FATA Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 bio sa ortakom do nekog poker kluba na slaviji igralo se 25/50. usao sa 5k i grindao polako, napravio 7k za 30min i dobio AAs na UTGu. rejz 400, 2 kola od SB i BB flop 368sss (sb imao 2k a bb 5.5k). bb donkuje 1k ja rezem na 3k sb koluje, a ovaj lik gura ostalih 3.5k. pita me da pokazemo slozim se i okrecem mu AsA on pokazuje Qs9d smoreno, sb okrece set 33. turn 9 river 9 poz Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Jel si se ti povratio od onog downswinga online? Bedak za ovu ruku, 3% na flopu, stvarno gadan badbeat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 bio sa ortakom do nekog poker kluba na slaviji igralo se 25/50. usao sa 5k i grindao polako, napravio 7k za 30min i dobio AAs na UTGu. rejz 400, 2 kola od SB i BB flop 368sss (sb imao 2k a bb 5.5k). bb donkuje 1k ja rezem na 3k sb koluje, a ovaj lik gura ostalih 3.5k. pita me da pokazemo slozim se i okrecem mu AsA on pokazuje Qs9d smoreno, sb okrece set 33. turn 9 river 9 poz pa jesi pobedio ili ne? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 opet mi se priigralo na starsu pa sam malo potrazio kako da trejdujem paypal pare za stars ili moneybookers. I nadjem neki sajt gde sam imao zanimljiv razgovor sa operaterom. Please wait for the next available representative… Matonji: I am interesting in trading my paypall for pokerstars. I want to know what is minimum amount to buy You are next in queue. We will be with you in just a moment. Operator: pokerstars name Matonji: Nevreme Matonji: anyone here? Operator: ? Operator: Nevreme Operator: that is your account Matonji: yes Operator: wait where are you from Matonji: i am from Serbia Matonji: but at the moment i am in USA and only way to deposit on my Serbian pokerstars account is to trade my paypal money for pokerstars money Operator: you can not Operator: even log on Operator: pokerstars Operator: in the us Matonji: i can vie remote desktop Matonji: via Operator: i do not Operator: want to bother with the account Operator: sorry Matonji: why not? Matonji: isnt in your interest to make profit? why do you care how i am going to play? Operator: yes you are correct Operator: but pokerstars limits my transfer Operator: cuz i transfer too much Operator: so i am picky Operator: sorry Matonji: well can i know why i cant be picked? Operator: cuz i prefer Operator: to deal with someone else Matonji: also do you maybe trade paypal to moneybookers? Matonji: nevermind i found other solution. Can you please just tell me is it because i am from Serbia? Operator: yes Operator: i am racist Matonji: NAPUSHI SE KURCHINE ! Operator: huh Ovo na kraju sam morao da mu napisem jer me je mnogo iznervirao Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 vrh :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 brate neo jesi li slep, nije 0.24 u pitanju gle koliko para ima covek jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 brate neo jesi li slep, nije 0.24 u pitanju gle koliko para ima covek jbt Shvatili smo poentu ;) Ako nemas sto korisno da kazes aj lagano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 jel uvek prvi pokazuje karte igrac koji je u all in-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 valjda onaj koji se prvi pita (koji ima losiju poziciju) :) Inace, NL200, NL400, NL600 baller <-- :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 jel uvek prvi pokazuje karte igrac koji je u all in-u? u cashu da, ko je vukao all in pokazuje prvi. na turniru obojica odmah otvaraju(naravno, ukoliko u ruci nema jos igraca sa zetonima iza). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 pa ovako je bilo, jedan je rezao 500, drugi reze do 1500 i ja guram all in tipa 900, i na kraju zahtevaju od mene prvi da pokazem, iako je ovaj pre mene pravio akciju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 pa on je kolovao tvoj all in, ti pokazujes prvi...da l' nisi do sad to pohvatao :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 all in pokazuje prvi zato sto u ovom slucaju konkretno ti si samo u main potu i ne pitas se za sidepot Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 (edited) akcija ti se gleda na riveru. znaci, ko je na riveru poslednji rejzovao, odnosno ko je prvi vukao all in, on pokazuje prvi. akcija pre rivera se ne gleda osim u slucaju all ina. nebitno je sta se desava na turnu, ako je river check check, prvi otvara karte ko se prvi pita, kao sto je aca napisao. nadam se da nisam mnogo konfuzno objasnio. :) edit: uletese pre mene, jedem i kucam pa sam spor :) Edited April 21, 2012 by skrimke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 da se npr. bacio ovaj lik sto je betovao do 500,onda bi prvi pokazivao karte ovaj sto je rejzovao do 1500edit: ubaci se skrimke btw,u mrtvom meridijanu gledaju i akciju na turnu,tako da i ako smo check check na riveru,a ja u poziciji,opet traze od mene da se otvorim prvi,koja glupost...samo sto ja uvek sjebem fisheve i ne otvorim karte:))) WE HAVE A BADASS HERE Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 mislim bas da mi je drugar pricao da gledaju i akciju sa turna. jbg, pravila kuce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 da se npr. bacio ovaj lik sto je betovao do 500,onda bi prvi pokazivao karte ovaj sto je rejzovao do 1500 e tako je i bilo, posle mene se bacio lik i ostali smo 1v1 :D hvala... glupost, ali jbg, poceli da me smaraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 nego niko ne prijavljuje da je pokerstars izbacio applikaciju za android i iphone. Jel probao neko kako radi? Jel moze uopste da se skine u Srbiji? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Što se tiče Malte i 100k GTD turnira, i ja ću biti tamo. Igraću 99%. Ako neko kojim slučajem hoće da kupi neki udeo, samo napred ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 najjace da cu u tebe da ulozim :tf: :* Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Izbor svakako imaš ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Dumro topic. Elem zanima me vase misljenje. Tj znam vec sta bi vecina raidla al cisto ako neko hoce da prokomentarise. prijavim turnir za 5e. 32 playera 1. mesto 55e 6. 12e. Ostalo oko 15 ljudi ja drugi sa chipovim. Ja dobijam AK off i raise 4x blind, stack mi je oko 8k . Drugi lik ide all in 2k chipova i posle njega chip lider ide all in 9k. Ja se foldujem iz jednog jedinog razloga. Necu da ispadnem jer je turbo turnir i imao sam stack da i sa foldovanjem svake ruke dodjem do prize poola. Ovaj sa 2k je bio AQ a chip lider KQ. Izadju sve male, odneo bi ruku. Bilo mi posle krivo malo ali bilo bi mi jos vise krivo da sam izgubio ruku i ispao. Na kraju sam bio treci i uzeo 22e a ovaj sto je bio KQ je ostao da igra heads up za prvo mesto :/ Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Mnogo dižeš pre flop. Isti efekat bi dobio i sa 2 - 2.5 BB. Za tvoju situaciju postoje dva rešenja. Sve zavisi da li igraš turnir kao jedinku ili pucaš na volumen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Ako je 8k, vise od 20bba bacas imo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 6, 2012 Author Report Share Posted May 6, 2012 AK u zivotu ne bih bacio, mozda AQ ako nisam komitovan i parove manje od 88 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts