Silencer Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Meni je tuzno sto ghostcrawler nije na wow-europe.com forumu. Ili mislim da se plasi uopste da dodje, jer glupi amerikanci, samo znaju da whine-uju i da pozdrave buff. Skoro nisam video nijedan pametan post na worldofwarcraft.com forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 daj mi us acc info i ja cu da napravim wall of text pametnih i konstruktivnih stvari koje jako imaju smisla :) Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 daj mi us acc info i ja cu da napravim wall of text pametnih i konstruktivnih stvari koje jako imaju smisla :) Planiram da trazim od blizzard accoount za tako nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 ukoliko zelis da dokazes da ljudi sa IQ <50 igraju mozes vrlo jednostavno: /2 LFM ony25 heroic, 9k gs+, /w me ach for undying and master coocker.... stigne ti minimalno 5 poruka, probajte i vi... ja se uvek valjam po podu od smeha XD :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Jel ima neki ADSL korisnik malo veci latency veceras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 PVE Gladiator Wyrm...sreca sreca radost UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 igrao danas sa ortakom arms/protribution 800+ ping sve vreme spustili se na 1600 rating gde igraju ljudi bez ruku i nogu i onda se vratili na 2k kad je prestalo da laguje u ponoc Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Jel ima neki ADSL korisnik malo veci latency veceras? Zar ti nisi prestao da igras? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 maaaa :D malo sam se vratio, polu casual :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Jel ima neki ADSL korisnik malo veci latency veceras? Da i sinoc i upravo sad. Ne znam sta je, ali ne valja. 2-3sec delay sa 400ish latency. cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Danas sam sreo dobro Game Mastera, vratio mi je item koji sam DE 14 Feb :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Da i sinoc i upravo sad. Ne znam sta je, ali ne valja. 2-3sec delay sa 400ish latency. Restartovao sam modem, promenio mi se ip, i ping mi je bio ~60, probaj to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Restartovao sam modem, promenio mi se ip, i ping mi je bio ~60, probaj to :) Pa da ne igram 5 godina mozda bih i bio toliko gloop da ne pokusam to prvo :p Anyway, nesto stvarno ne valja. Svasta sam probao, samo ping prema teliJi sux, prema google je dobar npr... cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
brufen Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Planiram da trazim od blizzard accoount za tako nesto. planiraš? i? kako napreduju planovi? stvarno strašno jbt... pola foruma ode na ignore, forum mi izgleda ko da sam se pretplatio na par likova ovde... a i jesam realno... otišao tetki da odnese lek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 planiraš? i? kako napreduju planovi? stvarno strašno jbt... pola foruma ode na ignore, forum mi izgleda ko da sam se pretplatio na par likova ovde... a i jesam realno... Kako god ti to shvatio... Elem Capmo ne znam komplatan role od Prot Ret Spec-a, objasni mi sto neko uzme onaj One Hand Sword,valjda 460 -707 dmg dok je mace 417 - 766 dmg :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 znaci zasto brate pitas takva pitanja , molim te ne mogu da citam takve stvari sve bi bilo ok da je ovo 2006ta godina ali ono jebeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 (edited) Killy moram da pitam ne kapiram i dalje. Nisam se sluzio sa One Hand wep :P Realno usta se razumem je holy i ret i do sada sam igrao Samo paladina, nikad druge klase :P Edited March 22, 2010 by Silencer Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 onda barem postavi pitanje na dobar nacin to sto si ti postavio je toliko povrsno da izgleda kao da si o tome razmishljao 2 sec pre nego sto si prosledio nekom drugom da prica teoriju o istom ja cu samo da ti pomognem u tome da pitanja vezana za iteme mozes da gledas SAMO kroz najbolje iteme koje mozes da dobijes iz arene ako gledas nesto za arenu a svaki weapon za arena poene ima apsolutno isti weapon dmg/dps i speed pve itemi su teska govna i treba da te boli k zasto neko koristi pve sword iz icca umesto macea iz toc25 heroica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Gledao sam arena iteme, i moguce da sam pogledao offhand i main/one hand pa minapravilo zabunu u glavi :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Kili moras da shvatis coveka. Maloletnice, posao, maloletnice, terapija za ruku, bolovi, jos malo maloletnica, kafana, drustvo, jos maloletnica, ... Nema covek vremena da razmishlja dali je 449-751 ili 451-749 dmg weapon bolji ili ne, zato postoje pro drugari sa foruma koj so to oduzeli sabrali podelili i pomnozili pre 16 meseci, da pojasne gde ko sta kako kiliko i zasto :p I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 (edited) Kili moras da shvatis coveka. Maloletnice, posao, maloletnice, terapija za ruku, bolovi, jos malo maloletnica, kafana, drustvo, jos maloletnica, ... Nema covek vremena da razmishlja dali je 449-751 ili 451-749 dmg weapon bolji ili ne, zato postoje pro drugari sa foruma koj so to oduzeli sabrali podelili i pomnozili pre 16 meseci, da pojasne gde ko sta kako kiliko i zasto :p Nema vise maloletnica, sad sam se zabo sa jednom '88 :( jebiga mator sam 25 godina. Elem ocu ovo Edited March 22, 2010 by Silencer Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 22, 2010 Author Report Share Posted March 22, 2010 Sve su iste ionako Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Girls come and go, but epics are soulbound Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 pvp 2.6 mainhand sword ima manji gornji dmg od sekire i macea iste kategorije i tako je od kad postoji arena sezona 1 razlog je bio rogue sword combat talenat u bcu koliko sam ja upucen u stvari sto je zanimljivo sada i sekire dele isti talenat a sword i dalje ima manji gornji dmg . obrati se onom degeneriku lead designeru zasto je to tako i dalje i kad mu se vec obratis pitaj ga dokle namerava da userava igru i dal uopste moze da mu ponestane ideja kako da je upropasti jos vise. Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 lead designeru? :) ne svidja ti se izgled? ;) www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts