Jump to content

Poker

FATA

Recommended Posts

ju jebote,do jaja!

enivej,da se pohvalim kako pucam vec nocima u meridijanu

na stranu sto sam poslednji put flip prosao za dan zaljubljenih otprilike,ono sto me odusevljava je koliko me ljudi koluju iz ocaja u trenucima kada ih blefiram(znam da si kenta,ali moram da te platim,i onda me plati sa k3 npr. posto je kralj top par),i kako me non stop neko dominira kada imam monster draw...i naravno uvek se kupim i budem los u takvim situacijama...a posebno me ubijaju likovi koji ne igraju ak post flop,i onda stave ceo stek,ja ih kolujem i uvek budem dobar pre flopa,ali bogovi flipa vec duze vreme nisu uz mene...sve u svemu,preporucite neku buvaru,klub,ono cisto da promenim lokaciju sujeverja radi

koliko dugo igras,i da li si na kraju meseca uvek u plusu?

fire.jpg

igram sto hiljada godina i u plusu sam od pokera,mislim da je nemoguce biti na kraju svakog meseca u plusu,svingovi mogu biti uzasni,a ja se ne trudim da krijem i kad gubim,to smatram jako bitnom mojom vrlinom,mendzi to moze da potvrdi...ono sto me posle duzeg vremena brine je to sto padam u ocajanje,i odstupim od A plana,zbog nekog straha,a tome nema mesta u pokeru

u isto vreme kao najvecu manu isticem to sto odbijam da igram online,i to sto ne postujem bankroll management,znaci,disciplina blizu nule

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

igram sto hiljada godina i u plusu sam od pokera,mislim da je nemoguce biti na kraju svakog meseca u plusu,svingovi mogu biti uzasni,a ja se ne trudim da krijem i kad gubim,to smatram jako bitnom mojom vrlinom,mendzi to moze da potvrdi...ono sto me posle duzeg vremena brine je to sto padam u ocajanje,i odstupim od A plana,zbog nekog straha,a tome nema mesta u pokeru

u isto vreme kao najvecu manu isticem to sto odbijam da igram online,i to sto ne postujem bankroll management,znaci,disciplina blizu nule

Onda je sve na mestu.Poradi na strpljenju samo,logiku vidim odlicno znas.

Po koliko igras u Meridijanu?

fire.jpg

Onda je sve na mestu.Poradi na strpljenju samo,logiku vidim odlicno znas.

Po koliko igras u Meridijanu?

kako mislis po koliko?vremenski ili finansijski?:)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

danas odem u meridian posle 3 meseca i zateknem najveci bad beat ikada ja mislim :)

KK vs QJ pik

flop K(pik) 10(pik) 5(nebitno)

turn K(nebitno)

river A(pik)

:tf:

a momak je pre toga pukao 15k i isao na slepo all in i video je karte kada ga je lik platio i iz frustracije ih pokazuje misleci da je los kada je video da ima poker.... kad smo mu videli karte svi smo se prevrnuli :)))))))))))))))) crkla mi baterija pa nisam slikao, ali imaju likovi pa cu prebaciti :)

naravno delio je Vrca ko ga zna :))))))))))

inache puko sam 3 soma ko iz pichke :tf:

nije Vrća,nego Prća.

i kako se zove taj lik sto je puko 15 soma? :)

gruja novi alen

:(

Igrao 215e buy-in (tiket uzeo preko stepova) satelit za Eureka turnir u Hrvatskoj, bilo nas 30ak, prva 3 mesta imaju slot gtd, ispao 6. iako sam prosao najbitniji flip sa AK vs QQ...

Jedan nepotrebni blef kad sam bio chip lider, prepolovio sam se tu i kasnije me dotukli blindovi, a i na svaki moj steal attempt sam dobio 3-bet :(

Bice bolje!

2il0hza.jpg

Kupio sam kartu za Maltu, krecem 9. maja :)

330e povratna, preko rima sa najmanje cekanja, za nepunih 5 dana karta je poskupela 50e :)

Nego nebitno, imao sam i na italijanima downswing pa se povratio opet :)

Inace na Malti ce igrati 10-ak Srba pa moze da se ocekuje da neko bude i na FT :)

2il0hza.jpg

Kupio sam kartu za Maltu, krecem 9. maja :)

330e povratna, preko rima sa najmanje cekanja, za nepunih 5 dana karta je poskupela 50e :)

Nego nebitno, imao sam i na italijanima downswing pa se povratio opet :)

Inace na Malti ce igrati 10-ak Srba pa moze da se ocekuje da neko bude i na FT :)

Svaka cast,svako dobro.

Donesi suvenire :tf:

fire.jpg

vi sto igrate poker stalno i sto se razumete u to sta je bb, sa, kf, rt i ostale skracenjice, jeste li malo ljubomorni na acu sto je covek napravio uspeh, a vi ne? pitam ovako, proucavanja psihologije radi!

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

ja sam ljubomoran u smislu sto sam sitna riba pljuckavica mali kurac kukavica

ali mi je predrago zbog Ace druga brata pokerasa

iton

taktika pustanja brkova i oblacenje donjeg vesa naopacke se isplatila! Solidan cash out posle duzeg vremena, iako sam dve ogromne ruke za redom izgubio od 15%, trenutno sam mnogo paranoican, kad igram protiv 15-20% osecam se ko da sam flip [:D]

i da,jos jedna stvar

neki nas baja Kuconi sa pokerasa zabo je paket za WSOP :)

gruja novi alen