Guest Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 tiše, čuće te aca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 30, 2010 Author Report Share Posted April 30, 2010 sorry za off kreki,ali onaj post za ekipu ti je u fazonu,moja je lopta,moram i ja da igram :) Ja sam mislio samo da vas pozovem, ne da vas teram bičom (ili bičem kako je već pravilnije), nisam se uopšte vodio time da moram da igram ako je moja lopta. Ja vas lepo pozovem, vi kažete "neću s tobom da igram, nisi mi do kolena", ok nema veze. Džabe i pišem kad niko ne kapira šta hoću da kažem. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 neshvaceni kreki :( eto, sada znas kako je vitji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 drugari, kad će rur fudbal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Džabe i pišem kad niko ne kapira šta hoću da kažem. Kljuchna rechenica.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 13, 2010 Author Report Share Posted May 13, 2010 Turnir pocinje sutra i traje do nedelje uvece. Memorijalni turnir @ Blic Online ("Ucenici" organizovali turnir, lol, kakvi crni ucenici, ispasce da su ga organizovali neki klinci od po 12-13 godina, previse su se israli u ovom tekstu, imo) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 13, 2010 Author Report Share Posted May 13, 2010 ok Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 ("Ucenici" organizovali turnir, lol, kakvi crni ucenici, ispasce da su ga organizovali neki klinci od po 12-13 godina, previse su se israli u ovom tekstu, imo) plus ova pesma sa tekstom "kaznićemo malog smrada" i slikama gde pokriva lice navijačkim šalom. odlično. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 samo opusteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 ^i meni je to zapalo za oko necu da kenjam, jer ni ja ne bih voleo da neko u takvoj situaciji kenja za mog drugara koga nije ni poznavao, ali ta prica "dobio je nadimak pile zbog pitomog karaktera" i slike sa tribine, slike sa salom preko lica i to...mislim malo je... Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 13, 2010 Author Report Share Posted May 13, 2010 Javio se Huligantori da prica nekom nesto. No dobro, ne poznaje ga niko od vas, tako da me iskreno ni ne interesuju tudja misljenja, ja znam kakav je bio i to je dovoljno. poz Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 ja ne znam odakle tebi ideja da sam ja ikad bio u tom fazonu? da, ložio sam se na navijanje, išao povremeno na utakmice, pa sam opet uvek bio protiv šljama (uostalom, prestao sam da idem na tekme kada sam skontao ko se tu skuplja). ja ti samo kažem da su mogli da naprave nešto normalno, a ne da ga i u pesmi predstave kao huligana i totalnog mentola, a sa druge strane se potencira na tome da je bio miran i "pile". ne osećaš koliko je kontradiktorno i glupo ? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 13, 2010 Author Report Share Posted May 13, 2010 Ne Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 pa onda si subjektivan :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 pa treba da sagledas (ako je to uopste bitno sada) i iz perspektive nekog ko ga nije poznavao, pa bi shvatio Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 ma bitno da nas je glupander izbrisao iz liste prijatelja na fejs buku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Nije u redu da dirate krekija, čovek je pod pritiskom upisivanja fakulteta, a i bio mu je čovek ortak, kakav god da je. Znate i ono, kad bi vaš burazer bio lopov, i dalje bi vam bio burazer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Niko ga ne dira :D a realno,kad bi mu video negde random slike na fejsu,rekao bih da je indijanac,jbga,tako se oblace i slikaju indijanci :D btw,kreko,vidimo se sutra na turniru :* Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 ja ne znam odakle tebi ideja da sam ja ikad bio u tom fazonu? da, ložio sam se na navijanje, išao povremeno na utakmice, pa sam opet uvek bio protiv šljama (uostalom, prestao sam da idem na tekme kada sam skontao ko se tu skuplja). LAZESH PICHKO, CALE PANDUR TI ZABRANIO E!11 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 ti ćeš da mi kažeš ?! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Moj matori nije pandur. ;> Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Nije u redu da dirate krekija, čovek je pod pritiskom upisivanja fakulteta, a i bio mu je čovek ortak, kakav god da je. Znate i ono, kad bi vaš burazer bio lopov, i dalje bi vam bio burazer. čekaj vudu je povlo? Jel zbog toga izbačen iz admin tima? Klupko se polako odmotava... Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 I stole their hearts! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 pusti priču, marnuo si Ivketu belugu kad si bio kod njega na gajbi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Jebiga, kad nije im'o da plati oh wait Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts