Jump to content

Wow Talks

markotod91

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Evo momci vidjam ga po dala/org svaki dan budzi /played , iz dana u dan ima sve vise i vise hp ub :P o gearu da ne pricamo , achivs takodje , feats of strength , GM najjace PvE guilde na serveru (takodje i battlegrpi ja msm) znam da je server shit takodje ... Al mislim place mi se kada ga vidim , nece da kaze kolki mu je /played :P

Ovo mu je prvi warr posto se vidi title iz vanile , imao je drugog warra u tbc (Dst se zvao ja msm) koga je prodao za 5k eura kada je uzeo 2nd glaive u fazonu ga iskenjalo odma kada bukvalno niko nije ni imao glaivove... Odma digo warra sa 60 lvl full ga gearo uzo opet glaivove :P

Znaci lik je u fulu ima i glad titulu iz s4 na ovom warru , a na bivsem ima iz s1 , s2 (nisam siguran za s3) u wotlk nije igrao al cenim da bi pokupio sve titule (nisam siguran za s5)

Jedno pitanje. Negde sam video site gde se moze vide najj gearovaniji ljudi , pa sada moze sort ono kao eu , us , po classama etc etc , interesuje me ako neko zna pa da ostavi link ovde , ili ako neko zna nekog gearovanijeg lika od ethuma , inace ethum ima 6300+ gs (za one kojima je sve u gs)

ZZ

@kily

Jesam,stigle su slike overio je i njih,kaze nisu oni stavili zabranu pa ne moze da je on ni skine,a ti koji jesu nemaju fon suport(dal biling suport ili ko vec,4 x sam ga pitao dal imaju broj telefona da ih pozovem,kaze ne) nego je on sada kao poslao neke mailove njima pa ce da mi odgovore za dan-dva,i onda putem maila da se reseva dalje.

Kaze mi lik neki iz guilde da poziv nije dzaba kada zoves sa fiksnog a ja sa bajom pricao 15 min :///

@sheklol

Site koji ti treba je wowranked.com

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!

Pre četiri dana sam transferovao lika na drugi realm i ne mogu i dalje da igram sa njim. Kaže da ne može da se igra dok se ne kompletira transfer. Znam da u FAQ-u kažu da može da potraje pet dana, ali nikad ranije mi nije ovako trajalo. Ima li neko slična iskustva? Esam propustio nešto ili odmah da im šaljem mejl da vajnujem?

Meni se desilo da sam kliknuo na transfer i da sam cekao 2 dana, dok nisam opet usao na wow-europe account managment i morao jos jednom da potvrdim da hocu da transferujem i da mi se skine 20e sa kartice -.-

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

jebem ti blizz. 30min mi trebalo da pretvorim 360 markova u honor, jebo ih 10 komada cap po stacu i glupi 75k honor cap :(

Cudi me da nisi imao da predas sve odjednom :(

Anyway, bar ne moram vise da queue za retardirane Battlegrounde. Sad samo one sto me zanimaju. Vidim da ce neki battlegroundi da umru. /point IoC

rur-1.jpgrur-2.jpg

NIIADFKONSDAFKLNASDFOISADFKNJSFNJK LSDFJK SDFJK JK ASDF

!@#$% blizard pisam im se u usta one nenormalna kako balinsiraju moj !@#$% sa njihovim mozgom.

Edited by kreator_
smanji psovanje ;)

I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18.

Igra je retardirana prot ret treba nerfovati i dati nesto da buffuje ret da mogu da igram ono sto volim i sto je realno normalno za pvp ako hoces da igras.

Sad sam se iznervirao jer sam solovo Ret paladina i Warrior u Areni(Dobro malo mi je hunter pomogao bar da skinem bubble sa paladina). Jebeni Seal of Light 10% reckoning i pisas po melee klasama.

rur-1.jpgrur-2.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...