exile Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Place ti se sto ne idesh na ovaj krsh lajnap koji nista ne nudi osim u nedelju ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 pricaju toliko da ce biti brdo prevara zbog ovih vaucera... do sad nisam cuo da su ikog zajebali... pa me zanima jel neko od vas nesto nacuo? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 9, 2010 Author Report Share Posted July 9, 2010 koliko su odvratne ove narukvice, gledam da li da sečem ovo sranje što mi visi ili da ga ušijem nekako, jako me iritira. ...ma samo zobni jos jednu bombonicu i pali na dens arenu... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 (edited) jaojao dva soma dnevno za slusanje motorole i laganini tipkanje po tastaturi u klimatizovanom HQu. plus cu veceras poslusam iskusnog josh winka i modeselektora iz bpitcha. :> sisaj ga glupi egzite! edit: i berlin-urbanog Villalobosa Edited July 9, 2010 by prime_abuse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 (edited) ja idem vecheras,upregnucu djuntaru,pa ako neko hoce sa mnom u principu mozhe,nek mi se javi na pm.. Edited July 9, 2010 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 ricardo prekinuo na dance jutros! Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 ricardo se prekinuo na dance jutros! fixed. Meni su Josh i Nasta bili fantasticni. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 kakva je posecenost na exitu ove godine? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 nikad slabija rekao bih... stranaca malo manje nego prosle godine, domacih posetioca veoma slabo bio sam u cetvrtak, i prijatno se iznenadio mikom i svim tim sisicima koji su skakutali okolo... posle malo silent-a i na kraju do arene ... elektronika bila sranje... dub step wtf ? veoma los... drum-a gotovo da nema... dance arena wtf ? jedino mi zao sto necu slusati faith no more... btw ne kupujte pivo na shanku idite gore od sata imaju baste i odlican izbor pica i piva po normalnim cenama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Chromeo i Crookersi izgleda bili dobri. Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 M O D E R A T <3 inace, juce je u hq-u u toku dana procurila informacija da nece dolaziti u punom sastavu, i da ce samo Gernot i Sebastian nastupiti kao Modeselektor. Ali se srecom ta informacija se ispostavila kao netacna. jedina zamerka - trajanje. 60 minuta je jednostavno premalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 meni je bilo do jaja bio sam prvi put i u nsu i na ovom kurcu nisam odavno ni putovao nigde dalje od novog bga bio sam 90% vremena na explosivu (nisam video confy-a tbh) random bendovi su smorili naravno ali alkohol sve prebrodi behemoth sabija i ispostovali smo AF i ostali do kraja do oko 4 izbejali do oko 5 i nesto i onda je palo trcanje(zasto, ne znam) do busa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Moderat i Wink dobri. 5:18 prajsles. Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 (edited) ako imate nekog ko ne ide vishe mozhete da pokushate da isechete neku tanku plastichnu trachicu, tipa od one deblje plastichne fascikle, presechete narukvicu, namazhete super lepkom plastichnu trachicu i prelepite narukvicu preko nje. ljudi su se tako provlachili i nema shanse da provalish da ima prekid ako bash bash ne zagledash. e sad, dal ce da odpadne il ne posle od znoja ili cimanja jebem li ga. a u krajnjem sluchaju mozhete da probate i direktno na ruku ako ste cosavi :D Edited July 10, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 meni je bilo do jaja bio sam prvi put i u nsu i na ovom kurcu nisam odavno ni putovao nigde dalje od novog bga bio sam 90% vremena na explosivu (nisam video confy-a tbh) random bendovi su smorili naravno ali alkohol sve prebrodi behemoth sabija i ispostovali smo AF i ostali do kraja do oko 4 izbejali do oko 5 i nesto i onda je palo trcanje(zasto, ne znam) do busa Па зар ти нисам рекао после - да смо трчали само још мало, стигли бисмо пре оне двојице и отишли већ у 6. Заборавио си да напоменеш да је Даргорон фејл с једном гитаром. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 koja tuga od veceri, osim royksopa apsoludno nista nije valjalo, cak ni hns nije mogao da izvuce situaciju, jebeni sensation white jutros Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 ne mlati, Laidback Luke sabio. Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 ali oduvek su em fascinirali ovi devojachki bendovi, kao the horors, wtf, glumi lik, en znam ni sam koga, istripovao je da je u twilightu izgleda, misli da je kul ako se svidja devojchicama do 14 godina, i kao tajna je koliko ima godina, pa jbt, lol, shta smo doziveli da dovedu an exit, katastrofa jbt. a ta gluma ide toliko da chak en sme da kaze da je pod direktnim uticajem sex pistolsa jer toboz ova deca tad nisu bila ni rodjena:P:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Veceras pendulum \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 ali oduvek su em fascinirali ovi devojachki bendovi, kao the horors, wtf, glumi lik, en znam ni sam koga, istripovao je da je u twilightu izgleda, misli da je kul ako se svidja devojchicama do 14 godina, i kao tajna je koliko ima godina, pa jbt, lol, shta smo doziveli da dovedu an exit, katastrofa jbt. a ta gluma ide toliko da chak en sme da kaze da je pod direktnim uticajem sex pistolsa jer toboz ova deca tad nisu bila ni rodjena:P:) bas si kul! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Džizus Krajst :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 evropa+urbanizacija+mtv=to sranje koje ce biti zasticeno zakonima jacim nego za istrebljivanje zivotinja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Veceras pendulum \o/ e moj ti :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts