Vlada_ Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 tamo je 10-20, normalni stekovi? (mislim, je l' nije 10-20 sa strelama i stekovima od 20k? :D) igrao sam u leoneu live posle 6 meseci pauze, a nemaju mnogo turnira, pa bih mogao ovamo da banem Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 pa poslednjih 7 dana se bas divlja u meridianu, pod to mislim da se udara bas jako, dosta novih likova dolazi npr pre 3-4 dana kada sam bio, bilo je za glavnim stolom 80k oko ponoci... flop tesko mozes da vidis bukvalno... sve placaju.. najmirnija igra je od otvaranja znaci 20h do ponoci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 rekose i meni da je postalo opasno bucanje jer se ekipa promenila,ali nisam bio jedno dve-tri nedelje posto su ovi seljaci u poslednje vreme prilicno aktivni:) 10/20,seda se uglavnom sa 2-2,5k,ali imas likova koji sednu za soma,soma i po(koje mrzim najvise na svetu),a imas i par nas koji uvek sednu za maksimum,odnosno za tri... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 dajte broj meridiana Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 0643494458 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Hvala na odgovorima :) idem u taj klub u Kondinoj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 bablovao na satelitu za danube HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Bravo!! Jel bio neko sinoc u meridianu?? Ja bio do ponocii, posle krenulo da se divlja i pobego sa lepim plusom... U pola 9 tri stola puna bila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Ja sam bio u Kondinoj, od 23 do 3, usao sa 3k, izasao sa 24k :) 10/20 igra :D Imao sam dobar play ali me je i karta htela bas jako, samo 1 lik tamo je znao sta radi, doduse skoro kad god je 3-betovao multiway pot nalitao je na moj light 4-bet, i sa kartama i bez karata... Sve u svemu, mislim da sam ostavio jak utisak tamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 @grba grbo,na bablu se ne cestita,na bablu se saoseca:) @aca gg Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 aco, pa ti si ladno igrao na mom stolu ja sam te 4betovao onda sa a5 i cbet foldovao :( da sam znao da si ti ne bih ni bio u toj ruci i ne bih prosuo 4k :D meeeeh :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Aaaa nisam znao :) kasnije smo promenili sto i doslo je jos par fisheva :D Ti si lik koji me mnogo podsecao na Minierija :) Ali situacija... Samo sto sam seo, prva ruka straddle, bilo par raise/callova ja otvaram ono QQ, 3-bet, lik 4-bet shove, ja call :) nije verovao da sam to u prvoj ruci i double up odmah na startu. @gruja: gg, jel ostaje ono da igras KO? i kad je uopste KO, mozda cu igrati i ja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 u leoneu me zvali minieri, rofl :D sta si imao uopste u onoj ruci :) jebeno sam izretardirao vece, a mogao sam samo da uzimam malo po malo retardima sa stekom od 8k... Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 vlada stekao reputaciju u leoneu! gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Kazem ja :D a imao sam A-high flushdraw ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 (edited) bounty cu da igram ako ne budem spreman za najveci derbi mladost-zelja u nedelju!Mislim da je zglob 50-50 za tu tekmu:) Side mi se ne igra jer je gotovo ista turbina ko bounty(ako se ne varam na proslom sideu na finalnom stolu niko nije imao vise od 10bb),a na bauntiju barem mozes da izvuces lovu preko nokauta:)A da ne pricam da me jebeni kapitalisti trpaju samo u popodnevnu smenu ko da sam siptar i nemam zivot,i igrao sam samo taj jedan jebeni satelit,a imao sam tri nedelje da ujurim kartu za main, koji mi je naravno preskup... @meridijan u meridijanu je najjace sto ce tamo 3bet ljudi da te plate sa SUITED kartama,i igraju fit and fold uglavnom,a 4bet je za sve njih 99% aa,kk ili qq,ili ak :) mnogo je veliko carevanje kad te ne znaju tamo a zapravo znas da igras:) Edited October 2, 2012 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 grujo, nisam lepo procitao lol @aca, vlada jeste sedeli za trecim stolom? ne znam mozda sam vas primetio, primetio sam par likova... ja sam bio za drugim stolom, prva pozicija :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 ne znam koji je, onaj do kase, ja sam bio na cetvorci ;) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 yep, ja bio u celu, sa dilerove desne strane :) Dosao sa drugarom, svi ga zovu Paracinac :D mozda si cuo da mu je neko nesto dobacio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 da, paracinac je car, zna da se ukanali, a zna i lepo da se naplati... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 je l' ima 10-20 svake veceri? narusio sam sebi balans retardiranjem, moram da ga vratim! :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 svaku noc je 10-20 jedino kada dodju bucaci i dogovore se bude 20-40 ulaz 2k-6k ima brda fisheva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 pa i ovo je 10-20 do kurca sa straddle-om i raiseom do 260, al' aj' sad :) tamo sam veceraske verovatno, holla if you see me :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 (edited) veceras ide neko? gde? adresa? nisam igrao ne pamtim, uzecete mi pare! Edited October 2, 2012 by BISS Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 (edited) Vlada me izuo s pokerom sestica :D AQ66x board, ja AK :) naughty vlada :D Edited October 3, 2012 by Aca~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts