agrsv Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 (edited) smesno je do kurca DA! ja bi ponekad voleo da mi je inteligencija na tom nivou da su mi ovakve stvari smesne, prosao bi dosta veselije Jbg, nema svako inteligenciju na "nivou". Znam na shta mislish kili, uvek se sa setom setim (see what I did there?) kada sam bio mladjani osnovac pa cak i srednjoshkolac i nisam puno razmishljao . Kako je lepo biti glup, kao shto kaze pesma . nisam osnovac, niti srednjoskolac, idem u vrtic i da GLUP sam. Edited June 20, 2010 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 DA! poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 nije los klip. iskuliraj genija. Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 @ r2d2 tesko da ce moci da iskulira bilo sta, a kamoli kilija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 @ aca klipovi meni se to jedino svidja kod njega,to kad se izlozi,treba to :D kako meni ide na kurac ovaj aca stojanovic.. ok sve dok prica neke zanimljivosti i tako to, al kad se isprima i pocne da ispusta neke gay zvukove poludim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Ma ides bre , bravo PARAGVAJ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Ubise ih paragvajci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 znachi odakle su se pojavili ovi fantomi na sportskom delu foruma. ovde smo barem do sad imali manje vishe normalne diskusije. ko ima shta da kaze na temu sporta neka kaze, ko nema Kanterashki deo foruma je malo iznad. Sve vas pozdravljam! Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 sa ekspanzijom foruma, neminovan je dolazak novih clanova... sto ne mora biti lose, samo da se masa unormali :) a s' druge strane, ipak je svetsko prvenstvo i ima dosta ljudi koji ne prate toliko sport i ne zalaze u ovaj deo foruma (kao ja npr) ali ovo je posebna prilika pa ipak vise ljudi se interesuje i prica na tu temu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 naravno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 (edited) Ja se izvinjavam ako je nekog iznervirao onaj drugi klip, naravno da nije bila ta namera, toliko od mene. :) Edited June 20, 2010 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 srce mi je stalo,a onda sam mu opsovao sve zivo i mrtvo,a onda sam mu rekao da je car :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 (edited) Raca je ipak sasvim solidan igrac. Da budem iskren, nisam nesto bio za to da uopste ide na SP, a kamoli da ulazi protiv Nemaca. Igrao je dosta dobro, imao nekoliko dobrih poteza, nije brljao... Edited June 20, 2010 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 glupi zabari, bas mi drago:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matic N. Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Dzabe,kad ce opet userski nekako da dobiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 i naravno, penal za zabare...ne kazem da nije bio faul, al se kladim da ne bi svako svirao penal za ono edit/ fala kurcu pa nisu dobili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Novi Zeland se popisao po svetskim prvacima . . . A mogli i do sva 3 boda . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Boze koji fudbal je prikazan od strane favorita do sada :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 ovo postaje smejurija sa sudjenjem na svetskom prvenstvu, da je sudio bilo koji evropski sudija novozelandjani bi imali bar dva iskljuchena igracha. ali svejedno, svaka im chast, zhabari ko po obichaju jadni da jadniji ne mogu biti. sad kad nema vishe maldinija, totija i del piera mogu i oni da ga duckaju ko francuzi bez zizua. ovaj golman je luuuuuuuuddddd baja, kako je odbranio onaj shut montoliva a nije ni vido loptu, samo se bacio i ona ga pogodi u ruku. strashne stvari :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Dobar novi zeland :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 ali Pastonu svaka cast , decko je branio sve sto je islo u okvir gola . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 namesteno svetsko prvenstvo svi najveci favoriti kiksaju da kladze uzmu pare a svi ce da prodju bez problema. sem francuza koji su nesrecni sami po sebi. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Francuzi nisu ni trebali da igraju na svetskom... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matic N. Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Realno sve ove jake selekcije kiksiraju,a kad prodju grupe na jedvite jade ima da sure od 1/8 finala..Smor~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Italijani ce tesko dalje od 1/8, ako i prodju grupu, verovatno idu na Holandjane i kapiram da im uopste nije toliko bitno sta ce uraditi ove godine, s obzirom da su uzeli prosli Mundijal. Maldini, Nesta, Del Piero, Toti i bratija su time sasvim lepo zaokruzili jedan ciklus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts