chegster Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 ja sam video da moze kole :P www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Koje uzeo Deadly glad titulu sa warrom je doktorirao wow. Tako da nema sta da se prica o tome da li moze i ko je presao wow :p Inace igrica se pretvara u "World of Warriorcraft". Svako sad ima warrior alta ako ne maina. Jutros u eotsu, ally 7 warriora, horda 6. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stankevichijus Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Ovi LIKOVI su presli igru Izgubili su jednu partiju = fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 smaraju svi koji whineuju na warra, realno ta se klasa pati stalno i onda dobije svojih 5 minuta, I can live with it, nije mi zao kad me warr ownuje :P a ovaj Athlete me je odusevio sa svojim izjavama tipa da mu je super wotlk jer je njegova klasa op :) volim kad neko prizna, a i ono da kada god neko zabaguje flash heal bog ubije debelo dete haha nice one! www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Once a warrior, always a warrior. Osim F4ts0-a. On je postao gay svećenik. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Nub, wow se ne mozhe preci! Al zato wow moze da predje tebe So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dragonmaw&cn=D%C3%B3p ortak je imao 110-4 od te 4 izgubljene sve su bili diskonekti, 2400~ su imali :D Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 kempe ocemo pevepe !?!?!? konto sam nesto ja ti krusko oblo socko kocko i onaj..... [:D] Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 sad sam tek izvalio da se kemp profesionalno bavi no lifom :D Dobar ti blog, jel kupuje masa tvoje usluge? kako ide posao? "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Ovi LIKOVI su presli igru nemaju warriora u timu, sise. Nub, wow se ne mozhe preci! naravno da moze u vanili je to bio high warlord, u bcu je to bio vengeful gladitor a u wotlku je svaki novi retard gladitor kad neko ima lika sa ovih par titula otvara sebi 2 opcije 1. da proda account za 1k eura 2. da pronadje put na stormscale-u da postane pro gamer casualni i pve delovi igrice nece nikada imati kraj sem naravno world first killova koji oznacavaju tek pocetak farmovanje istanci Koje uzeo Deadly glad titulu sa warrom je doktorirao wow. jel treba opet da kacim screenshot gde sam sabio deadly gladitor warriora iz ensidie :D? ti ljudi uzeli rank1 iz 5v5 u s5, ne kazem da nije lako uzeti ALI posle toga su dosli u misery gde nisu presli 2k rating u 3v3 alo 3x DG likovi imaju 2k rating u normalnoj battlegrupi meni je samo zao sto nikad u zivotu nisam nasao ljude spremne da odu u africku grupu da igraju sa crncima jer su obicni serveri low i ne moze apsolutno nista drugo da se radi u igri na tom mestu sem da se igra arena za koju je queue po 5min inace mislim da je to to shecky je pokusao da mi nadje vezu sa ljudima u losijoj battlegrupi koji su relentnes gladitor kojima sam hteo da platim 50k golda da igraju samnom u 3v3 do 2600 ratinga da uzmem ja jednom i da svrsim sa igrom ali se radi o tome da su to likovi koji imaju po 15 godina i koji su neozbiljni i boli ih generalno pisica za tako nesto hvala shecky u svakom slucaju nebro teraj warriora u staro gvozdje zvanicno progasavam svoje igranje wowa propalim jer sam ostao samo jos jedan majmun warrior koji nije nikad uzeo rating za gladiatora ako je ovo sto sunshine istina sacu da uzmem lepo i da pitam blizzard da mi vrate moj account lepo nazad na kome mi pise grand marshal jer je to jedini deo igre koji sam sabio da se prebacim lepo u hordu ako treba i to je to igracu daily heroice svaki dan kao propali farmerski majmun jeste da nemam nijednu profesiju na tom liku al koga bole uvo to su i onako pve posla Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 naravno da moze u vanili je to bio high warlord, u bcu je to bio vengeful gladitor a u wotlku je svaki novi retard gladitor Дакле, ти ниси прешао игрицу? :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 (edited) procitaj zadnji deo posta nube :c Edited March 15, 2010 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 chekamo cataclysm i nadamo se nekom dobrom zezanju u battlegroundovima koje ce nas podsetiti na vanili i to je to :) www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 to nece moci bez jako dobrog guilda da se igra a posle ovoliko godina, barem meni licno , je malo opala zelja da se zaista trudim da udjem negde ako bude nesto bilo bice ako ne bude jbg :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 poz Najbolje su subare od Kolubare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kojanche Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Pozz ljudi, jel zna neko kakvi su serveri Boulderfist i Laughing Skull ? Ukratko, pve pvp itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml?r=Al%27Akir&gn=wow+everyday kineski farm glod guild :c nego da mislim da je to to odigrao sam svojih smrdljivih 10 partija za poene danas, najverovatnije moguce zadnjih ikad samo jednu partiju cu navesti kao primer protiv reta i rouga MOJ USRANI HOLY PALADIN KOME TREBA POLOMITI RUZNU GLAVU MONITOROM (ONIM STARIM STO IMA DUPE POZADI) JE PRISAO PROTIV TOG SETUPA IZ NEKOG SAMO SEBI POZNATOM RAZLOGA NA 2 METRA OD OVA 2 LIKA DOBIO HAMMER, DOBIO REPENTANCE POSLE TOGA POSLE CEGA SAM JA BIO VEC NA 30% HPA U DISARMU LIK RADI BBL JA U SHIELD WALLU HEAL NE PRIMAM IZ NEKOG RAZLOGA POSTO ME ZABADAJU SVE VREME DOBIJAM BOP, LIKU ISTICE BOUBLE, I DALJE NE DOBIJAM HEAL, SWITCHUJU NA MAJMUNA GLUPOG I UBIJJAJU GA posle te partije je rekao kako je igra glupa i kako udaraju ljudi previse jako .. posle ovoga sam javio nebri da moze warrior da ide u tri lepe nema potrebe vise nikad u zivotu da igram sa majmunima bez mozga a sve sezone su takvi neki ljudi u pitanju bio sam i pricao(molio) i nudio gold boljim likovia da igraju samnom ranije. sad mi ne pada na pamet vidimo se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 poz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Pozz ljudi, jel zna neko kakvi su serveri Boulderfist i Laughing Skull ? Ukratko, pve pvp itd Pve na boulderfistu je slab,samo high council(moj gild) i high tempest nesto rade , alijansa je retardirana totalno , ls nemam pojma Pvp Boulder je horda horda horda , Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 ja sam na laughing skullu od kako se raspala moja gilda koja je bila najbolja na serveru, server je manje vishe krsh sto se tiche pve-a sto se tice pvp-a ima jedno 5 6 relentless gladiatora koji igraju medjusobno u timovima sa svojim altovima etc battlegrupa je tu i tamo sranje u poredjenju sa ostalim server je low populated vec neko vreme, alijanse maltene nema a horde takodje sve manje : ) videcemo sta ce biti posle ovog FCM-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 kili ja sam u guildu koji radi premadoeve josh od vanille, inache ljudi igraju samo pvp, mostly grci i nashi ali ok ljudici. guild se zove lethal sa executusa, idi pogledaj, ako si zainteresovan imash spot :) <3 www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Ti se stvarno ne prepoznajes u kilijevim postovima? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Ti se stvarno ne prepoznajes u kilijevim postovima? Kako ide arena mohi btw,jesi i ti migrirao na stormreaver , pozdravi radica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts