Vladica^.^ Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 (edited) Nisam rekao sa salatom. Znači "blanko" kaprićoza na kaprićozu. Caribik > Bucko I opet ponavljam, glupo je voditi italijana na pizzu u Srbiji... A pizza hut se isplati kad imaš one bonove za 1+1 pizzu, inače je preskupa, koliko god bila dobra. (takođe zaobiđite pizzu sa morskim plodovima u pizza hutu!!!) P.S. Vodi ga na neko karaoke veče, Italijani vole da pevaju. :) Edited May 19, 2010 by Vladica^.^ Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 (edited) http://www.011info.com/en/view_details.php?fid=13262&sid=84 Baš je onako što bi rekli "kouzi", nema mnogo ljudi a opet nije ni sablasno prazno, ima gore mapa al nisu lepo potrefili tačku, odnosno nalazi se tačno na onom trouglu gde je slovo "V" od Vodovodske. Relativno lako se dolazi kolima ako ideš preko sajma, samo pratiš kuda ide 88 (poz) i u jednom momentu skreneš sa žutog puta :) Hrana je (meni) super, yet again ja volim roštilj više nego leba pa možda nisam 100% merodavan (ali kažem, možda :D ) Specijalitet kod nese "za dvoje" koji u stvari nije za dvoje nego za petoro, doduse mi smo uzeli i dimljenu vesalicu (koja ima 30cm u duzini), ali zajebana je ta borba s tom porcijom, a meso odlicno! (ako se neko nadje pametan da kenja o tome kako slabo jedemo, pogledajte kempa, pa pricajte nesto jer je i on bio tamo) edit: e da dobro jutro ko rano rani... ceo dan ce da mi se spava >< Edited May 19, 2010 by WuDu Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Brate pili ste Ivi ... i ovo još deluje kao neka "mandarina" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 ja mislim da je trenutno najbolja pica kod jokica!!! ono je perverzija, jeste malo masnija, ali brate, dobijes parce vece nego igde! jos su im i sendvici isto super... nisam jos uvek probao ona gotova jela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Drugari, tuzno je sto se glavne znamenitosti koje bi pokazali strancu svode na prcvarne picerije. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Ma ništa, Bucko je, kao i većina drugih fast foodova, u ponudi imao pizzu a sa strane sendviče gde dobiješ šunku i kačkavalj ali biraš koju salatu ubacuješ - piletina, teletina, sir/susam, ruska itd. I onda se neko dosetio (a kapiram da je to bio neki gost, a ne uprava) da uzme parče pice, i doda tu salatu, koja se inače naplaćuje po nekoj ceni tipa 30 dinara. I tako je nastala pizza sa salatom preko. I iako kapiram šta pričaju Dulio i ekipa, i ja sam u ovoj priči na vudsovoj strani, u suštini ti kad natrpaš salatu ni ne osetiš picu, pa bi bilo idealno (mada neisplativo bucku) da lepo prave samo podlogu i da je peku, pa ti dodaješ salate, mada bi tada mogli da uzmu manje para ljudima. Ali recimo sendvic sa tom istom salatom je sranje, suv je i ukusu nesto fali dok je na pici do jaja socno i gotivno. Tako da KLJUC je PICA+SALATA, a ne samo salata. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 taj rad , zamisli dodjesh u italiju a oni tamo ubijaju sarmu i kechap:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted May 19, 2010 Author Report Share Posted May 19, 2010 Drugari, tuzno je sto se glavne znamenitosti koje bi pokazali strancu svode na prcvarne picerije. Ne, meni su bas ovakve ideje i trebale, ponavljam da i njega vise zanimaju nasa kultna mesta negoli znamenitosti u klasicnom smislu. Neko je predlozio npr toranj na Avali, ali odveo bih ga tamo npr i sta bih mu rekao? E kao ovaj toranj sluzi za emitovanje tv programa, srusen je u bombardovanju i sad je ponovo sagradjen. Nema tu neke posebnosti tbh. Dok npr. cu mu sigurno pokazati one razrusene zgrade u kneza misosa, cisto da ga isecem, u fazonu evo sta ste uradili pedercine =) A to sa picom cu probati, mada mi je rekao da je smrtna uvreda za italijanje kechap na picu, kod njih iskljucivo ide "sos od paradajza" na picu. A eto, tu bi vec bio fail za 95% picerija u gradu. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Brate pili ste Ivi ... i ovo još deluje kao neka "mandarina" :) Mornee. Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Ne, meni su bas ovakve ideje i trebale, ponavljam da i njega vise zanimaju nasa kultna mesta negoli znamenitosti u klasicnom smislu. Neko je predlozio npr toranj na Avali, ali odveo bih ga tamo npr i sta bih mu rekao? E kao ovaj toranj sluzi za emitovanje tv programa, srusen je u bombardovanju i sad je ponovo sagradjen. Nema tu neke posebnosti tbh. Dok npr. cu mu sigurno pokazati one razrusene zgrade u kneza misosa, cisto da ga isecem, u fazonu evo sta ste uradili pedercine =) A to sa picom cu probati, mada mi je rekao da je smrtna uvreda za italijanje kechap na picu, kod njih iskljucivo ide "sos od paradajza" na picu. A eto, tu bi vec bio fail za 95% picerija u gradu. ti si pao s marsa, dečače Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Stepin vajat, najbolja pljeskavidzirnica u gradu!!!!!!!!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Sos od paradajza lol, kako onda zovu vino, prokiso sok od grožđa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Super odvedite stranca kod bucka i na akapulko. Steci ce pravilnu sliku o nama :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 (edited) E da i u Stepin vajat, ali na slaninu xD Edited May 20, 2010 by Vladica^.^ Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 odvedi ga u banovce da se upozna sa kurvama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 ne svode se, nego je krenula rasprava o bucku i salatama pošto se radi o italijanu, mislim da obavezno treba da ga odvedeš na tu picu da vidi kako smo uspeli da mu se useremo u nacionalno jelo to je manje useravanje u jelo ako imas u vidu da imamo i pica burek :))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 to je manje useravanje u jelo ako imas u vidu da imamo i pica burek :))))))) i the best: mesto pod lipom, ili tako se nekako debilno zove, iza hotela jugoslavije u kome prave the world famos pizza-pljeskavice (sadrzaj pizze istressen na pljesku, pa to u somun). sunce ti `ebem! atrakcija za strance koji zele da prodaju dusu holesterolu! :( Quote Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 nema toga vise, sada je na tom mestu leskovacko mesko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 ah, pica pljeka :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 dovedi mu i neku ortakinju da ga kresne ili da mu barem izdrka, pusti mu drugi dnevnik rtsa, drzhi ga u sobi, shta ima da ga vodash koji moj:P Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 pa nismo spominjali muzeje jer je lik u prvom postu rekao da ga to ne interesuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 E dodjite u Bataju sa svim parama,telefonima i pasosima. Pravim vam jako povoljan tur de put za dunav. Nema svetla,ljude nista ne zanima jer se krici cesto cuju ali zato garantujem provod! Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 jaoj he he Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 bash sam juche vodila neke strance po gradu i skontala da ne postoji nijedna ruta a da se ne vidi neshto uzhasno - neke raspale zgrade, improvizovane tezge gde likovi prodaju djubre, gomila letak-spopadaca prosjaci i slichno Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts