gruja Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 meni je 10BI Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 hahahaha :) i meni kad sam pod tiltom :D Jos da dodam, mislim da ti pre NL50 ne treba vise od 25 BI da sabijas levele, pogotovo ako ne igras 8+ stolova :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 Jel moguce da svaki coin flip gubim jebem ti JJ VS AK znaci kec uvek izlazi, bezveze mi otislo 4500 din, Live je u pitanju. Kako vam idu flipovi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 igras u NS ? jbg, ja nocas dobar 6k u meridianu i izasao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 jebem ti zivot koliko sam glup za ovo pravim se da znam tajnu a ne znam kako se zovem jebem ti zivot! moram da citam topic od pocetka i krenem da ucim mnogo sma glup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 igras u NS ? jbg, ja nocas dobar 6k u meridianu i izasao Ma da igram u NS-u, kod nas vise nema Meridijana , bio je odlican klub. Steta sto su zatvorili bio bi sada najbolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 svi mi gubimo sve flipove neverovatna koincidencija, i vs mene im uvek izadje, UVEK :))) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 vs mene im ne izadje posto bolje igram od vas naravno Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 ono sto ja znam se ne uci u knjigama klinac Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 kad sam ja nosio er maks,ti si se jos muckao caletu u jajima Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 ] Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Jel jos menadzer Somi u Meridijanu ? On je bio ovde kod nas pre x vremena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 ne a i ne zove se vise meridijan,ali ga ljudi valjda iz navike i dalje tako zovu posto isti ljudi rade tamo Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 ne a i ne zove se vise meridijan,ali ga ljudi valjda iz navike i dalje tako zovu posto isti ljudi rade tamo Aha, jel kod autobuske isto i dalje ili ? Kako se zove sada ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 kod autobuske nije jedno 4 godine sigurno bio je posle kod masinca,pa u cvijicevoj,sad je u kondinoj,kod zgrade politike ne znam kako se zove:)Victory valjda :)))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Victory to ona prevara od lotto lutrije Srbije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 sinoc sam puko jednu dobru ruku sa potom od nekih 15k :D ali jbg, namestila se takva ruka da nije bilo bezanja ja KK pre flopa ja sa UTG rezem 200, placaju 4 flop KQ10 - 2 karona ja se prvi pitam rezem 600, sledeci reze do 1300, sa dilera vuce all in( ~ 3000), ja all in(~ 5000), ovaj sto me rezo isto placa koliko imam i ja naravno ovaj sto me rezo pokazuje kentu (AJ), ovaj pokazuje J8 misli da je dobar sa cekanjem kente, a ja set izlazi 3 karo, i ja tu imam i cekanje boje, i izlazi neka brlja opet i smor :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Dobro mozes pobeci ali tesko. Ja sam u grandu bacio set desetki na frezzoutu od 5500 din lik nabo kentu, treci boju i dobro sam se bacio. Cak sam pokazao sta bacam ovi nisu verovali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 danas na turniru u Jagodini, 2300+ r + addon 40 igraca, ostalo 20ak Blindovi 800/1600, 150 ante lik i ja top5 po cipovima na turniru lik mid pozicija raise 4200 ja btn call KJ off bb call flop x Q T rainbow check / bet ~9200 / ja raise ~21000 BB fold mid call turn K mid all-in ~40k ja se razmisljam i nakon duzeg razmisljanja callujem on otvara AK i dobija nakon blank rivera. Sta mislite, da li je trebalo uopste da ulazim preflopa u ovu ruku jer smo obojica chip lideri, i da li je odigrano ok? Sa moje tacke gledista, kako je on bio jedan od chip lidera a i ja, on je trebao da baci nakon mog raise-a. jedine 2 karte koje njega spasavaju u toj situaciji su J za kentu i K za top par top kicker, da je na turnu izasla bilo koja druga (A, 9, bilo koja) ja bih gurnuo all-in na njegov check i on bi se verovatno bacio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 mislim da ti je los call jer nikako ne mozes biti ahead,znas da moras da se kupis da bi bio dobar,play na flopu ti je skroz ok a o njegovom odigravanju,no comment,klasican jazavac koji je nazalost nagradjen ja bih pre ili 3bet kj ili fold,ne znam ni sam,ne znam kako ti je lik delovao,da li je polivanov ili ti deluje da zna da igra,mada cim vidim da je kolovao da se kupi i da je posle toga gurnuo all in na ak ko da ti ne mozes tu da imas kq ili jacu ruku od njega,ne znam ni sam da ti kazem:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 24, 2012 Author Report Share Posted September 24, 2012 nikad ne gledaj sta je on trebao da uradi posto su ljudi retardirani i vecina njih ne zna sta radi... elem sto se ruke tice, rekao bih da je fold ili 3b pre flopa skoro uvek bolji play od calla vs UTa (i sto si se guzio vs chiplidera umesto da maltretiras manje stekove a ne da rizikujes ispadanje? :). on the flop call>fold>>>>>raise u nekim slucajevima fold>call, ako si vec planirao da prerezes (verovatno sa namerom zvanja allina, posto mi rejz i fold za jos 25blindova nema smisla) 29000-32000 bi bio mnogo bolji play. turn je fold zbog mnogo razloga :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 sinoc sam puko jednu dobru ruku sa potom od nekih 15k :D ali jbg, namestila se takva ruka da nije bilo bezanja ja KK pre flopa ja sa UTG rezem 200, placaju 4 flop KQ10 - 2 karona ja se prvi pitam rezem 600, sledeci reze do 1300, sa dilera vuce all in( ~ 3000), ja all in(~ 5000), ovaj sto me rezo isto placa koliko imam i ja naravno ovaj sto me rezo pokazuje kentu (AJ), ovaj pokazuje J8 misli da je dobar sa cekanjem kente, a ja set izlazi 3 karo, i ja tu imam i cekanje boje, i izlazi neka brlja opet i smor :D lik sa J8 je odigrao ruku do kraja?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 da, ne znam sta je umislio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Lik sa J8 je car zbog koga se i trebaju igrati turniri :) @Aca Nisi trebao zvati. Preveliki range ruku te ruši i bzv je da sve čipove gurneš sa tom rukom u tom stadijumu turnira, bez obzira protiv kog protivnika igras. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Razmisljao sam puno o ruci, i mislim da je fold preflop najbolja opcija :)zanimljivo 24-Sep-12 11:43:29 AM - Round 281551354 starts roby90kk is seated with €170.64 goldensofiaa is seated with €34.38 KupamSeGo is seated with €100.50 w3Gosu is seated with €127.58 KupamSeGo Posts small blind of €0.50 w3Gosu Posts big blind of €1.00 Dealing cards w3Gosu: As Ad roby90kk Raises to €3.50 goldensofiaa Folds KupamSeGo Folds w3Gosu Raises to €11.50 roby90kk Calls €8.00 Flop: 8h Kh 8d w3Gosu Bets €15.00 roby90kk Calls €15.00 Turn: 8h Kh 8d Ac w3Gosu Checks roby90kk Bets €16.00 w3Gosu Calls €16.00 River: 8h Kh 8d Ac 7d w3Gosu Bets €32.00 roby90kk Raises to €128.14 (all-in) w3Gosu Calls €53.08 (all-in) roby90kk gets refund of €43.06 roby90kk shows 8s 8c (Four of a kind, Eights) w3Gosu shows As Ad (Full house, Aces full of Eights) roby90kk wins the main pot of €250.66 with Four of a kind, Eights Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts