dovlagsi Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Dakle, poceo sajam ove nedelje, bili mi prethodna dva dana, vi bas i ne morate ako vas mrzi. :) 300 din je ulaz, otvoren je od 10h do 20h, u cetvrtak je family-day i tako... Ceo album sa slikama je na nasoj Facebook fan-stranici (http://www.facebook.com/album.php?aid=159774&id=8177433179&ref=mf, a evo samo nekoliko fotki i ovde: Jeste bili, kako vam se cini? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Ja nešto htedoh da odem, ali je sva prilika da neću, malo me mrzi da se cimam da bih davao 300 dinara a ne bih video ništa toliko spec zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Kako iskusno okacena prva slika :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Ja idem u petak najverovatnije. Samo da probam da skupim 20 ljudi il kolko vec treba za grupno, jer mi se ne daje 300 dinara, al posto su za to sanse minimalne ne gine mi puna cena :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Bio sam prvi dan, dunno nije mi nesto spec, a i cice su vecinom lose, mada ima par skroz fenomenalnih :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 Ja idem u petak najverovatnije. Samo da probam da skupim 20 ljudi il kolko vec treba za grupno, jer mi se ne daje 300 dinara, al posto su za to sanse minimalne ne gine mi puna cena :D Da, 20 ljudi ti treba za grupnu, al i onda je cena 200 din, sto i nije bas neki popust... I u petak imas tetoviranje kanom besplatno na VW standu! ;) Sto se samog sajma tice, ne znam, zaista sam se naslusao dosta insajderskih prica, tako da ne mogu reci da je los imajuci u vidu kakvo je stanje na nasem trzistu. Zapravo, jako je dobro sto ga uopste ima! Kao sto znate, Hrvati nisu imali svoj sajam, ali nemojte misliti da smo mi sad nesto kao mnogo dobri i bolji od njih. Oni su imali termin medjunarodnog salona, onaj koji smo mi imali prosle godine, a koji povlaci i problematiku standardizacije. Dakle, kao sto ste mogli da primetite, ovogodisnji BG CAR SHOW nije imao bog-zna-kakve standove jer su oni dolazili u cenu sa zakupom prostora. Za zvanicni salon uvoznici imaju odredjeni broj kvadrata koji moraju da uzmu za odredjeni brend, pored toga sto mora da se izpostuje odredjena forma standa po standardima. Tako bi recimo uvoznici poput Porsche-a SCG (Seat, Porsche, VW, Audi), Grand Motors-a (Ford, LR, Volvo), Renault-Nissan (Reno, Nisan, Dacia) itd. - pukli, jer imaju veci broj brendova a jedan budzet! Red velicina, pricamo o hiljadama kvadratnih metara + instalacija i izgradnja posebnih standova, sto se meri u desetinama, u nekim slucajevima i stotinama hiljada evra! Jednostavno se ne isplati u ovom periodu kada se prakticno radi bez marze za vise od 50% automobila sa lagera/iz game. Tako bi za uvoznike najbolje bilo kada bi imali BG CAR SHOW i sledece godine, jer je jeftiniji za zakup, ali bi mi novinari jako voleli da bude zvanicni salon, jer cemo imati poseban press-dan. - Svi kazu da su zadovoljni prodajom u prvih nekoliko dana - Nadja Higl je kupila Alfu Mi.To :) I to Maestro karticom. xD - Najskuplji auto je Mercedes S400 Hybrid, the very same model koji smo mi vozili na nasem testu - 138.600 evra - Najjeftiniji auto na salonu je, logicno, Fiat Punto Classic Actual, koji uz subvenciju kosta 5.999 evra - Mazda3 MPS ce izgleda da ode u vlasnistvo zenske osobe :) - Perper ispred hala ne radi tokom radnih dana :( - oko 3/4 kola su kupljena gotovinom - Peugeot 308 RCZ ce kostati oko 35.000 evra - ko da te pare za Pezho, a posebno ovaj koji je jos uvek obicna 308-ica samo ulepsana, treba da sipa sonu kiselinu u oci i pesak u vaginu. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 daj zene! Quote \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 11, 2010 Author Report Share Posted March 11, 2010 http://www.whatboyswant.com Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Kaplau! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 hahehae Planiram za nedelju... Sto se automobila tice, ne ocekujem prevelika iznenadjenja, sem mozda 2 do 3 modela... A sto se tice cica, uvek vidim jedno 2-4 koje bi odmah zenio, i jos par da kazes da su dobre, a ostalo polovnjace koje su upale preko veze da uzmu 500 evara za par dana Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts