Jump to content

Wow Talks

markotod91

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pug??? pa mozes da lazes ljude na netu, dok ne dodje neko ko ZNA! haha gz m8...

ali pug??? mogao je i paragon da odradi g disband pre kill-a i da ga nazove pugom :D

Samo cu da quotujem mog raid leadera pa ti proceni sam :)

About the raid:

* Current ICC progress: 12/12 heroic 25man including Lich King 25man heroic, 12/12 10man heroic.

* If you can prove you are really good, you will get a fixed spot (as long as you keep coming). This is not a one time raid, we been doing these raids together since Ulduar.

* We raid Saturday and Friday, 15:00-19:00. The goal is fast high quality raids. Be here for both raids if you wish to join.

* This 'pug' is run like a guild. You have a trial period etc..

* This a good place for dedicated alts from top guilds, we have quite a few of those.

* WoL reports:

by me = http://www.worldoflogs.com/guilds/13692/

by Daisan = http://www.worldoflogs.com/guilds/35972/

Uzeto sa: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=12227673689&sid=1

Htela sam da napišem kako ta grupa ima sve aspekte guilda osim guild taga, a onda sam otvorila te logove i armory i videla da vi zapravo imate guild < Group Therapy > :)

Nevezano za to, one-shot cele instance uključujući LK hc je neverovatno, svaka čast! Gz još jednom za omagadftwxbow :)

Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk.

normalan odgovor bi bio "procitao sam tu i tu taj i taj post", al dobro sad znam kakve odgovore mogu da ocekujem od tebe pored ovakvog lupetanja.. ja uopste nisam isfrustiran zbog toga ili sta god si ti umislio.. a trebalo bi malo da smiris te wow strasti jer nisu svi ljudi toliko u igrici i ne dizvljavaju je kao ti ocigledno

oGvh0q0.gif

Treći korak: da si sam risajzovao avatar na 90 piksela horizontalno umesto što si pusti da forum risajzuje veliku sliku, avatar bi ti bio mekši a ne tako krzav i pikselast.

Observe:

25p087k.png

nije forum risajzovo sliku jer je slika vec bila tog oblika i te velicine kada sam je skinuo sa interneta.... btw hvala na sugestiji.

jebote koja masa random prolaznika bez avatar sa spamovima od jedne recenice

hyperion druze

ako hoces da pomognes

napisi onda da li si ti probao da promenis zemlju na account i posle toga uspesno vratio i nisi imao nikakve probleme zbog toga i USPEO da iskorist bilo koju dodatnu opciju vezanu za account

Ovako.Avatar sam izbrisao tj. uklonio jer trenutno ne vidim potrebu za njim.Ne vidim uopste u cemu je problem oko toga ko ima avatar a ko nema,kao i random titule ispod avatara.Nisam ovde dosao da slusam kako kenjas na svaki moj post i govoris da spamujem(o) jednom recenicom.Iskreno,za ovo vreme koliko sam ovde nisam video niti jedan konstruktivan predlog ili nesto korisno(Osim Silencerovih topica koji su nas pribrizili Kataklizmi).Vezano za recruit a frend i druge opcije koje se mogu uraditi,Ne,nisam radio RaF na licno svom akauntu,ali znam da su 2 moja druga odradila uspesno ceo proces bez ikakve frke ili problema,sto mogu(mozemo) da potvrdim(o) ingame.Na mom proslom akauntu je cak radjen powerleveling za koji se misli da je klasican scam(i ja mislim da je to)za vreme dok je moj stariji brat igrao na njemu,posto se odselio u Australiju.Jednostavno,nije se ulogovao par dana u Srbiji i to je odradjeno bez ikakve frke(perma banova itd.),dok je bio pri parama a nije zeleo da leveluje novog heroja ispocetka.Kinezi ili bog zna ko su odradili svoj posao i to je to,u tu pricu ne ulazim.u vezi sa drugim opcijama koje mogu da se odrade sam uradio Faction i name change(iz horde u alijansu na Frostmanu),kao i transfer istog lika sa Boulderfista na Frostmane Horde side.Scroll of Resurection nisam radio,mada me drug iz srednje vec par dana zove da odradim na njegovom akauntu(ako uradim i kad uradim,bices obavesten).Takodje,ne razumem cemu nazivanje ljudi random prolaznika cak i iako smo novi kada mozda neki lik koji nije ostavio niti jedan post na ovom forumu moze biti bolji od tebe u bilo kom segmentu igre.Svaka tebi cast na tvojim dosadasnjim uspesima u Azerothu,i na tome sto igras WoW od Bete ili odkad vec,i na tome sto si glavni baja na forumu,mene nije briga.Cak me ne bi ni cudilo da nisi ni procitao ovaj moj wall post.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...