudbal? Pa imali su oni sansu (kad je Miler dao gol) i sto je Klose promasio... ostalo u znaku Argentine (da ne pricam o posedu lopte, koji je bar 60% u korist Argentine)... Sve je na njima. Mislim da Maradona nece znati sta da kaze ili da postavi igru kao pravi strucnjak... nadam se da ce proci gauchosi. rofl sine, ako ostane ovako do 70-80 min, argentinci krecu napred, popice jos par golova iz kontri kao i englezi, jao jao jedva cekam kamün sväbe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 http://www.kolosej.rs/bioskop/filmovi/film/sp-2010-finale/ Vidimo se... ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts