немач појма Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 (edited) niko nije poceo da igra poker i krenuo da pernja i pravi ogromne pare...99,9% igraca su imali fine gubitke pre nego sto su krenuli na gore....bitno je da uvidjas greske i trudis se da ih ispravis... gruja approves? :D Samo da kaem da ona sranja i teorija koju citas nema nidje veze s vezom u praxi...Zajebi ti taktiku ako nemas srece makar malo nije poker samo znanje. Edited March 9, 2011 by feller Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 znaci taaaj je fazon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 i ja mislim da je feller skroz pogodio poentu, ae svi da imamo srece lol Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 hahaha Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 i ja mislim da je feller skroz pogodio poentu, ae svi da imamo srece lol Evo vidim u prethodni tvoj post kako si izgubio sigurno je bilo znanje ovoga kad mu je 10-ka izasla. Ja ne kazem da treeba samo sreca naravno treba znanje al to je i dalje po meni kocka a ne sport. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 poker je igra u kojoj pravovremenim i ispravnim odlukama sprecavas uticaj srece na minimum. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAKSAO Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Ko je rekao da je poker sport? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 vratih se sa prvim profitom sa lajva...bogami, nije laka tranzicija sa onlajn pokera, ali mi je ovo visestruko zabavnije...logicno... odakle ispadose ova dvojica? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 10, 2011 Author Report Share Posted March 10, 2011 Evo vidim u prethodni tvoj post kako si izgubio sigurno je bilo znanje ovoga kad mu je 10-ka izasla. Ja ne kazem da treeba samo sreca naravno treba znanje al to je i dalje po meni kocka a ne sport. u pokeru svaka ruka ima neku vrednost (expectations) odnosno EV (ocekivana vrednost ruke u tom trenutku) evo i nacina za izracunavanje iste. u onoj ruci gde sam imao AA a on QT flop je bio 678ss, da bi izracunali EV njegove ruke mnozimo broj izlaza sa 4 na flopu i sa 2 na turnu. posto je on kolovao moj allin na flopu ima 4izlaza x4 = 16% sansi da dobije ruku dok sam ja favorit sa 84%. da bi znao koliki ce mi biti profit na duze staze ide sledece: N$ x EV% = P (N je ocekivan dobitak, POT 6000, moj allin 3000 i njegov kol 3000 ukupno 12000) 12000 x 84% = 10080 -N$ x EV% = -P (-N je koliko rizikujemo protiv njegove ruke) -3000 x 16% = -480 10080- 480 = +9600 je moj EV (profit na duze staze) tako da kao sto vidis sve se svodi da biras +EV situacije. ako imas AA na flopu 27T a on ima set 7ca ti imas 2 izlaza do rivera odnosno 5% da dobijes ruku, to znaci da ce AA pobediti na riveru 1/20 puta i to nema nikakve veze sa srecom vec sa matematikom ;-) pozz! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) vratih se sa prvim profitom sa lajva...bogami, nije laka tranzicija sa onlajn pokera, ali mi je ovo visestruko zabavnije...logicno... odakle ispadose ova dvojica? bravo ti ga igrao si uzivo poker u pare hahahaha aj sad se tiskaj jos malo vidim volis to da radis poker je igra u kojoj pravovremenim i ispravnim odlukama sprecavas uticaj srece na minimum. moras imat znanja al isto toliko i srece zavisno od tipa igre jesu li to turniri dje se blind mijenja ili cash game Ko je rekao da je poker sport? http://www.pokersrbija.com/vesti/IMSA-Potvrdila-Poker-Kao-Skill-Game_id149 @FATO mozes li mi rec i na pm moze u kolikom si profitu ? I ako iams mozda svoj klub na pokerstarsu mozemo se org. da odigramo neki cash game Edited March 11, 2011 by feller Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 jebeni expected value,polomim uvek mozak dok ga sracunam Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Nekada ni pravovremenim odlukama ne mozes spreciti neku glupost, posebno pre flop all in ( u slucaju short stack-a ), ili all in posle flopa, turna...da ne govorim o uzivo pokeru u klubu u kojem igram gde mi je lik ispratio raise od 500 preko blinda od 100 ( 1500 cipova starting ) ja AA on Q4 i naravno na flopu mu izadju dva para i tu mi je bio kraj... Inace ti likovi po klubovima mogu tako da ti skenjaju vece svojim kockarskim nerezonskim potezima da mi dodje da nosim napalm na partiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 ofc,ali zato podneses bad beat i gledas profit na dugorocne staze... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Gde mogu da se kupe iole kvalitetnije karte za igru ? Jedino sto sam nasao je ovo http://www.takolako.rs/user/poker-karte/modiano-karte-sa-poker-indexom/44_1735_23038_1_0_0/item.jsp ali ne znam kakve su. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Ako moze neka molba :D moj drug je kreirao topik na pokerstrategy-jevom forumu za topik meseca, trenutno vodi sa 45% ali da bi osigurao glasajte na ovom linku ako imate ps account :) http://www.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=118517 topik je prvi "Poke Her Jokes!!! created by vuksan" Unapred hvala :) bump, fali nekoliko glasova da stingne prvog... svaki glas je vazan btw, OT, bankroll management je najvazniji ako si dobar igrac docice rezultati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Gde mogu da se kupe iole kvalitetnije karte za igru ? Jedino sto sam nasao je ovo http://www.takolako.rs/user/poker-karte/modiano-karte-sa-poker-indexom/44_1735_23038_1_0_0/item.jsp ali ne znam kakve su. dobre su modiano plasticne Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 poserem se u zivot. J5 (ja) JA (on) flop: 5 J 6 on: raise ja: re-raise 3x on: all-in ja: all-in turn - 6. tako da moje petice odose u kurac i on dobije sa jednim zandarom. $100 ode ko da ih nije ni bilo. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 te modiano su dobre,ali za 400 dinara,za koliko mogu da se nabave ako poznajes prave ljude;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 formice, sta uopste trazis u ruci sa J5 ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 12, 2011 Author Report Share Posted March 12, 2011 formice, sta uopste trazis u ruci sa J5 ?? tako je, da si igrao J6 imao bi ful -.- Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 formice, sta uopste trazis u ruci sa J5 ?? bio sam big blind. a njegov raise je bio nesto malo. tako da se isplatilo da vidim flop. koji je bio sjajan. al jbg... poserem se u zivot imo bi 100 dolara vishe Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAKSAO Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Ne razumem, mozes da postavis celu igru? Sta su blajndovi 5/10 $ , on je rejz do 20$? Da bi bio ispravan all in od 100. Stvarno mi nije jasna cela struktura ruke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 da,ni meni nije jasno:)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 kapiram da je igrao poker na fejsu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Fato stvarno, koju igru igras? Ja sam se prebacio sa 9-man sng-a na 6-max cash game, i dobro mi ide za sad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts