Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sećam se, stiže meni Heavy Rain disk, tamo negde sredinom-krajem februara, i razmišljam, čoveče, moram što pre da obrnem ovu igru, jer mi već početkom marta stiže God of War 3, pa da se ne nagomila. Taman da obrnem i nju, još dok se nije pojavila ni u retail radnjama za obične smrtnike!

lale je nas bog igra igrice i zaradjuje pare

ti si kao evolucija onog lika sto je radio u igraonici (a kom smo svi zavideli kad smo imali 16)

kad smo vec kod igrica trebalo bi da uzmem ps2 i zavrsim code veronica - provalio sam foru kako prebaciti ps2 save na pc posto nisam uspeo da zavrsim prosli put. bice mi game time 20h+ :/ sto znaci da u najboljem slucaju mogu da se nadam C oceni

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Pa iskreno Lale meni nikad nije bilo cilj da se ja sad unaokolo hvalisam ili nesto slicno tome, samo sam spomenuo ovde kako je do jaja igra i sve to, i kako mi se mnogo svidja.

nemoj da nas lažeš, coko, znamo se tolike godine... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...