Vićsa Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Fato... vetrenjače... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 15, 2012 Author Report Share Posted October 15, 2012 <°j))))>< Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 poker nije kocka ;) smart card game :) @daki nije pokerstars jedini sajt :D Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 jel moze neka preporuka za online, tj gde igrate vi koji igrate online?gde otvoriti nalog za sitan kesh game? ne bi bilo lose ni da daju neki bonus na prvu uplatu.? Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Hero is seated with €118.75 3Betto_aTc is seated with €83.70 Hero Posts big blind of €0.50 Dealing cards Hero: Qd Td 3Betto_aTc Raises to €1.50 Hero Calls €1.00 Flop: Ac 9h 5d Hero Checks 3Betto_aTc Bets €2.50 Hero Calls €2.50 Turn: Ac 9h 5d 7c Hero Checks 3Betto_aTc Bets €6.00 Hero Calls €6.00 River: Ac 9h 5d 7c As Hero Checks 3Betto_aTc Bets €12.00 Hero Calls €12.00 3Betto_aTc shows 4h 3h (Pair of Aces) Hero shows Qd Td (Pair of Aces) Hero wins the main pot of €41.80 with Pair of Aces kuzka17 is seated with €46.05 Hero is seated with €50.00 kuzka17 Posts small blind of €0.25 Hero Posts big blind of €0.50 Dealing cards Hero: 5d 5s kuzka17 Calls €0.25 Hero Raises to €1.50 kuzka17 Calls €1.00 Flop: 9s 6c 4c Hero Bets €2.00 kuzka17 Calls €2.00 Turn: 9s 6c 4c Td Hero Checks kuzka17 Bets €2.50 Hero Calls €2.50 River: 9s 6c 4c Td Tc Hero Checks kuzka17 Bets €12.00 Hero Raises to €44.00 (all-in) kuzka17 Folds Hero wins €66.20 matrix1973 is seated with €59.69 HiredKiller is seated with €50.00 Hero is seated with €57.93 the gmaz is seated with €54.65 *GoQ* is seated with €52.75 pro cycling is seated with €85.52 udire is seated with €38.79 GROW OUT is seated with €50.00 matrix1973 Posts big blind of €0.50 HiredKiller Posts small blind of €0.25 Dealing cards Hero: 7s 7d the gmaz Raises to €1.75 *GoQ* Folds pro cycling Folds udire Folds GROW OUT Calls €1.75 Hero Calls €1.75 HiredKiller Folds matrix1973 Folds Flop: 2d 8h 4s the gmaz Bets €4.00 GROW OUT Folds Hero Calls €4.00 Turn: 2d 8h 4s Qc the gmaz Bets €8.00 Hero Calls €8.00 River: 2d 8h 4s Qc As the gmaz Bets €15.00 Hero Raises to €44.18 (all-in) the gmaz Folds Hero wins €86.18 i ajde cisto i da ne prodje bez bad beat price :) Hero is seated with €177.80 *GoQ* is seated with €100.50 roger sancez is seated with €49.09 Shizzuka is seated with €128.28 Hero Posts big blind of €1.00 *GoQ* Posts small blind of €0.50 Dealing cards Hero: Kh Kd Shizzuka Raises to €3.50 roger sancez Folds *GoQ* Folds Hero Raises to €11.00 Shizzuka Raises to €33.50 Hero Raises to €115.00 Shizzuka Raises to €128.28 (all-in) Hero Calls €13.28 Hero shows Kh Kd (Pair of Kings) Shizzuka shows Qd Qh (Pair of Queens) Flop: 8h 9d 7c Turn: 8h 9d 7c Qs River: 8h 9d 7c Qs 4h Shizzuka wins the main pot of €252.06 with Three of a kind, Queens Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Prva ruka je mega rofl ali svaka cast. Koji je to sajt inace? Spiminjao si par puta "zabari". Jel su zabari vegas365/starlive ili tripujem? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 da da,starlive..I PREMERI MAJICU :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 lol za ruke)) ne verujem da si ih igrao za vece i da su to jedine jake ruke za vece, ali ako jesu i ako su isle tim redosledom, razbio bih monitor) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 ma jok,guram tako zanimljive ruke u notepad posto imam jednog lika sa kojim radim pa diskutujem sa njim..ovde gurnem cisto onako da zivi topik:)a i ova ruka gde sam dobar sa queen high je od sinoc,pa reko aj da podelim sa vama:) *humble brag* :> Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 taj lik 3betto ili kako vec je previse agresivan, jedina stvar sto me izludjuje sto se za full stack gotovo uvek do sad kao underdog izvukao na turnu/riveru. Ne podnosim lika uopste :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 lik je neverovatan:)Ja sam odusevljen:)Sigurno ima neku racunicu sto igra tako.Ja sam sinoc ostao HU sa njim na jednom stolu nl50,ono su bile epske ruke,izmedju ostalog i ova sa q high:)Na kraju sam izasao sa stola imao sam 300 jura da mi nije rusio kk sa j10 (flop j82,on mi gura all in na flopu) i da me nije setapovalo aq vs 77 na aq7 bordu kontam da bih imao i 500:)Ali mislim da je on jedini lik koji je u stanju da me istiltuje kao konja i isto tako par puta mi se kupio kao retard,gura mi lajt a8 vs ak ili kq vs ak i kupi mi se picka mu materina:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Deda Droga is seated with €93.11 folletto_92- is seated with €24.54 WATAMU is seated with €65.47 *Pikachu* is seated with €40.87 Hero is seated with €72.10 Deda Droga Posts small blind of €0.25 folletto_92- Posts big blind of €0.50 Dealing cards Hero: 9d 9s WATAMU Folds *Pikachu* Raises to €1.75 Hero Raises to €5.00 Deda Droga Folds folletto_92- Folds *Pikachu* Calls €3.25 Flop: 5s Qd Jd *Pikachu* Checks Hero Checks Turn: 5s Qd Jd Th *Pikachu* Checks Hero Bets €7.00 *Pikachu* Calls €7.00 River: 5s Qd Jd Th Qc *Pikachu* Checks Hero Bets €30.00 *Pikachu* folds and shows Qs Kh (Three of a kind, Queens) Hero wins €53.52 Hero mucks :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 obvious kenta je obvious Nego grujo jel imas tu neki rakeback? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 da,max 500 jura,ali ocistim ga celog... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Ortak ima neki adminski nalog na kom je meni otvorio "podnalog" na kom kad igram gomila se rake kod njega. Kakve je varijanta kod tebe? Mozda krenem da igram na zabarima sad kada sam banned na starsu Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 pa i ja sam u istoj prici.Meni je lik otvorio akaunt i kontam da je od mene vec zaradio milione,i mene bas interesuje koliki mu je rakeback:)Ja imam rakeback samo na osnovu njihovog VIP programa koji se stice igranjem. ja sam trenutno na ovom statusu http://v365poker.com/?q=sh/colonel-sh, taj kolonel je pretposlednji nivo,ima jos jedan posle njega,kontam da bih tek za nekih 6 meseci mogao da stignem do njega...prilicno je los taj vip program,a da ne pricam da je rejk besmisleno velik,ali ajde,necu da se zalim:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Ne postoji rakeback na žabarima. Samo VIP program. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 na to sam mislio,sabane:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 PHAE Remi Gaillard Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 uff tom liku si napravio cenim nekoliko hiljada evra. Trebao si da napravis neki deal sa njim da ti daje deo od toga. Sad kada sam proteran sa starsa ovde pocecu verovatno tu, samo me uvek jebe cimanje oko depozitovanja. Btw jel ima jos onaj 1200e welcome bonus sto se cisti? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Ima. On je uvek tamo. Samo dok ti on traje, nemaš koristi od VIP programa dok to ne očistiš za 40 dana. na to sam mislio,sabane:) Misliti i srati ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 grujo koji ti je nick da kibicujem ponekad :D Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 (edited) GRUJO STEJKUJ ME DOBRO BLEFIRAM inace, imam potpuno deprimirajuc run na live-u, prisetim se zasto ga i nisam toliko voleo, ne gubim nesto mnogo para, ali premalo se ruku odigra za npr. 8 sati, taman da vec nakon 3 dana pozelis da ubijes nekoga prvom prilikom se bacam na starlive, igrao sam malo ranije, primamljivo skroz, samo da nisam isprosipao kintu na sve moguce strane :) Edited October 23, 2012 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Veceras od 01:45 CET finalna trojka WSOP-a :) www.firstrowsports.eu pa pronadjite stream ako ga bude bilo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts