markotod91 Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Idem bratovim stopama :) Mada i dalje zalim za filozofskim :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 znachi etf ili visha? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Ovaj Pink je totalni hit, veštački napravljene zvezde đipaju uz neku ciguligu muziku sa ribama sa chata obučenim kao prostitutke, a između pesama viču "živeo Saša Popović". Sreća pa ovo gledaju samo domaćice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 (edited) nvm Edited April 12, 2010 by `Dr. Nick Riviera` Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 AHAHHAHA PA AKO OVAJ NE DODJE PO PAPIRE ON POJEDE AJVAR HAHAHAHAHHA [roflmao] kako sam se slatko nasmejao :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 ahahahah koji ste vi carevi http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 znachi etf ili visha? Visha, kakav piiiip etf :) Mada planiram da zavrsim tri godine redovnih studija, i cetvrtu master da upisem odmah. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 jede mi se ajvar :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Shteta shto ne vozish autobuse http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 hahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Visha, kakav piiiip etf :) Mada planiram da zavrsim tri godine redovnih studija, i cetvrtu master da upisem odmah. Ti dečko od programskih jezika znaš samo konzolu u kanteru :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 doshao sa trchanja, ne osecam noge, za neke mozda nije mnogo ali meni je mnogo ( od okretnice tramvaja tj blok 45 - blok 70 SA pauzama malim i nazad ), sad mi je lakshe, spavacu ko bebica Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Ti dečko od programskih jezika znaš samo konzolu u kanteru :( :)))))))))))))))) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Ti dečko od programskih jezika znaš samo konzolu u kanteru :( ne diraj nejach! uostalom gore je da kao ti znash sve to, a ovamo testirash hardver za Digitalumesto da budesh neki sw inzenjer ;) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Biću kad završim škole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 ju! prozivka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 doshao sa trchanja, ne osecam noge, za neke mozda nije mnogo ali meni je mnogo ( od okretnice tramvaja tj blok 45 - blok 70 SA pauzama malim i nazad ), sad mi je lakshe, spavacu ko bebica zajebi trcanje,svrati u integral,blizu ti je,taman da ti pokazem dizanje tegova Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Shteta shto ne vozish autobuse Bolje da vozis kamion,pa kad je carina,veca kontrola,vise vremena imas za ajvar,pa ga tako natenane !! Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 sto mi je drago sto je protoss nas novi clan! :DDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 zajebi trcanje,svrati u integral,blizu ti je,taman da ti pokazem dizanje tegova to sam i mislio posle nedelju dana trchanja, da podjem u integral :) svi kazu da je bash vrh teretana Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 dobra je,2k je bez trake,sa trakom 2.7k mesecno,cisto je i ok je ekipa + ima dosta picki Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Mojih ruku delo!! DotA igraci ce shvatiti poentu,a verovatno i ostali... Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 ovo ti je do jaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 (edited) jebote ladno japanka koja se zove mirana oO a i tigar je beo Oo Edited April 12, 2010 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Vaistinu mirana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts