Dark Voice Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 "Brijac" je release-ovao... Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Pošto nemam original, jedino što sam igrao je SP dvojke koji je sjajan (malo previše repetativan, ali opet igriv), interesuje me da li ova ekspanzija ima bilo kakav single player content, jer koliko sam razumeo, sve novine tiču se multija. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted March 14, 2010 Author Report Share Posted March 14, 2010 Pošto nemam original, jedino što sam igrao je SP dvojke koji je sjajan (malo previše repetativan, ali opet igriv), interesuje me da li ova ekspanzija ima bilo kakav single player content, jer koliko sam razumeo, sve novine tiču se multija. Ima nastavak price. Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Hm, iam jedan problem sa ovim importovanjem karaktera iz (završene) DOW 2 kampanje. Elem, neće da prepozna savegame iako sam ga uredno iskopirao tamo gde treba. Mislim da je problem u tome što sam sada ulogovan drugim nalogom na onaj raspali Live servis, a prvi put sam igru prešao sa drugačijim profilom kojem sada ne mogu da se setim imena niti da ga koristim više. Ako je u ovome problem, da li postoji mogućnost da se ti sejvovi prešaltuju na ovaj novi profil? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Ne može. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Pošto nemam original, jedino što sam igrao je SP dvojke koji je sjajan (malo previše repetativan, ali opet igriv), interesuje me da li ova ekspanzija ima bilo kakav single player content, jer koliko sam razumeo, sve novine tiču se multija. Nova priča, više izbora koji mogu da corruptuju odrede. Kratko ali slatko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Jes, baš sam počeo da igram, odlično je. Kako je dobro ono opremanje i budženje odrađeno, provedem na tom screenu isto vremena koliko i u misiji :) I šteta za lika, ali nije strašno, već sam dvadeseti level posle prve misije. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 da prica za SP kampanju je kratka ali je po meni 10 puta bolja i ostavlja prostor za dalje razvijanje price tj expanzije:De da i force commander je neunistiv:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 relic ekipa pravi predobre igre, a thq ekipa je preglupa i ne zna da reklamira ono shto izdaje Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 evo odigrao sam danas ... mislio sam da je posle prve 3 misije expanzija sranje ... ali se ispostavilo da je bolja SP kampanja nego u originalu ... i to dosta... kratka je doduse i ja sam iskreno vise voleo dark crusader dawn of war 1 sistem gde osvajas provincije i gradis se itd... ovo COH sistem me smara malo al dobro Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted April 6, 2010 Author Report Share Posted April 6, 2010 (edited) DoW 1 je i meni bolji. Sto se mene tice DoW 2 je mogao biti samo tehnoloski upgrade DoW-a 1, jer ja tamo nista ne bih dirao. Edited April 6, 2010 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakosta Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Zavrsio sam juce dow2 i onako nije lose, ali su misije malo repetitivne. Sada se bacam na chaos rising. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Grrrr, kako da sjebem onog zadnjeg debelog mloha? Elem, skinem mu lepo energiju na oko 150 hiljada, i od tog trenutka počne da baca neki džigibau na moje jedinice, privuče ih (u 80 posto slučajeva ih zatim ubije) i sebi popuni energiju. Znači, nema šanse da mu oborim na ispod 80K, stalno to radi, opajdao sam ceo nivo što se tiče sanduka, a artiljeriju i orbitalni laser sam već potrošio :(((( Ima neka specijalna fora, evo, jebe me već sat i po. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Grrrr, kako da sjebem onog zadnjeg debelog mloha? Elem, skinem mu lepo energiju na oko 150 hiljada, i od tog trenutka počne da baca neki džigibau na moje jedinice, privuče ih (u 80 posto slučajeva ih zatim ubije) i sebi popuni energiju. Znači, nema šanse da mu oborim na ispod 80K, stalno to radi, opajdao sam ceo nivo što se tiče sanduka, a artiljeriju i orbitalni laser sam već potrošio :(((( Ima neka specijalna fora, evo, jebe me već sat i po. Drži odrede stalno na rotaciji BOSS <-> RESPAWN, tako te nikada neće vajpovati svi odjednom. Stavi Force Commanderu jetpack ili teleport da brzo zapali. Ja sam Cyrusu stavio da nema tajmer za oživljavanje, tako da i on i komandant mogu da dižu na klik. I naravno, ako te je Avitus prodao imaćeš i Tarkusovu neuništivost kad upali Tac Advance (negde na 2/3 health talent grane) Bitno je da se ne upuštaš u melee, mnogo dmg izbacuje boss. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Lol, meni Cyrus izdajnik, nisam ni znao da se to menja dinamički :))) Elem, jesam ga šibao melee bez problema, ali kad mu skinem energiju na tih 10-15% onda počne da baca to sranje, bez obzira što se držim na odstojanju (Avitus ga šiba u leđa, on odšeta izvan njegovog dometa, okrene se i dovuče Avitusa, ubije ga, nabije energije i tako u krug). Probaću sa Thuleom, da on roka iz daljine dok ga ostali saportuju od pozadi, njega valjda ne može jer nije biološka jedinica. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Izdajnik se bira na osnovu najvećeg corruptiona, a Tarkus ima prezajebani Blighted Bolter :)Ali iskreno nisam zadovoljan nagradama corruptiona. Skillovi su generalno lošiji od chistih verzija, jedino je par komada opreme superiorno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted April 14, 2010 Author Report Share Posted April 14, 2010 (edited) Grrrr, kako da sjebem onog zadnjeg debelog mloha? Ako mu jos uvek nisi doskocio, dovedi ga na nekih 60% HPs, a zatim ga namami u 2 pazljivo namestena Orbital-a i gg. Tako se i Sindri najlakse peglao u DoW 1. Edited April 14, 2010 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Librariana drzi nege u tri lepe i leci i dizi mrtve ,i tako dok ga ne roknes:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Taj librarian mi je mnogo nešto mekan, kapiram da je dobar za veće grupe koraptovanih neprijatelja, al se kod final bossa nije baš nešto pokazao. Elem, uzeo Thulea koji je rokao sa distance a njega ne može da kara sa onim sranjem što vraća energiju, plus Tarkus koji ima neki stun ability, plus komander i Tadeus sa džet pekom, odro sam ga ko budalu. Thule ima još i neki ability kojim diže pale drugare i automatski ih reluje na svoju poziciju, tako da je izvlačenje boraca bilo prilično risk free. Kad mu je energija pala na 20% bacio i prvi orbital koji ga je spustio na 1% energije, posle toga selektovao sve jedinice i reko "charge!!!" :)))) Uh, što se ložim na ove svemirske marince, skoro ko na Starcraft :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Warhammer je tr00 :))) ali ipak sam ja za tau :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 jel ima neko da ga ne mrzi da mi srezhe 40k + expo i poshalje mi poshtom? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Davaj adresu na PM. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 rofl, nisam znao da svako moze da bude izdajnik, to jest da je random :p meni je bio martelus, techmarine iz vanile. bas zbog toga sto je bio on, kao NPC, sam mislio da je to samo mala trivia. bas me zanima sta odredjuje izdajnika.. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Za nepismene piše par postova iznad :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 meni je bio sirus ... a inace rece mi drugar ako su ti svi 100% dobri onda je tech marine Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts