Jump to content

World Cup 2010

Sa1Nt

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jeste ofsajd poshto ne sme da bude blizhi golu od predzadnjeg igracha odbrane, nema veze shto zadnji nije golman

upravo.ofsajd se ne priznaje jedino ako je iz opradanog razloga(povreda npr) odbrambeni igrac izvan terena(iza gola).cudi me da aca to nije primetio i jos vise me cudi sto se meksikanci nisu mnogo bunili.valjda su se i pre meca pomirili sa tim da sudije nikako nece biti na njihovoj strani:)

enivej, zanimljiva tekma.

salt wat fish fresh wat fish?

Bice stalno, pogotovo kada igra Juzna Afrika ali i druge africke reprezentacije...kontam da ce na ostalim utakmicama biti manje...

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

ne znam, po meni je meksiko sabio u 1. pol..dos santos ih je prolazio po cetvoricu, vela davao dobre lopte, jedino sto je franko kanta..morali su ih dobiti u prvom jos i da posle zatvore tekmu..u drugom se jar popravila ali se brane sa 10 igraca i to lose, napumpace ih bilo ko ko ih malo vise stisne..i iz prekida su kriticni..ruku na srce, crnca je go maksimalno ukenjao, ono nikad nije pogodio ni na treningu..

Kvatemok je realno objasnio..ja ne mogu da verujem koliko on ne moze da se krece a igra fudbal na SP i jos mu svi dodaju lopte..ali ima strasan osecaj za pas na trougao :)..mislim da ce ipak meksiko proci dalje..

odigrao x, jos samo francuzi da dobiju i da se kupam u 30 eura :D

inace utakmica je bila jako zanimljiva, ponadao sam se da ako neko da gol, to budu crnci jer sam kontao da ce meksikanci lakse da stignu rezultat.

I see by your outfit, that you are a cowboy.