gruja Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Dosao sa drugarom, svi ga zovu Paracinac :D ahahahahahaha,Paracinac je mene odvikao od pokera:)Jedno vece ga ja dva puta soulreadujem i prevarim,ali mi on oba puta u riveru kupi tri auta,ukupna vrednost ruku izmedju 20 i 25k recimo:)Tezak fiš i Janoš Mlataroš realno:)Poslao me u rikverc:)To je bilo tamo negde u januaru otprilike,ne secam se ni sam vise:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 (edited) sad iz meridijana, igrao od pola 9... usao 3k, izasao 16k drugar dosao u 12, usao 3k, izasao 23k izmakla mi jedna situacija gde bih flopovao nut flush vs 2nd nut flush, i stekovao lika za jedno 6k, ali mozda je i bolje ovako, jer bih u slucaju da sam bio u ruci verovatno poginuo, jer smo se vec bili zamerili nekim retardima, njegovim drugarima :) strasne stvari... sutra sam verovatno tamo opet aco o/ jebi ga :) Edited October 3, 2012 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 ja sam u grandu za DPM :) oceku me tek od ponedeljka :) o/ A situacija gde necu da te 3-betujem jer sam prethodnih 4-5 puta to uradio, i UVEK imao ruku? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 (edited) Koliko stolova ima u meridianu? e da, i jel ima ljudi koji igraju za kucu? Edited October 3, 2012 by BISS Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 3, 2012 Author Report Share Posted October 3, 2012 @aca~ imas pm ;) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 @FATA nemas pm ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 vidi, nije daki! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 verovatno dolazim nocas hae Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 @biss nema niko da igra za kucu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 (edited) igrao od 22 do 6, usao 3k, izasao 24...fino skroz :) live od kad sam se vratio pokeru: +13k leone, -4.5k, +13k, +20k meridian...ja nakon 3 veceri koje sam proveo u meridianu zaista ne vidim razlog da igram ikakav online poker, ono je p o k l a nj a nj e para jebeno...ja sam odusevljen majke mi...ruke kojima sam ja zapravo pravio te pluseve su...na netu bih sa takvim runom verovatno bio break even.... takodje mi se ne ide ni u leone vise, apsolutno nimalo...cini mi se da je field na deepu npr. u leone-u bar 5 puta jaci nego ovamo... izvini grbo za onu ruku, nisam video tvoj stek uopste, da sam znao, c/f bih... Edited October 4, 2012 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 bravo care, jebi neznalice ma dobro, jbg, juce mi se svako kupio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 selfnote: prosiriti 3bet range poprilicno :) tamo sam i veceras 90%, holla if you come Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 4, 2012 Author Report Share Posted October 4, 2012 @FATA nemas pm ;) :)) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 (edited) Doci cu i ja ako ne odem za Paracin :) juce na side-u ispao oko 40og mesta, AK vs QQ, pot oko 50 BB na turbini kao sto je side... not bad :d edit: Vlado, GG :) Edited October 4, 2012 by Aca~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 nabacio sam neku sicu na starsu pa uzo da igram fifthy50. Nemam jos mindset a ni bankroll za grind tako da cu da prcka ovo dok ima :) Inace bad beat of the week: Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 ja sam isao malo u ribolov na nl100,pa evo jedne zanimljive rucice inace,los sam bio sesiju :c 0/5/2012 2:48:54 AM - Round 284488458 starts MAMMOLETTO is seated with €198.62 Kovak is seated with €102.63 drunKKaptan is seated with €129.44 AngEl@31 is seated with €229.85 Mihawk D. is seated with €131.83 Hero is seated with €111.45 drunKKaptan Posts small blind of €0.50 AngEl@31 Posts big blind of €1.00 Dealing cards Hero: Qs Ks Mihawk D. Folds Hero Raises to €3.00 MAMMOLETTO Folds Kovak Folds drunKKaptan Calls €2.50 AngEl@31 Folds Flop: 5h 6d 3h drunKKaptan Bets €4.00 Hero Calls €4.00 Turn: 5h 6d 3h Jd drunKKaptan Bets €9.00 Hero Calls €9.00 River: 5h 6d 3h Jd 7d drunKKaptan Bets €18.00 Hero Raises to €95.45 (all-in) drunKKaptan Folds Hero wins €143.00 Hero mucks Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 kapiram da je to sto si uradio mnogo lakse izvesti na NL100 nego na nekom micro limitu. Tamo bi te neko poklopio sa K4 off i sve ti odneo :D Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 -20k prosuo na pocetku bezveze 6k, posle otisao do -11k, grind, grind, grind, neki retosi bili za stolom, vratim se skroz, onda ruka od 20k As8s < 4s6s :) nije se ufulio lik inace :) sledecu ruku na Q28 flopu mi isti lik okrece 22 na moj AQ, uzima mi 5-6k, i poslednji all in sam bio QQ < AA :) smejali se ljudi, mahom zato sto se to sve desilo u razmaku od 25 minuta :) :) :) :) volim karte :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 zasto ulazis 20k na tu igru kad ne mozes da vratis tolike novce Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 kad si bio u meridianu poslednji put? :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 (edited) baci se nekad picka ti materina 10/11/2012 1:26:13 AM - Round 286217412 starts gennarino82 is seated with €51.50 TheHerbSerb is seated with €69.66 heidi85 is seated with €44.67 DeFighis is seated with €50.00 Hero is seated with €98.23 gennarino82 Posts small blind of €0.25 TheHerbSerb Posts big blind of €0.50 Dealing cards Hero: Ac Ks DeFighis Folds Hero Raises to €1.75 heidi85 Folds gennarino82 Raises to €5.50 TheHerbSerb Folds Hero Raises to €15.00 gennarino82 Calls €9.50 Flop: 2c 5d 4h gennarino82 Checks Hero Bets €83.23 (all-in) gennarino82 Calls €36.50 (all-in) Hero gets refund of €46.73 gennarino82 shows Qh 3h (High card, Queen) Hero shows Ac Ks (High card, Ace) Turn: 2c 5d 4h As River: 2c 5d 4h As 4s gennarino82 wins the main pot of €98.50 with Straight, Five high inace,znam da sam uzasno jadno odigrao ruku,ali hteo sam da ako zapravo prvi put u zivotu ima ruku,da kupim tih 33~% protiv overpara i u picku materinu...i da sam chekirao flop i video keca na turnu,isto bih uradio protiv tog mombrila,jebo me ego da me jebo Edited October 11, 2012 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 [roflmao] [roflmao] [roflmao] [roflmao] Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Ja stvarno ne znam kako bi se osecao i sta bi rekao tom liku da mi takvu ruku odnese sa tom kartom. Tj lazem, znam. Napisao bi mu da mu najiskrenije zelim smrt u najgorim mukama. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Grujan se malo izglupirao ali sam siguran da mu je ovaj ”Ivey” sve vratio kasnije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Ja ne vidim sta je lik lose uradio, tj kako mu se logika razlikuje od grujove. On je cekao keca, a ti trojku, jel tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts