Jump to content

Wow Talks

markotod91

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kravo, mozes da stavis samo jedan prismatic i da ti meta radi.....i rekao sam mu da je za njega najbolje da ide na strenght sada a posle na arp. Toliko hita je totalno nepotrebno i trebao bi da zameni taj trinket prvo, sa bilo kojim plavim iz heroica, nisam flejmovao i pricao bezveze :)

"A te io canto una canzone perche non ho altro..."

Jbt ja postavim jednsotavno pitanje, dal' neko od naših igra na frostmane-u alijansu, dal' ima neki guild gde bi mogao da uđem čisto da ne blejim sam, pošto me f4ts0 prodao :) Gemove sam uzimao čisto da popunim sockete, i naravno idem u jebene random dungeone i skupljam markice. E sad kad mogu dnevno da ih skupim.. nekoliko, sad ću opet da skupljam PvP gear, pošto me u principu taj deo igre zanima mnogo više. E sad... zna li neko jebeni guild? Jok? Np.

Edit: Svejedno hvala na savetima.

Edited by Santa

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

Ne postoji cap arp-a osim 100%, sunder se ne sabira sa tvojim arpom vec sunder skida 20% ukupnog armora i onda tvoj arp skida od tog preostalog armora. Da docaram brojkama

Mob ima 10k armora, opalis mu 5 sundera on onda ima 8k armora, ti imas 50% armor penetracije (sa stanceom itd itd) sto znaci da mu ti sa preostalog armora tj 8k skidas 50% tj 4k te mu ostaje 4k armora.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Znajuci te pretpostavljam da nosis 1.4 speed 1h oruzije :p

Ne razumem se u paladine ali predpostavljam da bi trebao da nosis 2.6+ speed oruzije.

Nadjes poluretardiranog druida i izfacerolujes Flawless Victor :)

I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18.

Napokon, spec sam se Prot / Ret i sad facerollujem igru, kolko je ovo smesno. A ne mogu ni da verujem da sam i dalje number 1 u dmg done u Battleground. Igra je retardirana.

Upravo si razumeo nesto sto sam izjavio prve nedelje sezone 6 a mozda cak i ranije mrzi me da pretrazim postove. Drago mi je zbog tvog otkrica :)

Znajuci te pretpostavljam da nosis 1.4 speed 1h oruzije :p

Ne razumem se u paladine ali predpostavljam da bi trebao da nosis 2.6+ speed oruzije.

Nadjes poluretardiranog druida i izfacerolujes Flawless Victor :)

Flawless victor achivment je obrisan iz igrice pre 20 godina. Omasio si zivot

Samo sto sam uzeo 232 lvl wep :) LOL :D

whatever floats your boat

Edited by Capma

Interrupts better than Kanye

Wow nikad nece imati balans u pvpu to je jasno kao dan ili si up ili op ili neka sredina a jos tuznije je sto ce sada da balansiraju arenu oko setupova sto znaci da ce blizard lepo da ti nacrta koji usrani setup ces da igras u igrici.

Posto su failovali da urade jednostavan balans igre tako sto ce podeliti specove u melle/kajter/hiler i svakoj grupi dati sve osnovne toolse koje ti trebaju da uradis nesto u areni i da se to zove skilom jer trazi zapazanje i refleks i koordinaciju

Onda recimo da svaki spec ima par nichea i da uprkos tome bude skoro pa totalno nebitno kog cikicu igras kao sto je u MK2 oni su krenuli opet u bandaid i zato je igra govno.

Stvari nemogu da budu balansirane jer ima previse base skilova koje ucis kod trenera nebitno od speca koji igras a talenti su sranje generalno i vecinom samo bustuju dmg/heal ili mitigaciju. To je jasno svakom ko igra nekog hibrida a pritom ne leci. I sta blizard radi vode se politikom ajde bufovacemo sada sp/ret/ele/uh i sta se desava onda ti specovi 1 shotuju ljude jer ne traze apsolutno nikakav setup za dmg i pritom outhealuju/prezive dosta duze nego pure klase i onda to mora da se nerfuje i onda se udje u zacarani krug overbufovanog dmga nedovoljnih health poolova i nedostatka osnovnih stvari koje odredjenim specovima trebaju i zamenu toga sa nekim drugim stvarima kao sto su burst ili prevelik pressure jer u protivnom nebi sluzili nicemu i to je to.Kamen papir makaze su sranje i zato je i igra sranje i dok god onaj kreten debilski bude lead designer tako ce i da bude.

Da se ja pitam bilo bi jako malo class skillova po jedan na svakih 10 lvla sve ostalo treba da ima talent preduslove i eto balansa

Edited by Capma

Interrupts better than Kanye

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...