leisure Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Ja jos uvek ne mogu da verujem da smo mi izgubili tu utakmicu. Vidic jeste odigrao sasvim dobro veci deo, ali je napravio te greske po kojima ce se pamtiti njegova igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 jedinih par da kazem mozda gresaka su nedavanje sanse Tosicu i Kacaru vise..a ne kuzmi i lazovicu.. tosicu, decku koji je u '91 pri rezultatu 1:2 sutnuo loptu sa 30 metara ko majmun? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Dobro pokušao je.Ali gol smo dali najviše zahvaljujući Tošiću Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Cekaj cekaj ... pa kakve to veze ima ? koji je Tosic fudbaler ?! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 E ljudi otisli ste u offtopic. Pricate o reprezentaciji Srbije, a tema je svetsko prvenstvo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 mene repka nije razocarala. dali su sve od sebe i to je sve sto sam zeleo da vidim. Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 E ljudi otisli ste u offtopic. Pricate o reprezentaciji Srbije, a tema je svetsko prvenstvo :) pa ti pricaj o svetskom prvenstvu :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 tosicu, decku koji je u '91 pri rezultatu 1:2 sutnuo loptu sa 30 metara ko majmun? da, tom tosicu. ja kad je on tad uzeo loptu, poceo sam da se derem 'sutiraj konju sta cekas'. jok nego je trebo da je baca okolo ko vruc krompir jer niko nije smeo ni da ubaci, ni da doda napred, ni da sutne. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2010 Author Report Share Posted June 25, 2010 upravo tako dule.. tosic je jedini imao muda da uradi neshto u zadnjih 10 minuta tekme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 ZLEZDA-LAVERI,PARTIZAN-HEJTERI INCOMIIIIIIIIIIIING ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 da, tom tosicu. ja kad je on tad uzeo loptu, poceo sam da se derem 'sutiraj konju sta cekas'. jok nego je trebo da je baca okolo ko vruc krompir jer niko nije smeo ni da ubaci, ni da doda napred, ni da sutne. sti lud pa tako se suta u 15. minutu na 0:0 da proveris jel golman spava, sem ako nisi mega car u sutevima iz daljine, sto tosic svakako nije (mozemo da proverimo u menadzeru koliko ima na long shots :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 nema veze kolko ima za ls, da sam ja ovako antitalentovan za fudbal bio tamo, ja bi sutno, mislim, niko nista nije radio pet minuta. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 sti lud pa tako se suta u 15. minutu na 0:0 da proveris jel golman spava, sem ako nisi mega car u sutevima iz daljine, sto tosic svakako nije (mozemo da proverimo u menadzeru koliko ima na long shots :) ako cemo tako da rezonujemo :)na sta da igramo ?:D koji je to nas kvalitet ?! pas igra ? dubinske lopte ? 1na 1 ? nemamo nista od toga :) nego samo drkamo kurac u prazno :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Utakmice SP u 3D tehnologiji u "Koloseju" Moze da se ponese i pivo!!!1 :D Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 zvuci kul samo mislim da ce biti klepanje po usima za karte ako cemo tako da rezonujemo :)na sta da igramo ?:D koji je to nas kvalitet ?! pas igra ? dubinske lopte ? 1na 1 ? nemamo nista od toga :) nego samo drkamo kurac u prazno :D pa aj da dzugamo mozda udje? :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 pa drugacije ne znamo :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 palite bre, Tosic igrao 10 minuta i stigao da sutne jednom iz cega smo dali gol Ovi Chileanci su jako dobri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 @sarma da ne gusim topik vidi spojler vidic vs terry touches 86 54 passes 66 35 balls won 35 24 i sta nam to govori? da su nasi napadi kretali iz zadnje linije?da je vidic ima vise posla od terija? stankovic je na toj utakmici pojediacno imao najvise suteva u nasem timu, ali to je samo kvantitativni podatak. mislim mogu da se ja nadmudrujem sad sa tobom u tvom stilu: vidic 3 tekme -3 gola, teri 3 tekme -1 gol; ali necu, jer takvo poredjenje ne bi bilo fer(zbog zanemarivanja razlicitih faktora koji su uticali na utakmice) sa tvog sajta: jun-il vs alves touches 46 40 passes 28 24 balls won 24 17 ispade s.korejski cb bio bolji od portugalskog :) i nisam rekao da je Vida odigrao lose @topik jos njenih slika Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 ATTENTION WHORE! i like Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Duplo je sladja sa otvorenim ustima. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 @sarma da ne gusim topik vidi spojler... cekaj cekaj... sada ja kao tebe navlacim, a ti neces da uzvracas na "moj nacin"... pa ti si napisao teri>vidic na ovom sp... iako je bilo kakvo poredjenje igraca koji igraju u razlicitim timovima protiv razlicitih protivnika samo po sebi potpuni HC... ja sam samo pokusao da umesto fotografije predjem na statistiku... ako to nije realnije, ne znam sta jeste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 tosicu, decku koji je u '91 pri rezultatu 1:2 sutnuo loptu sa 30 metara ko majmun? zemljo otvori se,bambi jedini u nasoj reprezentaciji moze da ugrozi golmana sa distance pored kolarova i stankovica,a da ne pricamo da jedini poseduje dribling koji nije "shutnucu loptu u stranu i pretrcati protivnika".On ce strahovito da napreduje samo da pocne da igra redovno. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Napredovace, ali mislim da nece strahovito jer je fizicki ogranicen... A i Maradonin dribling je bio "sutnucu loptu u stranu i pretrcati protivnika" pa je bio najbolji :) A inace, naravno da je trebao da suta, pa tako je i prvi gol pao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 maradona je igrao pre 20 godina :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts