Jump to content

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

rur_bot

Recommended Posts

Ne, ovo neće biti blog o tome kako su ubijeni, kako je to tragedija, pa ko je sve došao ispred njihove kuće nakon vesti, kako su im izgledali životi i slično … ovo je zapravo blog o tome što sam, nakon što se saznalo za vest, što je bilo oko 20h, rekao kolegama u redakciji “dajem 6 sati da se na netu pojave prvi fazoni kao na primer – “zašto je ubijena ksenija pajčin? zato što _______”. Na to prazno mesto ide neki stih iz njene pesme, koji bi bio pogodan za taj trenutak. I, pogodite šta – pogrešio sam.

Ne samo da sam pogrešio po pitanju vremena koliko će ljudima biti potrebno, već sam smeo s uma i jedan veoma važan fenomen – Facebook, pa i sam internet. Prvi fazoni počeli su da se pojavljuju već oko 21h, a oko 23 ste na netu mogli da pronađete desetine “smešnih” slika, viceva, citata, Facebook statusa itd. Naravno, u to isto vreme na Facebooku je osvanulo 25 grupa “Ksenija Pajčin RIP” a ono što ne treba nikako ispustiti iz vida jesu i komentari na vest, na popularnim sajtovima, kao što su RTS, Blic, B92.

Pogledajmo neke od njih:

JANA

nedaj bozee najezila sam se

ne mogu da verujem covece zatresla sam se

skendza

tragedija

elelele kakva tragedija, jedina pevacica koja je znala da peva i igra

anonymous

zNaCiii…=(((

ZnAcI sTrAsNo…=(((

Ja Ne MoGu Da VeRuJeM…=S =S =S

KaTjaa ♥♥♥

nmg da werujem

znc ne mogu da werujem

u sxoq sam

znc stw katastrofa!!!

:( ((

najLepsxa pewacxitza i Lepsxii maneken mrtwii

omg

:’(((

U ostatku tih sadržaja sa interneta, imamo i:

- Novi strip o ocu i sinu

- LiveScore rezultati

- Nova Facebook grupa – [facebook] Ako ova grupa skupi 5 000 chlanova, Ksenija Pajchin tje opet da bude zhiva.

- Vicevi naravno sa “Nije mu prijala pica”, “Ipak nije bila dobro zagrejana pica”

- Statusi na FaceBook-u

I još jednom, ne želim da me shvatite pogrešno, ovde zaista ne govorim o tome ko je umro i u kojim okolnostima, niti je cilj da se sprdam sa bilo čime. Više skrećem pažnju na to kakav je internet fenomen, a u izvesnoj meri i šta sve ljudima pada napamet. Mislim, ne znam da li ste toga svesni, ali za recimo ovu LiveScore montažu ipak treba izdvojiti recimo 20-30 minuta da se ona lepo pripremi, a i još malo da bi se uopšte osmislila. To skoro da znači da svi koji su se otisnuli u vode ovoga o čemu pričamo kao da su samo čekali da se neko ubije, sa spremnom idejom kako će to da pretvore u štos. Do pre samo dve do tri godine, ovako brze reakcije bile su rezervisane samo za znatno razvijenije zemlje od naše.

www.beep.rs

group-rur.png

KaTjaa ♥♥♥

nmg da werujem

znc ne mogu da werujem

u sxoq sam

znc stw katastrofa!!!

:( ((

najLepsxa pewacxitza i Lepsxii maneken mrtwii

omg

:’(((

----

ma dal je ovo moguce ? 

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Istu stvar sam i ja htio da prokomentarisem.

Znaci dodje mi da polupam modem i ne logujem se na net nikada vise u zivotu kada vidim komentare tipa ovoga, i ispisane ovakvim slovima.

Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja.