SavKe Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 (edited) Igra ima vrednost ponovnog igranja, ako ništa drugo onda zbog malih zilion odluka koje je moguće doneti. Izbori na sve strane. Preterujete malo. Igrom slučaja, zbog tehničkih nedostataka, prvog vičera sam odigrao tek prošlog leta, i još mi je svež u pamćenju i igra UOPŠTE nije drugačija od keca, ne znam šta ste ste istripovali, ali znam da vole ljudi da budu opozicija Ja zameram igri svašta, da se razumemo, ali poenta je u tome da igra uopšte nje loša, daleko od toga. A treće poglavlje mu je stvarno jebalo majku svojom kratkoćom. Mada ja mislim da u 3. poglavlju ni nema puno toga da se uradi sa strane, tako da i nije neki smor ako se projuri kroz njega.Recimo nisam bio u one kanalizacije ispod filipine gajbe, jel zna neko šta ima tamo? Edited June 5, 2011 by śavke Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Gde si LaG, nismo te prepoznali. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 (edited) Samo hoću da kažem da ste imali prevelika očekivanja koja se eto nisu ispunila, ja sam igri prišao kao i svakoj drugoj, bez hajpa kao što sam ga imao kad je izašao sc2 recimo, i igra mi je sasvim legla, finih 85 poena bi joj dao :) Za mene ni w1 nije bio neki vrhunski frp domet, igra je linearna, kvestvovi manje-više skriptovani odi tamo odi onamo, ali je opet cela igra imala neki šmek i vožnju kakvu ja mislim da je preneo i w2. Ako ćemo sad da idemo u flejm, onda ja priznajem samo Divine Divinity, Arcanum i od nedavno i FO new vegas kao vrhunske domete rpga. Svako ima svoj ukus, jebiga. Ali to ne znači da i Bg, pc torment, dibalo, fo i ostali velikani žanra nisu vrhunske igre i kvalitetna zabava kojoj sam se često vraćao. Edited June 5, 2011 by śavke Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Matori, ti da budes politicar ili advokat, cuvas guzicu na svim frontovima samo tako ;) imas nivo skill-a nevidjen odavno :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Višegodišnje iskustvo na ruru nauči čoveka da bude oprezan i da bira reči Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Jedno pitanje: Šta se dobije ubijanjem maskiranog lika u Vran vaultu? Pišao sam krv pola sata i nisam uspeo da ga spustim na manje od pola. (to je onaj što vam daje da se respecujete) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Ja nisam imao tu opciju. Samo sam dosao do njega, bila neka prica i posle sam mogao da se respecujem a po zavrsetku toga me odmah izbacio napolje. Kako to da si se tukao sa njim? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 (edited) Ja nisam imao tu opciju. Samo sam dosao do njega, bila neka prica i posle sam mogao da se respecujem a po zavrsetku toga me odmah izbacio napolje. Kako to da si se tukao sa njim? Sve počinje papirom sa nerazumljivim slovima. Odneo sam Dethmoldu da prevede, i on je ponudio da ga otkupi. Nisam prodao papir, već sam ga zadržao. Kada sam ušao u vault lik me je nazvao "Chosen One, dugo te čekam bla bla". Imam opciju da kažem da nisam Chosen One, u tom slučaju je mnogo tvrda borba protiv njega i dva respawnujuća gargojla Druga opcija je da se pravim da sam Chosen One i dobijam respec Treća je u fazonu "koji ću ja kurac ovde", posle koje te lik izbaci iz vaulta bez nagrade. Edited June 6, 2011 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 (edited) Video sam na netu da dropuje neki staff valjda mada u principu nije nesto posebno,ne secam se tacno sta je sve davao. edit.(sa wikija)"The Operator drops Dragon Scale and Operator's Staff." http://www.youtube.com/watch?v=XPNiY77vjOY&feature=player_embedded#at=186 na oko 3 minuta mozes da vidis osobine stapa. Edited June 5, 2011 by Thunderstorm Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Ubio ga sam najzad, Operators Staff ima 40-60 dmg, sad ću da ga probam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Prešao je, zadovoljan sam. Zadaci su raznovrsni i često imaju izaberi-manje-od-dva-zla izbor. Chapter 2 me skroz oduševio posle onog đubreta od DA2 koje koristi jednu istu pećinu za 20 zadataka. I dalje je problematičan crafting sistem iz prvog dela gde ima previše materijala koje uguši igrača. Ovde je malo ublaženo noegraničenim inventarom, pa makar biljaka ima napretek. Talent tree je mnogo bolji - svaka od tri grane ima svoj stil igre. Čak mi se i novi sistem potova sviđa, samo što je zamarajuće svakih 5-10 minuta piti potove kad su komotno mogli da stave 20 minuta trajanje. Borba je odlična, samo što kotrljanje mnogo smara. Još kada se nabudži sa 2 talenta postaje najbolja alatka u borbi. Stvarno šteta pošto se vidi u pojedinim deonicama da je borba dobra i bez njega. Priča kvalitetna, lepo se nadovezuje na prvi deo i vozi priču u treći deo. Samo se nadam da će odluke imati dalekosežnije posledice od keca. Sve u svemu veoma zadovoljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Ko mu je ukrao acc? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 jel se mnogo gubi ako se igra W2 prvi? :) Nisam pipn'o Witcher, a upravo se W2 skinuo, pa da pitam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Dosta toga ti neće biti jasno, ali nije tragično pošto većinu prošlih događaja možeš da ispratiš kroz žurnal. Moja preporuka da ipak odigraš prvo keca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Oki thx. Nista onda se skida kec. A 2jka zauzima prostor na HD. Radujem se Witcheru, samo da ne 'uhvati' \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Skini Witcher Enhanced, to je ispeglano reizdanje keca sa još dve dodatne mini avanture. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 i ne zaboravi patch 1.5 najbolji patch za neku igru ikad Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Witcher Enhanced Edition v1 5 Repack ENG only Bonus Mission 4636 Mb To je to! Mora da je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 http://www.megaupload.com/?d=BRN7DJRA http://www.megaupload.com/?d=7T306Z5L http://www.megaupload.com/?d=53T83NVQ http://www.megaupload.com/?d=LXFN04S9 http://www.megaupload.com/?d=IOJ20KCW http://www.megaupload.com/?d=74T2YSTK http://www.megaupload.com/?d=NBFXNBV8 http://www.megaupload.com/?d=DF6GVF7R http://www.megaupload.com/?d=8AOPQ3MR http://www.megaupload.com/?d=JJPILHOS pass: cyrx Samo ti ovo treba, nikakvi pečevi, nikakvi krekovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 thx vudu d men. skino preko torenta bio ali to je to isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Zavrsio witchera ! (konacno nasao vremena za taj pogani 3. chapter) Sve u svemu: + Grafika , animacija , dijalozi mi se svidjaju, pricha, lore, kayran fajt i ceo build-up do njega, combat sistem nije tolko los, tacno kako treba po meni. - Inventar , nekako mnogo manje witcher-ovanja nego sto sam ocekivao; posle Kayran fajta sam ocekivao mnogo vise takvih stvari, ali osim contracta tu i tamo (koji nisu bitni za pricu ali uopste) drauga i zmaja... go penis. sve u svemu... ne znam koji je replay value ovoga... ali je pao uninstall u roku od odmah. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Zanima me kakva je razlika poceti igru bez i sa starim save-om iz 1. ? Da li cu da budem u prednosti sa starim save-om (oprema, potion-i ili shta god) ili jok, neki hint neshto pls. Btw presao sam 1. jutros i bash sam pod dobrim utiskom pa bih odmah da krenem 2. Hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Kada presnimis save iz prvog dela dobijas opremu koji si imao(pod opremom podrazumevam obe vrste maca i oklop ako ne gresim) ,a sto se price tice,tvoje odluke iz prvog dela imace veoma malo uticaja tako da ako te mrzi da se bakces oko toga i ne moras da radis. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 ^ pretty much. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 (edited) Nisam mogao da cekam na odgovor tako da sam presnimio svoj save, dosao do chepter II i lego da spavam Hvala u svakom slucaju. Edited July 6, 2011 by PBT.TyranT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts