Santa Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 2-3k bi dao :) Ipak si miran nekih 3-4 godine :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 25, 2010 Author Report Share Posted April 25, 2010 Daj nek se jave ovi shto hotje da daju 5-7k :D Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 16, 2010 Author Report Share Posted May 16, 2010 Modifikovah topik de valjam windouze shodno rezultatima ove ankete. Lock this? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 dao bih tipa 3500 (kad bih uzimao), ako bi bas bilo nategnuto i ako bih bas dobijao neku zajebanu komotnost, istego bi se do 50 jura e-v-e-n-t-u-a-l-n-o :) ko sto neko rece, tolko su igrice, a ovo koristis duze i intenzivnije, plus sto ti ceo koNp zavisi od toga...apdejti kurci palci takodje doprinose... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 ja bi dao ali za kutiju ! KUTIJA BEJBE Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 lol, nisam se udubljivao u topic...moracu da preinacim u 1000-2000 kinti:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 bez kutije neke i fensi pakovanja, znaci samo cd-key - 2k din, inace 4k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrav79 Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Evo ja se javljam da bih dao 5-7k, zapravo platio bih punu cenu izdanja koje mi treba (npr professional). Ne znam kako ne shvatate da je windows kompleksan softverski ALAT, a za svaki alat inace morate platiti. U stanju ste da date 300e za video kartu, a ne biste dali 2000 din za windows. Vecina koristi photoshop ovde na primer, a znate li koliko kosta? Koliko kosta Maya, Visual Studio, Nero? Mislim da je cena os-a ovde prilicno povoljna, a rezon za to je da se najvise prodaje, iako je daleko kompleksniji softver od gorepomenutih programa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Ali grafičku ne možeš da napraviš ili skineš sa neta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Evo ja se javljam da bih dao 5-7k, zapravo platio bih punu cenu izdanja koje mi treba (npr professional). Ne znam kako ne shvatate da je windows kompleksan softverski ALAT, a za svaki alat inace morate platiti. U stanju ste da date 300e za video kartu, a ne biste dali 2000 din za windows. Vecina koristi photoshop ovde na primer, a znate li koliko kosta? Koliko kosta Maya, Visual Studio, Nero? Mislim da je cena os-a ovde prilicno povoljna, a rezon za to je da se najvise prodaje, iako je daleko kompleksniji softver od gorepomenutih programa. da, ali ako ovako im vracamo za skup benzin, hranu i tako to Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Vecina koristi photoshop ovde na primer, a znate li koliko kosta? Koliko kosta Maya, Visual Studio, Nero? Čemu ovakva pitanja, pa svi znamo da je sve ovo što si naveo besplatno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 17, 2010 Author Report Share Posted July 17, 2010 Evo ja se javljam da bih dao 5-7k, zapravo platio bih punu cenu izdanja koje mi treba (npr professional). Ne znam kako ne shvatate da je windows kompleksan softverski ALAT, a za svaki alat inace morate platiti. U stanju ste da date 300e za video kartu, a ne biste dali 2000 din za windows. Vecina koristi photoshop ovde na primer, a znate li koliko kosta? Koliko kosta Maya, Visual Studio, Nero? Mislim da je cena os-a ovde prilicno povoljna, a rezon za to je da se najvise prodaje, iako je daleko kompleksniji softver od gorepomenutih programa. Osh da dash te novce? Ostao mi josh jedan... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 uuu, rukavica je bačena! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Da vidimo Mrave koliko si bio iskren iza tih reči! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Izgleda da mu ne treba windows otkako je izdao clanak na b92 sajtu. Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 haha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Gde je 0-1000 opcija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrav79 Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Ja cu uskoro morati da kupim nesto original softvera zbog posla, i tu je windows manja stavka. Kad budem imao potrebu, nacicu na netu neku varijantu, ili cu preko da kupim, a to samo zato sto znam kakvih djilbera ima kod nas medju MS zastupnicima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Drede đilberu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrav79 Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Jebiga, kad god su nam pravili neku ponudu, prvo bila jedna cena, pa kad ih malo bolje pitas, onda bude sasvim druga cena. mora da je neki moto 'Shoot for top price'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Mislim da je MS cena direktno određena od strane MS Srbija, nema tu nekih vrdanja specijalnih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrav79 Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Vrdaju oko edicija i licenci. Ne znam za user sisteme, uglavnom smo imali taj problem sa serverskim sistemima i serverima (windows server, SQL Server i sl.) Najcesce ponude recimo licencu za SQL server enterprise (procesorsku) kad si zahtevao samo standard i takve fore. Firma sa kojom smo upuceni bili da radimo (a kod ms-a ides onome na koga te upute, iako smo imali i direktno kontakt sa ms srbija) ima dva slova u pocetku naziva, i naziv jedne koponente u nastavku Doduse, nije tesko posle se objasniti sa njima, pa koriguju, ali ima firmi koje bi da kupe softver a ne znaju nista o tome, mozda im je dovoljan osnovni paket od 500e (server + par desktop licenci, ne znam sta sve bese ulazi u to) a oni im prodaju nesto dosta skuplje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 da, ali ako ovako im vracamo za skup benzin, hranu i tako to ajm vit peja on dis. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts