misaking[X] Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Hteo sam da pitam na najprometnijem delu foruma dal' je neko igrom slucaja trenutno preko bare i dolazi za par dana pa da mi pazari Final Fantasy XIII za ps3?! Zbog ovog serijala sam kupio konzolu :)) Bio bih zahvalan! :) Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Imaš prevaru u potpisu, ja bih te banovao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted March 9, 2010 Author Report Share Posted March 9, 2010 Hvala na pomoci Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Niko ne dolazi od preko bare :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 zasto ne kupovina preko interneta ili preko nekih domacih varijanti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 Probao sam, ali npr Amazon ne donosi za srbiju... Tacnije ni Amazon u Austriji ili Nemackoj ne dostavljaju u Srbiju... :((( Sad za domace ostale varijante tipa games ili virtual shop za njih se ne zna kada ce dobiti uopste naslov jer sam ih zvao danas... Jedino ako ima neki sajt za koji ja ne znam a da dostavljaju u Srbiju? Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 a ono neka varijanta www.e-ducan.com ? bice skupo siugran sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Meni stigla igra, www.shopto.net ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 E Rejz kakva je sigra ? Ja skinuh za kutiju, pa sad gledam da l' da je rezem ili ne, ipak je to tri diska... :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Štekaro. :) Meni je igra prosečna, ali to ništa ne mora da ti znači. Nareži samo prvi disk, to su ti 4 chaptera odnosno oko 9 sati igre, pa ako ti se dopadne ti igraj dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 @exile Kao sto Lex rece, probaj prvi disk, ali to sto budes tada video ti se mozda nece svideti zbog kompletne linearnosti igre, tek nesto kasnije (ne znam na kom disku na kutiji) ali otprilike posle 15ak sati igranja, odlazis u Pulse gde se samo donekle gubi linearnost, tj. imas mogucnost istrazivanja sveta :D No, ono sto ce te sigurno oduseviti je zvucna i vizuelna komponenta igre, kao i animacije, vrhunski odradjeno :) Sve u svemu vredi probati, a ja sam konzolu maltene samo kupio zbog FF igara koje ce izaci na njoj, tako da... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Narezah ga danas, svidja mi se za sad, jebte od kad nisam igrao FF, secam se da je to bilo pre nekih 8 godina i da sam imao gomilu diskova za komp :)) i igralo se satima i satima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Ja sam igrao samo FF8, al igrao sam samo oko 6 sati (posto sam igrao u igraonici) , mogao bih da skinem za PC Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 (edited) Stvarno bih i ja mogao da odigram FF8, igrao sam sa ortakom na soniju i bas smo se nalozili na igru kad ono prc - baguje na drugom disku :P FF9 sam presao, bila je kul igra u to vreme kad je izasla, jeste da je bio drugaciji stil od FF8 (izgledala je kao neki anime za decu) ali je bila vrh igra. Edited March 14, 2010 by Herr Flick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Ako do sada niste, obavezno odigrajte FF8, zakon igra :) Posle mozete da skinete PS2 emulator pa da spicite i novije FF-e. A 7icu vec sad imate za XP sa raznim patch-evima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Stvarno bih i ja mogao da odigram FF8, igrao sam sa ortakom na soniju i bas smo se nalozili na igru kad ono prc - baguje na drugom disku :P FF9 sam presao, bila je kul igra u to vreme kad je izasla, jeste da je bio drugaciji stil od FF8 (izgledala je kao neki anime za decu) ali je bila vrh igra. De igre sto izgledaju kao da su za decu su najbolje :) Golden Sun 1 i 2 Shining Force II koja epic nostalgija me uhvatila \o/ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 (edited) Jbt sad sam se setio sta cu da odigram na sony emulatoru Fear Effect Edited March 14, 2010 by Herr Flick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Ja se uopste ne bunim :) uzivam u igri poprilicno ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts