Jump to content

The Witcher 2

G!!!

Recommended Posts

Koliko igra ne prasta greske to je strasno. Znaci vise sam vremena proveo ucitavajuci igru posto umrem nego sto sam igrao. A kurve koji treba da ti budu saveznici mogu da udare dok se tuku sa drugima, najjaca je Tris koja bezbrizno baca magije meni u ledja i konstantno mi prekida udarce. More mrsh, kucko.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Jebote ja nisam mogao da predjem jedno 15 minuta onaj deo sa zmajem odmah na pocetku, kakva je ovo borba u pizdu materinu :D

Izgleda da je totalno promenjeno to od prvog dela ? Bre tamo sam lepo mogao da igram a ovde ko da Assassin's creed igram, pomeshano sa diablom II lol

Igra je prezahtevna, ja na 460gtx ne mogu na medium da teram kako treba

Je l ima neke svrhe prebacivati save iz prvog dela ?

Je l' mogu napitci da se koriste u toku borbe ? ne mogu da se setim u prvom delu kako je islo, skontao sam da ovde mora da se meditira da bi se uopste popio napitak...

Edited by Exile

Jel beše bila neka priča oko napitaka, da će to zavisiti od težine izabrane igre (as in, na lakšoj težini cugaš kad hoćeš).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

I meni upravo, mislim da mi kaze da treba da odradim domace zadatke pa da igram dalje. Ostavio sam samo teksture maksimum, rezoluciju koju monitor podrzava max i lod na normal. Seva mi za postprocesin, aa i blom i ostalo, igra izgleda cisto i pregledno. A i nemam jak racunar :)

I meni je taj deo sa zmajem bio problem jer me je coravo prase neprestano gadjalo vatrenim kuglama u ledja.

BTW, onu Ves bi orao dan i noc da je RL riba i tako obucena :)

E narode, nisam stigo da se javim, posle 4 ipo sata non stop igranja me oterala zena u krevet.

Za grafiku morate skinuti najnovije drajvere 266.58 ja sam ih imao pre instalacije, kad se zavrsilo klikno auto detect, stavilo mi sve na high(ne ultra), sa svim efektima ukljucenim i radi lepo. Imam gtx 460 786 rama.

Borba je skroz drugacija. Koliko sam skontao drkas brzo levi klik (koliko se meni cini brzina drkanja utice koliko ce Geralt udaraca isporuciti), dok neprijatelj ne blokira, tu ili kotrljaj u stranu ili blokiraj ti, pa repeat. Kad ih blokiras onda su stunovani, pa mozes i desni klik za hevi udarac ako ne nose stit. A majka svega je da im se otkotrljas iza ledja, umiru iz 3 udarca tako. Aard ne nosi vise sve pred sobom, nego poput homing missile lockuje na jednog neprijatelja. Kad ispalis brzo dvoklikni levim na misu da Geralt skoci na neprijatelja dok je na zemlji. Ovo je vrlo korisno kad si okruzen sa njih 6, moras koristiti prilike dok su stunovani ili na zemlji da ih finish him, jer te inace umlate ko vola u kupusu.

Loadovo sam save iz keca, svi brutalni macevi(dva) sto sam imao su ovde, ali su smesni, jedva malo bolji od obicnog deafulta sto dobijes. Jedino je Raven's armor malko vise bolji ali ni to nije posebno. Tako da ko nije preso keca ili nema sejv ne gubi previse.

Grafika je mocnija nego sto sam ocekivao. Ne samo golotinja, nego sve izgleda zaista impresivno, oduvalo me ko kad sam prvi put video Far Cry.

Mehanika kretanja mi je losija nego u kecu. Sad vise ne kontrolises svaki Geraltov korak, nego pritisnes napred a on ode par koraka. Recimo da bi pokupio loot sa zemlje desi mi se da ne mogu da lockujem jer debil uvek ode korak ispred ili u stranu.

Voiceover mi je razocarenje jer imam utisak kao da nisu dali od guzice da zvuce realno i uverljivo. Pogotovo Triss. Svi su nekako melanholicni i nezainteresovani.

Uvek drzi ruku na misu i tastaturi, jer sad u sinematicima imas isto da reagujes ili kazes nesto (malo smara ali nije lose, videcemo oce smoriti mega kasnije)

I najvece ubedljivo razocarenje su dijalozi, tj sama mehanika dijaloga tj Geralt ne kaze ono sto sam kliknuo. Objasnjenje:

Kad se borim na pocetku protiv onog Arijana pa se popnem kod njega da pricam, prva opcija je "Baci mac budalo" Ja sam ovo mislio ako kliknem da ce ga Geralt tauntovati da se razbesni i bori. Tek mi je nekoliko loadovanja pokazalo da je to ustvari jedini nacin da se ne borite, jer ono sto Geralt u stvari kaze je "Predaj se, okruzen si, dobices fer sudjenje, spasi svoj zivot i svoje vojnike. Znam da si hrabar ali nemoj biti budala."

Jos na par mesta sam morao da loadujem jer nije rekao ono sto sam ja hteo. Sta im je koji kurac ovo trebalo da uvoze is ME ne znam...

Borba sa zmajem mislim da vatru ne mozes potpuno izbeci sta god uradio, jer sam trecao iz jedne stale u drugu pre, za vreme i posle onog malo tajmera sto se pojavi, i uvek gorim. Mislim da je tu fora da se boris sa vojnicima sa 20% helta. Ja sam pustio ove moje da ih ubijao, samo sam pomagao sa aardom :)

Super je igra inace, igracu ko besan :)

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

mene je izbacivalo, pa sam onda ginuo od triss i njene vatre sa ledja, borba u uzanim prostorima je katastrofa, kamera zakucava i gubi se

sa druge strane cim je otvoreno sve je mnogo bolje, mada i dalje se oseca lag u kontrolama

inventar je uzas, naravno

za dijaloge sam video da su ME stilu, te se nisam ni iznenadio, i nesto me boli dupe da cu da sejvujem pred dijaloge i da nagadjam sta ce sledeci put reci... a ako kaze neku glupost zivecu sa tim sta da mu radim

meni su voiceoveri sjajni za ovo malo sto sam odigrao, prijatno sam se iznenadio

fallout_table.gif

bionic zivi u proslosti, dok si ti newage mofo :)

Umri, umri, umri, umri 100 smrti idejni tvorcu inventara. Ili ja nisam nasao ili uopste ne postoji "sort" opcija. Zasto bi IKO mislio da je inventar ala-Mass Effect-Kec dobra solucija?

Edited by Pekarman

Pa onda ne znam sto vam grafika ne radi, kad meni radi sa outdateovanim drajverima.

Za iventar imas da klikens samo oruzja, armor, potioni itd ili si mislio neko drugo sortiranje?

Pesnicenje je sad svedeno na prosto pritiskanje dugmeta kad se pojavi, bas su zasrali.

Sve mi ovo nesto smrdi na konzolaski port sada, a bio sam spreman da zivot dam u odbranu devova... Jebeni marketing

Jel neko pristao da bude zamorce onim likovima sto oce da testiraju neku drogu na Geraltu, pa da vide rezultate za par godina? Mene strah...

Kako sam profi pobio one ostatke od Salamandre, aardom vrata u paramparcad, pa iskusni kolut napred do weapons racka, pa sa short swordom pow pow...

Ali nub sam jos, kod onog broda me 7 drownera prebilo za 10 sekundi, dzabe sto je Triss tu. Ne mogu da se otrgnem navici da ulecem u gomilu ko u kecu.

Za gurpnu borbu jos nisam otkrio bolju taktiku od ubijanja jednog na mufte, pa trci oko bloka, pa jos jednog i tako...Ako neko provalio nek kaze :)

Veceras gledam nba s drustvom, vec dogovoreno. Pozli mi kad treba da prestanem da igram.

Pa ne, sortitanje u smislu da sve rukavice idu zaredom, pa sve pantalone, pa jakne ako sam na tabu za oklop ili ako sam na oruzju svi celicni pa onda svi srebrni pa toljage, kapiras? Ovo je samo nabacano i sortirano po vremenu kad si ga uzeo koliko vidim sto je debilizam.