Jump to content

Win7 i narezivanje diskova

Pekarman

Recommended Posts

Ali mom drugaru, nije moj problem ali racunam da ce i meni trebati uskoro.

Drugar gura Win7 na svojoj masini i ima problema sa popularnim programima za rezanje, Nero/Roxio itd., jer mu ti programi brisu drajvere za rezac tj. posle instalacije oni ne rade. Zadnje sto je probao mu recimo nareze sve lepo ali isti taj citac nece da procita taj dvd dok drugi hoce. Secam se nesto kroz maglu da je bilo i ranije ovakvih problema kad je izasla dal Vista ili XP prvi put, pa rekoh neko ko talja sa Win7-om a susreo se ili se seca kako se ovaj problem resava da mi to jelte i kaze :)

Ili link ka nekom programu koji reze diskove a soldino radi na Win7 OS-u.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Ali mom drugaru, nije moj problem ali racunam da ce i meni trebati uskoro.

Drugar gura Win7 na svojoj masini i ima problema sa popularnim programima za rezanje, Nero/Roxio itd., jer mu ti programi brisu drajvere za rezac tj. posle instalacije oni ne rade. Zadnje sto je probao mu recimo nareze sve lepo ali isti taj citac nece da procita taj dvd dok drugi hoce. Secam se nesto kroz maglu da je bilo i ranije ovakvih problema kad je izasla dal Vista ili XP prvi put, pa rekoh neko ko talja sa Win7-om a susreo se ili se seca kako se ovaj problem resava da mi to jelte i kaze :)

Ili link ka nekom programu koji reze diskove a soldino radi na Win7 OS-u.

Zašto bi uopšte koristio neki program za paljenje? Spaljivanje diskova Win7 radi odlično bez ikakvih programa. Možeš da spališ i ISO sliku.

Edited by tomkeus

You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet...

A jel radi optimum power kalibraciju, jel uredno finalizira diskove i to sve?

Valjda. Palio sam svašta do sada (otvorene i zatvorene diskove, butabilne diskove) i nikada nije bilo nikakvih problema.

Edited by tomkeus

You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet...