baya Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Some people are alive only because it's illegal to kill them Sta je ovo? Neki emo klub? Samo placete o svojim klasama. Ne mogu vise da citam ova sr*nja. Na 13 strana samo o tome kako Warrior zahteva neki skill. eeeeeej WARRIOR i SKILL. Nemojmo se lagati. Ako imas paladina samo ti baci Hand Of Freedom, pridjes prvom clotheru i upalis Skill Storm i pocnes da mu mokris u facu. Eventualno ako to prezivi onda ga manes AutoAttackom. Tako da bih ovom prilikom zamolio sve rollere Warriora da se iskljuce sa svih diskusija, spuste roletne i u tajnosti igraju svoju boy-loving klasu, a usput mogu da im se pridruze Paladini, DeathKnightovi, Druidi i Samani (ye, I said it, whatcha gonna do about it?) A svi ovi sto prosipaju pamet kao "igram wow, prodam lika, zabavim se nikad bolje i zaradim kintu dok onanisem na NightElfice" - news flash za vas: cena liposukcije se krece od 1.900 euroa pa navise, atrofiranje misica se verujem leci vise godina, a regeneraciju ili transplataciju mozga, licnosti, inteligencije i smisla za humor jos uvek nisu izmislili tako da ne znam kojom racunicom vam se to tacno isplati? A za admine koje su onoj osobi zenskog pola dali status moderatora posle 3 posta - claps for u. Jel ste barem dobili neki /kiss ili XOXOXOXO? Kapiram da je to as close as ull ever get...dobro naravno necu sada o tome kako najverovatnije ima brkove, da su joj vece sise na ledjima nego napred i ne zna da kuva...boze najezim se na samu pomisao na to. A ovaj Xzor? Zar ne postoji neki zakon na internetu koji zabranjuje neprekidno Q.Q-ovanje??? I kada smo vec kod Q.Q-ovanja. Postedite svoje tastarute, internet bandwidth, prste, oci, mozak...Jer danas placete kako vam je klasa nerfovana a sutra ce te plakati kako nije istina da je OP. Kako vas posle svog ovog vremena nije smorilo? Jooj a negde sam i procitao nekog nuba kako place kako su nam losi gaymeri u zemlji. I kako zbog toga hoce da se seli. Ako mu treba kinta, ja cu da mu dam samo neka ide odavde. Naci cu mu i kucu, i zenu, muza, sta vec hoce. Idi. I ne vracaj se. I vodi ove tvoje drugare sa tobom. P.S Sva pitanja su retoricka ocigledno, i ne zahtevaju vase odgovore ili neki n3rd rage. Jeste dečko a ti si za sve ove izlive mudrosti napravio alta jer si pičkica malena u duši i bojiš se da postuješ sa već postojećeg accounta jer kad si non factor u svemu što radiš bivaš ignorisan i niko te ne jebe 2% a ovako se ljudi pitaju ko li je postovao i ti se zadovoljavaš tim malim ego boostom da si bar na trenutak u nečijoj glavi važniji nego što zaista jesi. Reko si nam svima svaka ti čast, u potpunosti te podržavam ajde sad mrš leveluj 10og alta u wowu misleći da će ovaj baš biti onaj što će te proslaviti, sa kojim ćeš konačno biti arena heroj!! Ili još bolje napravi još jedan account na ruru gde ćeš se bojati reakcije relativno normalnije većine na svaki post koji napraviš. To od čega patiš se ne leči lako, srećno s tim. /kiss XOXOXOXO Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Ne razumem, zasto se neko uopste trudi da odgovori na onakav maloumni post? Alta Homica :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 bladestorm poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 jel igra neko magtheridon alijansu ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 jel igra neko magtheridon alijansu ^_^ Imam nekog pala tanka lvl 79, ako ti nešto znači. Nego, disbalans na mom serveru je rešen tako što ga pretvaraju u PVE realm. O_o Dobili smo free transfer na tri servera - Ahn'Qiraj, Vashj i Deathwing. AQ neću pošto je to ista usrana BG sa 15 min queovima, treba mi info o ova dva servera, ali važnije je o queovima za Rampage i Cataclysm BG. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 NA MAGTHERIDONU U ALIJANSI /WHO 80 IMA 20 LJUDI UKUPNO A INACE BI MI TREBALO 100G AKO IMAS KOJIM SLUCAJEM DA KUPIM SKILLOVE I TO ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 (edited) Guardian of Ancient Kings (level 85): Summons a temporary guardian that looks like a winged creature of light armed with a sword. The visual is similar to that of the Resurrection spell used by the paladin in Warcraft III. The guardian has a different effect depending on the talent spec of the paladin. For Holy paladins, the guardian heals the most wounded ally in the area. For Protection paladins, the guardian absorbs some incoming damage. For Retribution paladins, it damages an enemy, similar to the death knight Gargoyle or the Nibelung staff. 3-minute cooldown. 30-second duration (this might vary depending on which guardian appears). GDE JE BRE MOJ MORTAL STRIKE ! Blinding Shield (level 81): Causes damage and blinds all nearby targets. This effect might end up only damaging those facing the paladin’s shield, in a manner similar to Eadric the Pure's ability Radiance in Trial of the Champion. The Holy tree will have a talent to increase the damage and critical strike chance, while the Protection tree will have a talent to make this spell instant cast. 2-second base cast time. Requires a shield. cu ja opet da igram prot ret u cataclysm ! :( Edited April 14, 2010 by Silencer Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Ako im je trebalo 5 dana vise da najave ove nebuloze od promena za paladine vreme da traze novi posao.... koja je poenta ovog aoe blindovanja? Druid radi shred i dodje pala i krene da mu vrti moba 360 stepeni. Ovaj aoe heal koji ce da radi kao totem tek nema nikakvu poentu. Pet nece da resi probleme ni jednog speca...... sve u svemu uzas. So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 holy pet lolovo sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 A INACE BI MI TREBALO 100G AKO IMAS KOJIM SLUCAJEM DA KUPIM SKILLOVE I TO ^_^ RADI DEJLIJE, NEMOJ DA PROSIŠ!!!!111 'Aj na PM nickname i to, možda se kasno uveče ulogujem da vidim šta imam u torbama, a možda i opičimo neki random dungeon. Nisam se logovao mesecima tamo, free transferovao sam sa Frostmanea i od tada se nisam logovao. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Ako im je trebalo 5 dana vise da najave ove nebuloze od promena za paladine vreme da traze novi posao.... koja je poenta ovog aoe blindovanja? Druid radi shred i dodje pala i krene da mu vrti moba 360 stepeni. Ovaj aoe heal koji ce da radi kao totem tek nema nikakvu poentu. Pet nece da resi probleme ni jednog speca...... sve u svemu uzas. nema tu uzasa, niti je potrebna bilo kakva promena paladinu... josh su ovi dodatni skillovi banja za 3v3 5v5. sto se tice 2v2 samo botujte uz warra u i gg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Polako polako, evo jos malo i prodavace Epic Iteme ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 ako stvarno pocnu, /cancel subscription Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Sta je sledece, kupovacemo bafove, ne-nerfove, sockete i ench irl ? XD I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 killy imam maga na Maghteridonu onog lvl 70,ima nekih 4-5 k golda,ako ne nadjes golde javi da produzim account preko onog 7 days free junky sranja sto mi stoji:P UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Ja cu kupim ovog mounta ;) a vi kako ocete :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Nadam se da ima refound ako mi se mount ne svidi :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 15, 2010 Author Report Share Posted April 15, 2010 Pff, "ne svidja mi se igra, vratite mi 4 godine zivota!.... i pare naravno!" Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Dok god ima ovaca bice i sisanja. manje shishanja vise sisanja :P Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 mogu da se kladim da ce svi da se vrnu u igru kada cataclysm bude out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 (edited) El ima negde u Srbiji da se kupi,a da ih imaju na stanju ? Logitech G35 Edited April 15, 2010 by Silencer Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 video sam ja na uscu u big bang-u ili comtrade nisam siguran , pre mozda 3 nedelje ... There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 (edited) Vrh je sto se svi kurce u Srbiji kako imaju da prodaju ovo i da imaju u veleprodaji za dalju prodaju, a niko nema na stanju. Razmisljao sam o Steelseries Siberia V2 USB Black kojih trenutno nema. Inace Logitech me odusevio danas, priznao mi garanciju G15 tastature. Skinula mi se boja malo sa slova "S" i "D", uz to levi alt 1/3 skinuta boja. Treba da mi stigne nova za 10 dana, a staru da zadrzim :) Edited April 15, 2010 by Silencer Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Tbh Celestial Steed je trebao da bude nagrada ljudima sa 10k achiv poena ali zasto bi to radili kad mogu da uzmu evre (tipujem da ce da kosta 20-25 evra). Skinula mi se boja malo sa slova "S" i "D"... previse backpedalujes :) So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts