Rejz Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Ako vam trebaju ljudi (citaj pare) ja sam za :) jes da mi je FL primarna igra, ali mogu da doniram i na NL, np :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 ju jebote,do jaja! enivej,da se pohvalim kako pucam vec nocima u meridijanu na stranu sto sam poslednji put flip prosao za dan zaljubljenih otprilike,ono sto me odusevljava je koliko me ljudi koluju iz ocaja u trenucima kada ih blefiram(znam da si kenta,ali moram da te platim,i onda me plati sa k3 npr. posto je kralj top par),i kako me non stop neko dominira kada imam monster draw...i naravno uvek se kupim i budem los u takvim situacijama...a posebno me ubijaju likovi koji ne igraju ak post flop,i onda stave ceo stek,ja ih kolujem i uvek budem dobar pre flopa,ali bogovi flipa vec duze vreme nisu uz mene...sve u svemu,preporucite neku buvaru,klub,ono cisto da promenim lokaciju sujeverja radi koliko dugo igras,i da li si na kraju meseca uvek u plusu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 igram sto hiljada godina i u plusu sam od pokera,mislim da je nemoguce biti na kraju svakog meseca u plusu,svingovi mogu biti uzasni,a ja se ne trudim da krijem i kad gubim,to smatram jako bitnom mojom vrlinom,mendzi to moze da potvrdi...ono sto me posle duzeg vremena brine je to sto padam u ocajanje,i odstupim od A plana,zbog nekog straha,a tome nema mesta u pokeru u isto vreme kao najvecu manu isticem to sto odbijam da igram online,i to sto ne postujem bankroll management,znaci,disciplina blizu nule Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 igram sto hiljada godina i u plusu sam od pokera,mislim da je nemoguce biti na kraju svakog meseca u plusu,svingovi mogu biti uzasni,a ja se ne trudim da krijem i kad gubim,to smatram jako bitnom mojom vrlinom,mendzi to moze da potvrdi...ono sto me posle duzeg vremena brine je to sto padam u ocajanje,i odstupim od A plana,zbog nekog straha,a tome nema mesta u pokeru u isto vreme kao najvecu manu isticem to sto odbijam da igram online,i to sto ne postujem bankroll management,znaci,disciplina blizu nule Onda je sve na mestu.Poradi na strpljenju samo,logiku vidim odlicno znas. Po koliko igras u Meridijanu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 eto grujo, naucio si logiku, samo jos strpljenje malo i presao si poker reko mi djape Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Onda je sve na mestu.Poradi na strpljenju samo,logiku vidim odlicno znas. Po koliko igras u Meridijanu? kako mislis po koliko?vremenski ili finansijski?:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Za koju kintu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 ako se vec izdajes za poker gurua, onda bi znao da se u meridijanu igra 10-20 i da moze da izgori najvise 10-15k za noc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 (edited) Igrati na set, kentu i boju, I cekati ludake sa kintom koji su spremni svaliti po 30-40k za noc. Ja sam samo tako uzimao kintu, tuga, znam. I cim odstupim od te igre, svalim se. Edited March 28, 2012 by BISS Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 moglo bi neko poker druzenje da padne u skorije vreme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 danas odem u meridian posle 3 meseca i zateknem najveci bad beat ikada ja mislim :) KK vs QJ pik flop K(pik) 10(pik) 5(nebitno) turn K(nebitno) river A(pik) a momak je pre toga pukao 15k i isao na slepo all in i video je karte kada ga je lik platio i iz frustracije ih pokazuje misleci da je los kada je video da ima poker.... kad smo mu videli karte svi smo se prevrnuli :)))))))))))))))) crkla mi baterija pa nisam slikao, ali imaju likovi pa cu prebaciti :) naravno delio je Vrca ko ga zna :)))))))))) inache puko sam 3 soma ko iz pichke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 nije Vrća,nego Prća.i kako se zove taj lik sto je puko 15 soma? :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 da,da ... pomesao sam ga sa likom iz bloka :D nije mi poznat od ranije, znam da cudno trepce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 :( Igrao 215e buy-in (tiket uzeo preko stepova) satelit za Eureka turnir u Hrvatskoj, bilo nas 30ak, prva 3 mesta imaju slot gtd, ispao 6. iako sam prosao najbitniji flip sa AK vs QQ... Jedan nepotrebni blef kad sam bio chip lider, prepolovio sam se tu i kasnije me dotukli blindovi, a i na svaki moj steal attempt sam dobio 3-bet :( Bice bolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 svaka cast! glava gore!!! sta se desava za maltu? jel si saznao cenu karte? ides? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Kupio sam kartu za Maltu, krecem 9. maja :) 330e povratna, preko rima sa najmanje cekanja, za nepunih 5 dana karta je poskupela 50e :) Nego nebitno, imao sam i na italijanima downswing pa se povratio opet :) Inace na Malti ce igrati 10-ak Srba pa moze da se ocekuje da neko bude i na FT :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Biće nas dvadesetak sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Kupio sam kartu za Maltu, krecem 9. maja :) 330e povratna, preko rima sa najmanje cekanja, za nepunih 5 dana karta je poskupela 50e :) Nego nebitno, imao sam i na italijanima downswing pa se povratio opet :) Inace na Malti ce igrati 10-ak Srba pa moze da se ocekuje da neko bude i na FT :) Svaka cast,svako dobro. Donesi suvenire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 srecno, mada pozelecemo ti srecu jos sto puta do PUTA! :) valjda cemo moci negde da pratimo sam turnir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 vi sto igrate poker stalno i sto se razumete u to sta je bb, sa, kf, rt i ostale skracenjice, jeste li malo ljubomorni na acu sto je covek napravio uspeh, a vi ne? pitam ovako, proucavanja psihologije radi! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 ne, lol naprotiv, drago mi je :) da budemo najbolji u pokeru na svetu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 svaki uspeh bilo kog brata pokerasha nama ostalima sluzi kao motivacija za nove kockarske popede! Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 ja sam ljubomoran u smislu sto sam sitna riba pljuckavica mali kurac kukavica ali mi je predrago zbog Ace druga brata pokerasa iton taktika pustanja brkova i oblacenje donjeg vesa naopacke se isplatila! Solidan cash out posle duzeg vremena, iako sam dve ogromne ruke za redom izgubio od 15%, trenutno sam mnogo paranoican, kad igram protiv 15-20% osecam se ko da sam flip i da,jos jedna stvar neki nas baja Kuconi sa pokerasa zabo je paket za WSOP :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 eh, sa njim sam redovno igrao hu sng back in teh days :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts