Sa1Nt Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 :))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 najbolji topic na ruru :D bravo bravo :D :D :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 ja mislim da je sve jasno koliko namestate kad svi nasi igraci idu kod vas vec godinama,i u fudbalu i basketu.Znaju da ce sigurno da osvajaju trofeje u crno-belim redovima,ali ne smeju javno da kazhu jer se boje Danilovicevih i Zecevicevih gepekovanja.Jedino je Gurovic imao snage da se suprotstavi takvom zlu,pa je grobarski lobi odradio posao i sad je nash heroj iz Indijanapolisa,velika ljudina etiketiran kao ludak.PA DOKLE BRE,DOKLE VISHE? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Sramota! Sinoć, nakon istorijske pobede KK Partizan, želeo sam da podelim svoju radost sa braćom Grobarima širom RUR-a... No, očigledno je da su sile zla, koje predvode plaćenici iz pojedinih medija, odlučile da uguše jedini glas slobode na internetu! Da li je moguće da je Ciganjski lobi toliko jak da čak ni jedan mag održavanja servera kao što je Sa1nt ne može da se izbori sa njima? Da li je moguće da im ni govor mržnje više nije dovoljan, nego moraju i nama da oduzmu slobodu govora? Da li je moguće da su toliko podli? Da li je moguće? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Jeste! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 grujo,pricas u prazno,ljudi samo hoce da uspeju u zivotu,ne da trunu u ciganmali... slazem se sa bratom-grobarem-lexom,sramota je ,ako sam igde mislio da je sloboda izrazavanja na visokom nivou,to je bio rur,jos je sramnije sto su obrisali postove radovanja grobara posle tekme (cak i jedan bezazlen post "duvaj ga mendzi" ) dokle vise ta zvezdina tiranija ? sa1nte nisi sam !!!!! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Ja osnovano sumnjam da je i ukidanje mogućnosti warnovanja moderatorima na RUR-u, zamešateljstvo udruženih lobija SD Crvena Zvezda i Manchester Uniteda. Ne postoji drugo racionalno objašnjenje zašto ovde i dalje ordiniraju individue kao što su Koma2 i još neki koje nećemo imenovati, ali će se sami prepoznati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 A KO JE KRIV ZA ZVEZDIN STECAJ !!! Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 zvezda,toliko ste para dali na namestanje da nije ni cudo...samo mi nije jasno kako fk opstaje,mada su i oni pred stecajem. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 grujo,pricas u prazno,ljudi samo hoce da uspeju u zivotu,ne da trunu u ciganmali... slazem se sa bratom-grobarem-lexom,sramota je ,ako sam igde mislio da je sloboda izrazavanja na visokom nivou,to je bio rur,jos je sramnije sto su obrisali postove radovanja grobara posle tekme (cak i jedan bezazlen post "duvaj ga mendzi" ) dokle vise ta zvezdina tiranija ? sa1nte nisi sam !!!!! ne pricam u prazno jer je jasno da su svi ocekivali Makabi na fajnal foru.I onda,navijaci Makabija kupuju cetiri hiljade karata za Pariz.Partizan pobedjuje jednu u Izraelu,igraju dve tekme pred punom arenom,da bi mogli da isplate namestaljke,rasprodat koncert fifti centa prebacuju u pionir,iako je zbog toga barem 10 hiljada ljudi ostalo ispred pionira uprkos placenim kartama,a Pini Gershon iako ga gadjaju telefonom se smeshi i kao to mu ne smeta.Znachi ocita namestaljka.Jos pred cetvrtu utakmicu poruchuje grobarima da ga gadjaju VREDNIJIM telefonima,sto jasno govori kolika je njihova zelja za parama,iz publike je poleteo koji iphone pred kraj trece cetvrtine i tu pocinje serija Partizana.Mislim da je sve ocigledno u ovom slucaju.I povrh svega,da bi namestaljka bila kompletna,onih cetiri hiljade prevarenih i izigranih navijacha Makabija prodaju karte u pola cene. DOKLE VISHE? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matic N. Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 nije mogao da nastane ww2 posto je zvezda osnovana posle istog... Pantic sabija,si ga gledao u ligi sampiona ? Bolji je od onog golmana za rukomet...sabana Stojkovica. ali,ponavljam,sve je to zvezdin lobi i jadan Antic ne moze da se odupre istom,zbog toga cemo puci na SP,sve mi je jasno kada su ga primorali da zove Lekica,pa bolje da stavimo frizider u spic umesto njega,vise golova bi dali... U ligi sampiona za debrecen je branio Vukasin Poleksic :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 evo,platili su jos jednog! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 fakat je da se pravi cistka po zvezdi dok tadic pljeska zavrnutih rukava na partizovanim tekmama... alo! fakat je da su huligani zvezdini zbog brojnosti pretnja nekom u srbiji fakat je da se muljalo sa lovom, ajde a u kom klubu se to ne radi unistava se sve u ovoj srbiji i to ne da se krene od nulem vec da krenemo iz minusam najbolje sravniti marakanu sa zemljom i podici spomenik poginulim ustashama devedesetih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Nakon danashnje vesti da ce Partizan postati stalan uchesnik evrolige,sad sam josh sigurniji koliki ste namestachi.Imajuci u vidu na kakav je nechastan nacin Partizan dosao do F4 ovo je za plakanje. Ovo je samo josh jedan u nizu dokaza da je Evroliga ustvari Biznisliga. Videli chelnici Biznislige da KK Partizan obara rekorde posete u Evroligi pa odlucili da im daju A licencu.Pitam se da li bi Partizan dobio A licencu da je mecheve igrao u Pioniru umesto shto je igrao u Areni?Nema shanse,jer navijachi su kupci usluga. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 nista od toga nece biti ako fifti odluci da lobira protiv! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 grujo ,smanji komplekse... NEKO U PARIZ,NEKO U STECAJ XAXAXAXAAXAXAAX Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/175998/Mateja-Kezman-igrac-meseca Pa mislim da je ovo najveci dokaz koliko je crno-beli lobi jak! Ring a bell? PSZ? Pariz? Mateja Kezman? Partizan? Fajnal for? Mislim da je stvarno sve jasno nakon ovoga! DOKLE VISHE?!??! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 e e e !!! to sam i ja sinoc video, mislim, za kezmana!!! da li je to slucajno posto su opet pocele price da li treba da bude pozvan za repku! zasto? koji ce nam napadac koji nije dao gol 2 godine, koga su proterali iz pariza u zenit, a ni tamo nije igrao. i u turskoj je dolazio u sukob sa saigracima, celnicima kluba i navijacima, koji ce nam takav igrac? pa samo zato sto je igrao u partizanu i zato sto ima poslovne veze sa toletom karadzicem. ali, nisam hteo nista da pricam posto bi opet bilo VIDI OVE CIGANE KAKO SE LOZE. dragi moji, to su sve cinjenice... zasto su ljudi odbijali dzabe karte za fiftija? zapitajte se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 DOKLE VISE PENALI ZA ZVEZDU !!!!?? ja ne verujem,stvarno verujem u ono,3 korne-penal za zvezdu...postaje tuzan ovaj nas fuzbal... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 kada je u pitanju FK Zvezdanaesterac, bice 2 korne penal protiv ostalih, a 1 korna penal protiv Partizana :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 ali izvalio sam da im se penal uvek svira kada se rezultat lomi, znaci nikada 3:0 --> penal pa 4:0 i kao nebitno, nego uvek sticu vodjstvo tim penalom, ili izjednacuju Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 jbg, ne mogu da uhvate brze napadace pa moraju protivnici da ih zaustavljaju na nepropisan nacin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Vidim ovde se vodi veoma ozbiljna rasprava o trenutnom stanju našeg fudbala, drago mi je da se neko konačno setio. Tačno je da je trenutno jači Partizanom tajni lobi (tj. više nije tajni, na ovom topicu je razotkriven!) u odnosu na Zvezdin, ali mi nećemo nikada zaboraviti šta je Zvezda radila našoj Voši. Počevši od prodaje NAŠIH igrača još početkom devedesetih, pa sve do ucena, reketiranja i slično. O nameštanju rezultata da ni ne govorimo. Naravno, kad su crno-bele komšije videle šta cigani rade, odlučili su i oni da profitiraju na račun Vojvodine. I posle se pitamo zašto Voša ne može da osvoji titulu. Dobro je da uošte postoji, s obzirom da mora da hrani dva velika gladna beogradska vuka. Sramotno i tužno... VRATITE NAM NAŠE NOVCE I SINIŠU MIHAJLOVIĆA !!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 23, 2011 Author Report Share Posted February 23, 2011 http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2011&mm=02&dd=22&nav_id=494429 Zvezda polako staje na noge i neguje napadčki stil igre, sa neprobojnim zidom ispred golmana Stamenkovića! Čekala se ta nedelja, 27. februar. i nastavak prvenstva kako bi došlo na videlo ko je zapravo najjači tim u Srbiji. S druge strane, partizan je kiksnuo protiv Srema i postavlja se ozbiljno pitanje da li može da parira Inđiji u gostima. Svima je jasno o čemu se radi. Gospoda koja stoje iza jugoslovenskog sportskog društva partizan su odlučila da odlože prvenstvno i samim tim dignu tenziju među redove svojih budućih protivnika. Zna se ko vuče konce u srpskom fudbalu i zašto je to tako. Dokle više, gospodo? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 da da da,a kao,odbili su rozenborg za prijateljsku,kako ih nije bre sramota!Smejali su se nama kad smo potpuno nadvisili borac iz banjaluke u svakom sportskom aspektu! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts